- 9 Ocak 2020
- 198
- 302
- 18
- 33
- Konu Sahibi Yarimligunler
-
Tamm ozaman ins bakyiriyim bi ins wardir dua edin banaHormon seviyesi yükselmeye başlamıştır baktirabilirsiniz
Bende sizle aynı durumdayım adetımın 4. Gunu beta hcg baktırdım 1.20 çıktı suan 8. Gunu gecıkelı baktırmadım bır dahaMerhaba bende sizinle ayni durumda sayilirim hayatimda ilk kez adet gecikmesi yasiyorum bugun 8. Gun dun yaptirdigim kan testi 2.0 yani negatif 3 gun once ovulasyon testinde cok net 2 cizgi cikti yumurtlama donemi gibi gozuktu fakat adet olmadan nasil yumurtlama donemi olur bilemedim kafam cok karisti cok uzucu bi belirsizlik pazartesi randevu aldim bakalim doktor ne dicek
Ins canim benim ins bugun de burada cok kar yagiyo gidemedim hastaneye pazartesi gidicem kısmet olursa ins dua edin ne olur değerlerim yükselmiş olsun bu kadar bekledim rabbim sonrandan değerleri yukselenlerin sansini banada nasip etsinB
Doktor öyle birşey demediyse ve hamilelik varsa kötü olur tabii. İç sesinizi dinleyin o halde, inşaallah hamilesinizdir.
Canim ben malesef adet oldum bugun uzuldum ama inan belirsizlikden daha iyiymis gunlerdir acaba hamilemiyim testlerdemi cikmiyo diye dusunmekten cok yipranmistim. İnsallahh sende bebiss vardir sonucunu yinede yazarsan sevinirimCanim öncelik cwp yazdigin icin tesekkur ederim benim bugün 9. Gun bitiyo ama gelen giden yok 7. Gunu beta bakıldı 2.0 cikti hala adet olmadim bana ilaç yazdı adet söktürücü ama içmiyorum bir hafta daha bekliycem eğer hala olmazsam Bi daha test yaptırıp ole içerim sende bana haber wer olurmu merak ettim sende nasıl olucak seninde dediğin gibi ilk defa bukadar gecikince cok kotu oldu ins değerlerimiz artarda yavrularımızı kucağınıza alırız
Amin canım inşaallah yükselir değerin.Ins canim benim ins bugun de burada cok kar yagiyo gidemedim hastaneye pazartesi gidicem kısmet olursa ins dua edin ne olur değerlerim yükselmiş olsun bu kadar bekledim rabbim sonrandan değerleri yukselenlerin sansini banada nasip etsin❤❤❤
Üzüldüm kuzum ya neyse rabbim büyük diyelim teslimiyetimiz ona rabbim ek kısa zamanda en hayırlı şekilde kucagimizaalmayı nasip etsin gonlumuzdekini omrumuze hayırlı edip wersin inşaallah yazarım ben sana ben daha beklemedeyim bakalim olmazsam pazartesi gidicemCanim ben malesef adet oldum bugun uzuldum ama inan belirsizlikden daha iyiymis gunlerdir acaba hamilemiyim testlerdemi cikmiyo diye dusunmekten cok yipranmistim. İnsallahh sende bebiss vardir sonucunu yinede yazarsan sevinirim ☺
Duaların icin tesekkur ederim balım allah razı olsun inşallah yükselir dua eder dua beklerim inşallahAmin canım inşaallah yükselir değerin.
Amiiinn canim aminnÜzüldüm kuzum ya neyse rabbim büyük diyelim teslimiyetimiz ona rabbim ek kısa zamanda en hayırlı şekilde kucagimizaalmayı nasip etsin gonlumuzdekini omrumuze hayırlı edip wersin inşaallah yazarım ben sana ben daha beklemedeyim bakalim olmazsam pazartesi gidicem
Kuzum bende 7. Gunu beta baktirdim beta ama sadece 2 cikti we dr adet sokturucu werdi bu deger yukselmez dedi suan hamile oldugunu ogrendim 21.7 cikti gec dollenm olmus rabbim ol diyincr oluyomus iste allahim hrkeze yasatsin kimseyi ewlatla sinamasin ins sende hamilesindirMerhaba kizlar bende ayni durumdayim bugun adetim geçeli 7.Gun pazartesi olmam gerekiyodu normalde adet dongum 25 gun.hicte gecmez normalde 1-2 gun oynar once veya sonra ama bu ay sadece 2 kez birliktelik oldu bi adetim bitince bi adete 5 gun kala gecen pazardan beri gun asiri idrar testi yaptim cikmadi en son dun aksam yaptim yine negatif ole cikincada kan vermeye gitmedim.kizim var bitane 8 sene sonra 3 tup bebekten sonra olmustu normal yolla onda 3 gun gectiginde iki cizgide cok netti beta 717 cikmisti aslinda bu ay hic beklemiyordum ama belirtilerden suphelendim.alt karinda sislik,gogus uclari buyudu ve damarlar cikti kasik agrisi bel agrisi sık idrara cikma ve surekli uyku hali bide ustune hic gecikmeyen hatta erken oldugum adetim gecikince acaba hamilemiyim diyorum bide kizimdaki gibi hissedince ama idrarda cikmayan kanda cikarmiki sonra moralim bozuluyo
Gözun aydin canim Rabbim tamamina erdirsin cok sevindim gercekten kucagina alirsin insallah bende en gec bu aksam hastaneye gidip kan vericem bakalim hayirlisi senin supli iliskiden kac gun sonra cikti kanda peki canimKuzum bende 7. Gunu beta baktirdim beta ama sadece 2 cikti we dr adet sokturucu werdi bu deger yukselmez dedi suan hamile oldugunu ogrendim 21.7 cikti gec dollenm olmus rabbim ol diyincr oluyomus iste allahim hrkeze yasatsin kimseyi ewlatla sinamasin ins sende hamilesindir
çok sevindim tebriklerKizlar s.a hamileyim bugun adet gunumun 13. Gunu beta hcg 21.7cikti gebesin dedi dr 2 3 gun sonra bi degerlerine baktir ins yukselir dedi gec dollenme olmus rabbimm allahim tum isteyenlere wersin benimkinide kucagima almak nasip olsun hepinizden dua bekliyirum
İstiyorum tabi ama spirail bebeğe zarar verir diye çok korkuyorum geçtiğimiz perşembe günü kan testi yaptırdım 0.0 çıktı ama adet olmayınca bugün eczaneden test aldım yaptım yoktu bişey ama sonradan baktığımda c harfinin yanında silik çizgi çıkmış kafam karist çokBebek istiyomusun peki istemiyomusun
Kan verdim 0.100 cikti dr.1_2 hafta sonra olmazsan tekrar et testi kucukse bazen testte cikmiyo dedi en sonki birliktelikten sonraki 12. Gundu olsa cikardi heralde boauna heveslendimGözun aydin canim Rabbim tamamina erdirsin cok sevindim gercekten kucagina alirsin insallah bende en gec bu aksam hastaneye gidip kan vericem bakalim hayirlisi senin supli iliskiden kac gun sonra cikti kanda peki canim
Benimde boyle çıkmıştı hamile değildimKan verdim 0.100 cikti dr.1_2 hafta sonra olmazsan tekrar et testi kucukse bazen testte cikmiyo dedi en sonki birliktelikten sonraki 12. Gundu olsa cikardi heralde boauna heveslendim
Walla kuzum suoheliniliskiyi hatirlamiyorun bugun adetimin 13gunuydu we daha once heo negatif dediler herkezr tawsiyen adet sokturucu yazatlarsa icmeyij bekleyinGözun aydin canim Rabbim tamamina erdirsin cok sevindim gercekten kucagina alirsin insallah bende en gec bu aksam hastaneye gidip kan vericem bakalim hayirlisi senin supli iliskiden kac gun sonra cikti kanda peki canim
Saol canim allah razi olsun bakalim yarin kan wericem tekrardan ins deger yukselirçok sevindim tebrikler
Kuzum ben hamileyim yarin tekrardan baktiricam drgerleime ins yukselir de 21.7 cikti dunCanim ben malesef adet oldum bugun uzuldum ama inan belirsizlikden daha iyiymis gunlerdir acaba hamilemiyim testlerdemi cikmiyo diye dusunmekten cok yipranmistim. İnsallahh sende bebiss vardir sonucunu yinede yazarsan sevinirim ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?