Kan tahlili vermiş miydinSelam kızlar reglim 7 gündür gecikti 5.günümde eczaneden test aldım ve silik çizgi çıktı
Bugün ise sabah uyandığımda bel ve kasık ağrısı ile uyandim ve kanama olmuştu şuan çok üzgünüm reglimi oldum yoksa yerleşme kanaması mi düşükmü yaptımm diye düşünüyorum ama aynı regli gibi kan geldi düzenli regl olan birisiyim napıcam yaa
Aynısını ben de yaşıyorum adetim 6 gün gecikti hiç böyle olmazdı bu gün de bel kasık ağrım var ve yoğun kahverengi lekelenmeler başladı galiba adet oluyorum nasıl hayal kırıklığı yaşadım anlatamamSelam kızlar reglim 7 gündür gecikti 5.günümde eczaneden test aldım ve silik çizgi çıktı
Bugün ise sabah uyandığımda bel ve kasık ağrısı ile uyandim ve kanama olmuştu şuan çok üzgünüm reglimi oldum yoksa yerleşme kanaması mi düşükmü yaptımm diye düşünüyorum ama aynı regli gibi kan geldi düzenli regl olan birisiyim napıcam yaa
Kan verin doktora gidin kontrole belki gebesinizdir lekelenmede oluyo gebelikteAynısını ben de yaşıyorum adetim 6 gün gecikti hiç böyle olmazdı bu gün de bel kasık ağrım var ve yoğun kahverengi lekelenmeler başladı galiba adet oluyorum nasıl hayal kırıklığı yaşadım anlatamam
Zannetmiyorum adete döndü galiba benimki yoğunlaştı cunkuKan verin doktora gidin kontrole belki gebesinizdir lekelenmede oluyo gebelikte
Arkadaşımda öyle demişti hamile olduğunu öğrendi ama siz daha iyi bilirsiniz tabiZannetmiyorum adete döndü galiba benimki yoğunlaştı cunku
Keşke benimde öyle olsaArkadaşımda öyle demişti hamile olduğunu öğrendi ama siz daha iyi bilirsiniz tabi
Maalesef bende regli oldum yazdıktan sonra modum o gün o kadar düştüki anlatamam ilk defa böyle gecikme yaşadım acaba kimyasal gebelikmiydi yoksa erken düşükmüydü bilmiyorumKeşke benimde öyle olsaama maalesef adet
Kan vermedim fakat eczaneden erken sonuç veren gebelik testi almıştım 2 defa denedim silik çizgi çıktı ikisindede kan vermeyi düşünüyordumki ne yazıkki regl oldumKan tahlili vermiş miydin
Geçen aylarda bana da öyle olmuştuKan vermedim fakat eczaneden erken sonuç veren gebelik testi almıştım 2 defa denedim silik çizgi çıktı ikisindede kan vermeyi düşünüyordumki ne yazıkki regl oldum
Sağlık olsun canım Allah tez zamanda hayırlı haberler versin bizlereGeçen aylarda bana da öyle olmuştu
Benimde aynı ben de acaba kimyasal miydi diye düşünüyorum herşeyin hayırlısıMaalesef bende regli oldum yazdıktan sonra modum o gün o kadar düştüki anlatamam ilk defa böyle gecikme yaşadım acaba kimyasal gebelikmiydi yoksa erken düşükmüydü bilmiyorum
Ama umudumuzu kaybetmeyelim hiçbirzaman Allah hayırlı bir zamanda kucaklarimizi doldursun
Benim de reglin düzenli her ay geliyor bu ay 4 gün gecikti 5.gun geldi ama sadece bir gün geldi kaç gündür de durdu koyu bir akıntı var test aldım sabah bakcamSelam kızlar reglim 7 gündür gecikti 5.günümde eczaneden test aldım ve silik çizgi çıktı
Hayırlısı olsun inşallah ama senin anlattığın bence gebeliğe işaret ediyor sen yinede test sonucuna bak çünkü belli olmuyor böyle şeylerin sağı solu fikrimi sorarsan 2 3 hafta daha regl olmazsa kesin hamilesindir diye düşünüyorum 1 haftadan bazen belli olmayabilir benimde oyleydi herkes aynı şeyi yasamayadabilir umarım güzel haber alırsın burayada yazmayı unutma hayırlı haberiniBenim de reglin düzenli her ay geliyor bu ay 4 gün gecikti 5.gun geldi ama sadece bir gün geldi kaç gündür de durdu koyu bir akıntı var test aldım sabah bakcam
Teşekkür ederim ablla sonucu yazarımHayırlısı olsun inşallah ama senin anlattığın bence gebeliğe işaret ediyor sen yinede test sonucuna bak çünkü belli olmuyor böyle şeylerin sağı solu fikrimi sorarsan 2 3 hafta daha regl olmazsa kesin hamilesindir diye düşünüyorum 1 haftadan bazen belli olmayabilir benimde oyleydi herkes aynı şeyi yasamayadabilir umarım güzel haber alırsın burayada yazmayı unutma hayırlı haberini
Saat 3 olmuş heyecandan uyuyamıyorum sabah test yapacam diyeTeşekkür ederim ablla sonucu yazarım
Ben de gecikmenin 3.günündeyim. Ama benim bu ay yumurtlama geç oldu 6 kasım da pik gördm. Hiç regl belirtimde yok sadece belim ağrıyor. Regl olacağım zaman huzursuzluk gerginlik olurdu ama hiçbir belirti yok. Bugün test yaptım ama negatif ilk defa bu kadar gecikti reglSaat 3 olmuş heyecandan uyuyamıyorum sabah test yapacam diyeAllah'ım bekleyen herkesin kucağını doldursun,,
Bende sabah test yaptım ikinci çizgi çok silik zorla görünüyor hiç bişey anlamadım yaBen de gecikmenin 3.günündeyim. Ama benim bu ay yumurtlama geç oldu 6 kasım da pik gördm. Hiç regl belirtimde yok sadece belim ağrıyor. Regl olacağım zaman huzursuzluk gerginlik olurdu ama hiçbir belirti yok. Bugün test yaptım ama negatif ilk defa bu kadar gecikti regl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?