- 9 Ocak 2020
- 198
- 302
- 18
- 33
- Konu Sahibi Yarimligunler
-
Canim napyin kan werdinmiGözun aydin canim Rabbim tamamina erdirsin cok sevindim gercekten kucagina alirsin insallah bende en gec bu aksam hastaneye gidip kan vericem bakalim hayirlisi senin supli iliskiden kac gun sonra cikti kanda peki canim
Ayy canimm benim coook sevindimm rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin iyi ki adet sokturucuyu icmemissinnKuzum ben hamileyim yarin tekrardan baktiricam drgerleime ins yukselir de 21.7 cikti dun
Aynn bende diyorum iyiki icmemisim rabbim sana da hepinize butun isteyenlere nasip etsjn ins yarin kan wericem bakalim yukselme olmusmuAyy canimm benim coook sevindimm rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin iyi ki adet sokturucuyu icmemissinn
Yaptim canim midemi üsutmustum acile gidince soyledim 0.100 cikti negatif ama 1_2 haftaya olmazsan tekrar kan baktir dedi bazen kücük olduğu için testlerde cikmiyor dedi dr.bilmiyorum beklemedeyim bugun 9.gundu hala bisey yok acaba kistmi diye suphelenmeye başladim bilmiyorum olmazsam pazartesi tekrar edicem testi ayni kizimdaki gibi hamile oldugumu hissediyorum ama eger adet olursam hislerime artik güvenmicemCanim napyin kan werdinmi
Walla kuzum ben 01 sonra adetim 6gunu 2 cikti bekle canim bekle adet olmadigin surece hala umut wardir diyorum ben we senin doktorun insafliymis bekle demis bana ilac yazdi adrt sokyurucu kullanmadimYaptim canim midemi üsutmustum acile gidince soyledim 0.100 cikti negatif ama 1_2 haftaya olmazsan tekrar kan baktir dedi bazen kücük olduğu için testlerde cikmiyor dedi dr.bilmiyorum beklemedeyim bugun 9.gundu hala bisey yok acaba kistmi diye suphelenmeye başladim bilmiyorum olmazsam pazartesi tekrar edicem testi ayni kizimdaki gibi hamile oldugumu hissediyorum ama eger adet olursam hislerime artik güvenmicembakalim nasip Rabbim ol derse olur
Acildeki dr dedi canim bilmiyorumki yarin kadin dogum dr gidicem bakalim ne dicek hala olmadim yarin 12.gun insallah kist falan yokturWalla kuzum ben 01 sonra adetim 6gunu 2 cikti bekle canim bekle adet olmadigin surece hala umut wardir diyorum ben we senin doktorun insafliymis bekle demis bana ilac yazdi adrt sokyurucu kullanmadim
Acildeki dr dedi canim bilmiyorumki yarin kadin dogum dr gidicem bakalim ne dicek hala olmadim yarin 12.gun insallah kist falan yokturWalla kuzum ben 01 sonra adetim 6gunu 2 cikti bekle canim bekle adet olmadigin surece hala umut wardir diyorum ben we senin doktorun insafliymis bekle demis bana ilac yazdi adrt sokyurucu kullanmadim
Ben hamile oldugumu ogrendigimde 5.5 buyuklugunde kist wardi hemde ic ice gemis bi kist simdi gormedi doktor bende artislari kafama takiyorum normalmj deilmi diye 21.7 sonra 37.7 ins dusuk deildirAcildeki dr dedi canim bilmiyorumki yarin kadin dogum dr gidicem bakalim ne dicek hala olmadim yarin 12.gun insallah kist falan yoktur
Yaaaa bende bugun dr gittim 31.8mm kist olusmus cok kucuk dedi adetle sökulur gider dedi oyuzdenmi adet olamadim dedim adet olamadigin icin kist olusmus dedi yinede beta bakti negatif 0.8 çikti sonrada duphaston adet sokturucu verdi bu aksam ictim suan kafam karisti sanirim bu ilaclar bebek varsa tutunmasina yoksada adetin gelmesine sebep oluyor cunku prespektusunu okudum hamileyken bebege bi zarari tespit edilememis yani kist var demese içmicektim beklicektim ama gebelik yok kist var içim dedim basladim ama senin durumunda çok ilgincmiş gercekten içmesemiydimkiBen hamile oldugumu ogrendigimde 5.5 buyuklugunde kist wardi hemde ic ice gemis bi kist simdi gormedi doktor bende artislari kafama takiyorum normalmj deilmi diye 21.7 sonra 37.7 ins dusuk deildir
Ben hamile oldugumu ogrendigimde 5.5 buyuklugunde kist wardi hemde ic ice gemis bi kist simdi gormedi doktor bende artislari kafama takiyorum normalmj deilmi diye 21.7 sonra 37.7 ins dusuk deildir
[/QUOTE1 gun araylami yaptirdin ikisinin arasinda ne kadar var canim hersey olacagina variyomus bende bugun cok uzuldum o kadar hissetmistimki bu sefer 12 gün geçikince çunkü adetim 1 tas catlasin 2.gun gecikir hatta erken gelirdi meger gebelikle kist belirtileri ne kadarda ayniymis kist demese 1 haftada daha beklicektim cunku 5 gun kala olan birliktelikten supheliydim ama nasip kismet kun fe yekün
Benkmde 13 cikti canim cok sukur icmedim duruyo ilac degerlerimde ilk pazartesi 21.7 carsamba 37.7 cuma 106.4 ciktiBende ilacı içme dicektim kii hamileymişsn çok sevindim canm
Benimde geç döllenme oldu adetim 12 gün geçti öyle çıkmıştı kanda
Walla canim ben ole bisey duymadim hic kac gun gecikmen war seninYaaaa bende bugun dr gittim 31.8mm kist olusmus cok kucuk dedi adetle sökulur gider dedi oyuzdenmi adet olamadim dedim adet olamadigin icin kist olusmus dedi yinede beta bakti negatif 0.8 çikti sonrada duphaston adet sokturucu verdi bu aksam ictim suan kafam karisti sanirim bu ilaclar bebek varsa tutunmasina yoksada adetin gelmesine sebep oluyor cunku prespektusunu okudum hamileyken bebege bi zarari tespit edilememis yani kist var demese içmicektim beklicektim ama gebelik yok kist var içim dedim basladim ama senin durumunda çok ilgincmiş gercekten içmesemiydimki
13. Gün bugun dun negatifti zaten 0.8Walla canim ben ole bisey duymadim hic kac gun gecikmen war senin
Himm ben icmedim senin dedigin seyide hic duymadim benim adetimin 6. Gunu 2,0 cikmisti bir hafta sonra ogrenmis oldum eger icseydim suan haberim bile olmadan dusuk yapicaktim allah korusun rabbim sanada yasatsin ins hayirli zamanda hayirlisiyla13. Gün bugun dun negatifti zaten 0.8
Peki doktorun verdigi ilaci ictin mi benim de 1.20 cikti sonra 4.73 oldu yukselmez dedi bnde dun ilaci ictimKuzum bende 7. Gunu beta baktirdim beta ama sadece 2 cikti we dr adet sokturucu werdi bu deger yukselmez dedi suan hamile oldugunu ogrendim 21.7 cikti gec dollenm olmus rabbim ol diyincr oluyomus iste allahim hrkeze yasatsin kimseyi ewlatla sinamasin ins sende hamilesindir
Merhaba durumunuz nedir merak ettim.Hcg yükseldi mi ya da regl oldunuz mu ? Eğer bebek istiyorsanız inşallah hamilesinizdirPeki doktorun verdigi ilaci ictin mi benim de 1.20 cikti sonra 4.73 oldu yukselmez dedi bnde dun ilaci ictim
Canim benimde ilk basta 1.20 sonra 4.73 cikti sut hormonu var dedi ilac verdi bir defa tek ictim ama ondan 5 gun sonra idrarda 2 gun ust uste positif cikti bugun gidip kan verecem insallah degerler yuksek cikar dua edinPeki doktorun verdigi ilaci ictin mi benim de 1.20 cikti sonra 4.73 oldu yukselmez dedi bnde dun ilaci ictim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?