• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglim 7 gündür gecikti kanamam oldu

Bende sabah test yaptım ikinci çizgi çok silik zorla görünüyor hiç bişey anlamadım ya
Bence beklemelisin diye düşünüyorum 2 hafta geçsin üzerinden öyle anlaşılır bende 1 hafta sonra regli olmuştum en güzeli beklemek ama sende şaşırdığım nokta bir gün kan gelmiş senden ve daha olmamış çok tereddütte isen doktora gitmeni tavsiye ederim

Son düzenleme:
Ben de gecikmenin 3.günündeyim. Ama benim bu ay yumurtlama geç oldu 6 kasım da pik gördm. Hiç regl belirtimde yok sadece belim ağrıyor. Regl olacağım zaman huzursuzluk gerginlik olurdu ama hiçbir belirti yok. Bugün test yaptım ama negatif ilk defa bu kadar gecikti regl🥹
Aynısını bende yaşadım seni anlıyorum benim 1 hafta 10 gun gibi bir gecikmem oldu olabiliyor günlerimiz degisiyor ondan 2 hafta en az beklememiz gerekiyor diye düşünüyorum umarım sende güzel haber alirsin🙏

Bence beklemelisin diye düşünüyorum 2 hafta geçsin üzerinden öyle anlaşılır bende 1 hafta sonra regli olmuştum en güzeli beklemek ama sende şaşırdığım nokta bir gün kan gelmiş senden ve daha olmamış çok tereddütte isen doktora gitmeni tavsiye ederim
Öyle yapacam çünkü bir düşük yaptım geçen sene hani nolur nolmaz doktora gitmem lazım gebelik yoksada doktora gidicem iki sene oldu bekliyorum çünkü hiç bir sorunumuz da yok yani

Bende doktora gittim 2 senedir olmadi diye bana tüm tahlilleri yapti hiçbir sorunumuz yoktu kanım düşüktü sadece oda etkilemez çocugu dedi tabi kan değerini yukseltmende lazim dedi onun haricinde aşılama yapabilmesi icin yaş sınırı var bana seneye gelmemi söyledi o kadar sacmaki sonuçta 18 yaşını geçmiş bir bireyim buda bir gerçek 18 yaşında bir insanda anne olabiliyor ve biliyorlarda bunu çok saçma geldi bana doktorların bazısı çok gıcık geliyor bana görevimizi yapıyoruz diyorlar ama bazıları kendi görevlerini yerine getiremiyor hastayla ilgilen bir sen bazıları hiç konuşmadan etmeden gönderiyorlar sonuçta o tahlilleri yapmak icin emek harcıyoruz karşılığında sıfır

Bende doktora gittim 2 senedir olmadi diye bana tüm tahlilleri yapti hiçbir sorunumuz yoktu kanım düşüktü sadece oda etkilemez çocugu dedi tabi kan değerini yukseltmende lazim dedi onun haricinde aşılama yapabilmesi icin yaş sınırı var bana seneye gelmemi söyledi o kadar sacmaki sonuçta 18 yaşını geçmiş bir bireyim buda bir gerçek 18 yaşında bir insanda anne olabiliyor ve biliyorlarda bunu çok saçma geldi bana doktorların bazısı çok gıcık geliyor bana görevimizi yapıyoruz diyorlar ama bazıları kendi görevlerini yerine getiremiyor hastayla ilgilen bir sen bazıları hiç konuşmadan etmeden gönderiyorlar sonuçta o tahlilleri yapmak icin emek harcıyoruz karşılığında sıfır
Aynen valla haklısın bende düşük yapmadan birkaç önce muayene oldum hiç bir sorun olmadığını söyledi 4 gün sonra düşük yaptım bazıları çok ilgisiz oluyor maalesef

Back
X