Gebeliğe Hazırlık Reglim 4 gün gecikti

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba umarim umutlariniz boşa çıkmaz bende çok yaşadım bu durumu. Hayit otunu macun olarak mi kullandiniz

Merhaba umarim umutlariniz boşa çıkmaz bende çok yaşadım bu durumu. Hayit otunu macun olarak mi kullandiniz
İnşallah canım. Hiç birimizin umudu boşa cıkmasın. Hayır ben adetim bittikten sonra hergün aç karnına sabah akşam hayıt tohumunu kaynar suya 1 tatlı kaşığı attım demlenmesini bekledim 15 dk falan sonra içtim. İşe yaradımı henüz bilmiyorum ama adetim 4 gündür gecikti. Göğüslerim feci derecede sızlıyor dokunamıyorım bile. Sürekli bir adet olucakmışım gibi ağrı giriyor sonra gelen giden yok. Kafam karıstı

Anladim canim hakkinda hayırlısı olsun insallah hamilesindir. Biraz daha bekleyip bi kan testi yap şüphelerin gitsin biliyorum bu bekleme ani çok kötü kendini iyiye hazirlamak mi kötüye mi hazirlamak gerek bilemezsin

Anladim canim hakkinda hayırlısı olsun insallah hamilesindir. Biraz daha bekleyip bi kan testi yap şüphelerin gitsin biliyorum bu bekleme ani çok kötü kendini iyiye hazirlamak mi kötüye mi hazirlamak gerek bilemezsin
Evet gercekten cok zor. Aslında adetimden 2 gün önce 0.100 cıktı kan testim. Ben o an tüm umutlarımı yitirmiştim üzülmüştüm ama kendimi avutmuştum yine bişekilde. Ama adetim 4 gündür gelmeyince bide üstüne göğüslerimde böyle şişip sızlaynca acaba mı dedim yani.. yine aklıma girmiş oldu nasip ya bakalım umudum cok yok ama allah büyüktür

Adet günü 0.100 çıkıp adet sekiz gün geciktikten sonra değeri 1200 çıkan arkadaş var. Hayırlıysa olur inşallah canım

Aa cok yeni hamişsin allah sağlıkla artmasını nasip etsin inşallah.. 2 günde bir artışa bakman gerekıyor sanırım değil mi ? Sağlıkla kucağına al , hamileliğinin tadını çıkar
Sağol canım evet hamileyim malesef demek istemiyorum Rabbimin ve sizin gibi bekleyenlerin önünde büyük saygısızlık olur. Ne yapacağımı bilmiyorum. Dört olacak. Ve kızım 10 aylık henüz. Nasıl oldu biz bile anlamadık korunuyorduk. Rabbim nasip etmişse yapacak bişey kalmıyor

Korunmanıza rağmen gebe kaldıız öyle mi.. Gerçekten nasip. Ol diyince oluyor işte
Allah size güç kuvvet ve sağlık versin 4 cocuğa bakmak cok büyük emek

Korunmanıza rağmen gebe kaldıız öyle mi.. Gerçekten nasip. Ol diyince oluyor işte
Allah size güç kuvvet ve sağlık versin 4 cocuğa bakmak cok büyük emek
Sağol canım. Bir an evvel sende tadarsin inşallah bu güzel duyguyu. Evet korunuyorduk ama koruyamamışız kendimizi sanırım zaten sorumlulukları düşününce kalp değil ama bariz beyin krizi geçiriyorum. Ama sana çok dua edecek sonucu yaz mutlaka unutma. Gıyabında dualarım seninle

Ayy bunu duymak bile cok mutlu etti beni. Söz olumlu veya olumsuz haber vereceğim kesin Allah razı olsun. İnşallah güzel bir haber verebilirim

Canim durumun nedir merak ettim bugün sabah tekrarladin mi testi bende çatlama iğnesi olmuştum bugün 21.gün dün regl günümdü ama olmadım şuanda da ne gelen var ne giden yani gecikmenin ikinci gününe girdim merak ediyorum bende inşallah güzel sonuçlar alırsın kuzucum

Ay canım inşallah.. ben bugun annemde kaldım eczane buraya cok uzak. Akşam evime gececeğim. Mecburen yarın sabaha kaldı idrar testim ama olsun ne kadar beklersem o kadar iyi gibi geliyor. İnşalah olumlu snuclar alırız hep birlikte

İnşallah kuzum inşallah hiç bir belirtim yok benim şuan çok anormal bir şekilde ne adet olcagima dair nede hamileliğe dair sadece iğnenin 10-17.güne kadar oldu karın bel ağrılarım o kadar

İnşallah kuzum inşallah hiç bir belirtim yok benim şuan çok anormal bir şekilde ne adet olcagima dair nede hamileliğe dair sadece iğnenin 10-17.güne kadar oldu karın bel ağrılarım o kadar
Benim hiç belirti olmayıpta hamile olduğunu öğrenen cok tanıdığım oldu kişiden kişiye değişiyor. Mesela bendede hiç bir belirti yoktu reglim geçtikten sonra başladı göğüs hassasiyetim. Ama ümitlendirmek istemiyorum kendimi. Cunku o kan testinden dolayı cesaretlenemiyorum nasip bakalım yarın öğreneceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…