• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglim 4 gün gecikti

feryalekmek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2023
5
30
1
27
Şüpheli iliskiden sonra regl oldum ama 3 gün sürdü normalde 5 gün surer sonrasinda kesildi.Hiç iliskiye girmedim daha sonra simdi bütün hamilelik belirtileri var .Reglim 4 gün gecikti.2 tane hamilelik testi aldim ikisi de negatif cikti.Yarin kan testi vercem ama ihtimal var mi sizce gebe olabilir miyim?

Şüpheli iliskiden sonra regl oldum ama 3 gün sürdü normalde 5 gün surer sonrasinda kesildi.Hiç iliskiye girmedim daha sonra simdi bütün hamilelik belirtileri var .Reglim 4 gün gecikti.2 tane hamilelik testi aldim ikisi de negatif cikti.Yarin kan testi vercem ama ihtimal var mi sizce gebe olabilir miyim?
Ben adet günümde test yaptığımda 2. Çizgi çok net çıkmıştı. Hamile olsaydınız çıkardı diye düşünüyorum bir de erken gebelik testi yapsanız. İstiyorsanız vardır inşallah

İnşallah vardır benimde 4 gün üzerinden geçti uyku ve halsizlik belirtisi var bugün test yaptım bisey çıkmadı

Back
X