Reglim 3 gün gecikti Ovülasyon Yine Pik

SihirliDegqnek

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2024
32
12
8
26
20250803_110404.webp

Kızlar reglim 3. Gün gecikmesinde 2. Gün yaptığımda da ovülasyon pik çıktı şimdi yine pik. BAT tan beri regl olacak gibi sancılar oluyor ve bu sefer oldum diyorum gelen giden yok. Sol tarafta ağrı keskin onun dışında akıntı vs yok. Eşim yanımda değil, kan testi ve gebelik testi imkanı daha doğmadı. Sizce durum nedir? 🥹

Eki Görüntüle 3626236
Kızlar reglim 3. Gün gecikmesinde 2. Gün yaptığımda da ovülasyon pik çıktı şimdi yine pik. BAT tan beri regl olacak gibi sancılar oluyor ve bu sefer oldum diyorum gelen giden yok. Sol tarafta ağrı keskin onun dışında akıntı vs yok. Eşim yanımda değil, kan testi ve gebelik testi imkanı daha doğmadı. Sizce durum nedir? 🥹
ılk ovulasyon pıkı ayın kacında olmustu?

Eki Görüntüle 3626236
Sizi hemen heyecanlandırmak istemem ama Bu şekilde hamilelik durumunu öğrenen bir çok kişi var 🥰🥰🥰

Yapmıyorum ama akıntı vb belirtilerden yumurtlama donemim geçmiş olması lazım en kötü ihtimalle dündü yani ve beyaz bir akıntım var şuan ama beni en rahatsız eden karın rahatsızligi
Ve korunmuyorum eşimle hergun birliktelik yaşıyoruz döllenmeye geçiyor olabilir mi henüz gebelik düşünmüyorum

İnşallah allahın izniyle hayırlı olur 🥰🥰bugün kan ve idrar verdim beklemedeyim. Nedense çok ümitlendim, gecikmenin 4. Günündeyim ama bazen regl sancısı giriyor işte oldum olacağım diyorum gelen giden yok. Ama akıntım da yok kupkuruyum. Sizde öyle miydi acaba ☺️
ben bu haftaya geldım daha hıc akıntı gormedım :)) oglumda da gormedım :) ben adet olucam dıye sarındım yattım hatta kasık bel agrısı olmustu sonra adet olmadım pco luyum dıye de umursamadım. sonrakı hafta ogrenmıs oldum:) su anda da akıntım falan yok :)

ben bu haftaya geldım daha hıc akıntı gormedım :)) oglumda da gormedım :) ben adet olucam dıye sarındım yattım hatta kasık bel agrısı olmustu sonra adet olmadım pco luyum dıye de umursamadım. sonrakı hafta ogrenmıs oldum:) su anda da akıntım falan yok :)
Kodlamışız işte akıntı belirti diye neyse stres yapmayacağım 😅 inşallah vardır ve sıkı sıkı tutunur 🥰 çok teşekkür ederim size de. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasipp etsin inşallah 🥰

Back
X