Reglim 8 gun gecikti beta hcg 2.0 yardin edin

Canim napyin kan werdinmi
Yaptim canim midemi üsutmustum acile gidince soyledim 0.100 cikti negatif ama 1_2 haftaya olmazsan tekrar kan baktir dedi bazen kücük olduğu için testlerde cikmiyor dedi dr.bilmiyorum beklemedeyim bugun 9.gundu hala bisey yok acaba kistmi diye suphelenmeye başladim bilmiyorum olmazsam pazartesi tekrar edicem testi ayni kizimdaki gibi hamile oldugumu hissediyorum ama eger adet olursam hislerime artik güvenmicembakalim nasip Rabbim ol derse olur

Walla kuzum ben 01 sonra adetim 6gunu 2 cikti bekle canim bekle adet olmadigin surece hala umut wardir diyorum ben we senin doktorun insafliymis bekle demis bana ilac yazdi adrt sokyurucu kullanmadim

Walla kuzum ben 01 sonra adetim 6gunu 2 cikti bekle canim bekle adet olmadigin surece hala umut wardir diyorum ben we senin doktorun insafliymis bekle demis bana ilac yazdi adrt sokyurucu kullanmadim
Acildeki dr dedi canim bilmiyorumki yarin kadin dogum dr gidicem bakalim ne dicek hala olmadim yarin 12.gun insallah kist falan yoktur

Acildeki dr dedi canim bilmiyorumki yarin kadin dogum dr gidicem bakalim ne dicek hala olmadim yarin 12.gun insallah kist falan yoktur

Ben hamile oldugumu ogrendigimde 5.5 buyuklugunde kist wardi hemde ic ice gemis bi kist simdi gormedi doktor bende artislari kafama takiyorum normalmj deilmi diye 21.7 sonra 37.7 ins dusuk deildir

Ben hamile oldugumu ogrendigimde 5.5 buyuklugunde kist wardi hemde ic ice gemis bi kist simdi gormedi doktor bende artislari kafama takiyorum normalmj deilmi diye 21.7 sonra 37.7 ins dusuk deildir
Yaaaa bende bugun dr gittim 31.8mm kist olusmus cok kucuk dedi adetle sökulur gider dedi oyuzdenmi adet olamadim dedim adet olamadigin icin kist olusmus dedi yinede beta bakti negatif 0.8 çikti sonrada duphaston adet sokturucu verdi bu aksam ictim suan kafam karisti sanirim bu ilaclar bebek varsa tutunmasina yoksada adetin gelmesine sebep oluyor cunku prespektusunu okudum hamileyken bebege bi zarari tespit edilememis yani kist var demese içmicektim beklicektim ama gebelik yok kist var içim dedim basladim ama senin durumunda çok ilgincmiş gercekten içmesemiydimki

Walla canim ben ole bisey duymadim hic kac gun gecikmen war senin

Merhaba ben yeni katıldım aranıza .
Ben 2.5 yıldır evliyim ve ilk günden beri doğum kontrol ilacıyla korunuyordum. 31 Aralıkta ilacım bitti ve 4 ocakta regl oldum. Artık çocuk düşündüğümüz için ilaç almadım ve şu an reglim 8 gün gecikmiş durumda . Bugün doktora gittim test sonucu 0.5 çıktı ve söktürücü verdi doktor. Ultrasonda da hiç bir problem çıkmadı ne rahimde ne yumurtalıklarda şimdi ilacı Kullanıp kullanmama arasında kaldım . Sizce beklemeli miyim benim ki de geç döllenme olabilir mi ?

Peki doktorun verdigi ilaci ictin mi benim de 1.20 cikti sonra 4.73 oldu yukselmez dedi bnde dun ilaci ictim

Bunlarda benim testlerim adet gecikmesinin 9.günündeyim.ve hala adet belirtisi yasamiyorum.gecikmenin 4.gununde kan verdim 0.66 cikti.dr 10.gunu bekleyelim kani tekrarlariz dedi yarin tekrar dr gidicem ama artik umitler 0

Peki doktorun verdigi ilaci ictin mi benim de 1.20 cikti sonra 4.73 oldu yukselmez dedi bnde dun ilaci ictim
Canim benimde ilk basta 1.20 sonra 4.73 cikti sut hormonu var dedi ilac verdi bir defa tek ictim ama ondan 5 gun sonra idrarda 2 gun ust uste positif cikti bugun gidip kan verecem insallah degerler yuksek cikar dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…