• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglim 6 gün gecikti ama idrar testi negatif

sonbaharkizi5

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2024
53
17
8
28
Kızlar merhaba. 3 buçuk yıllık evliyim ve Kasım ayında ilk defa çocuk yapma amaçlı korunmayı bıraktık. Baştan belirteyim PCOS’um ve yumurtlama günlerimi bir testle takip etmek yerine regl bitiminden itibaren gün aşırı ilişki değerlendirmesi yaptık. Şu an reglim 6 gün gecikti ama kaset testlerim negatif çıkıyor. Sadece bugün yapmadım test. Böyle olup sonradan pozitiflik yaşayan oldu mu hiç yoksa bu böyle regle dönüşür mü? Fikirlerinizi merakla ve heyecanla bekliyorum.

Kızlar merhaba. 3 buçuk yıllık evliyim ve Kasım ayında ilk defa çocuk yapma amaçlı korunmayı bıraktık. Baştan belirteyim PCOS’um ve yumurtlama günlerimi bir testle takip etmek yerine regl bitiminden itibaren gün aşırı ilişki değerlendirmesi yaptık. Şu an reglim 6 gün gecikti ama kaset testlerim negatif çıkıyor. Sadece bugün yapmadım test. Böyle olup sonradan pozitiflik yaşayan oldu mu hiç yoksa bu böyle regle dönüşür mü? Fikirlerinizi merakla ve heyecanla bekliyorum.
Pcosmussunuz belki gec dollenmedir burda duymustum sojradan pozitif olan

TAbiki gec yumurtlamis olabilirsiniz brn mesela normalde 14 gun olur hamile kaldigim ay regl bitti hemen yumurtlamisim ki bu bazen geç de oluyor
Hala beklemedeyim işte bilmiyorum inşallah sonu gebeliğe çıkar ama çok yorum okudum böyle olup regl olan çok kadın olmuş

Back
X