Reglim beş gün gecikti

sibelslan

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2023
80
16
18
24
Kızlar reglim beş gün gecikti . Arada bir ağrı giriyor adet oldum sanıyorum sonra bakıyorum birşey yok iki gündür hafif süt kıvamında akıntım var dünde başım ağrıyordu başka hiçbir şeyim yok test yapmaya korkuyorum yine hüsrana ugrarim diye . Polikistik tanısı konulmuştu bana ama bu kaç aydır düzenli adet görüyordum geçen ay doktor beni başından saldi imkansız dedi tüp bebek dedi eğer hamileysem bu bı mucize olur sizce ne zaman test yapmalıyım ?

Ayy aynıyım yarın doktora randevum var bi kontrole gideyim diye 10 gün önceden randevu aldım pcosum . Ama günüm geçti ve tedirginim göğüslerim çok ağrılı evde de 1 test var yapsam mı yapmasam mı çok kararsızım

Hemen test yap bizede söyle

Korkuyorum vallahi yapmaya 3 yıldır bir sürü test yaptım
Merhaba üç yıldır hamile kalmadıysan bence tüp bebeğe başvurun böyle kendi başımıza düşüne düşüne daha çok stres oluyoruz düzenli olan regli düzensizleşiyor her ay hamilelik belirtileri yaşıyoruz o yüzden tüp bebek kafan daha rahat olur yumurtaların durumunu öğrenirsin rahminin durumunu öğrenirsin ben üç gün önce transfer oldum meğer rahmim ters ve aşağıya doğruymuş ultrason da zor buldular ve embriyo yu yerleştirdiler iki ay bekledim folikül kist vardı başlamadılar demem o ki bu herşey olabilir tahmin etmediğin şeyler çıkabilir sevgililer

Sanırım öyle de doğru düzgün bir tedavi baslayamadik daha bu sene gittim hastaneye o da yarım kaldı bilmiyorum ne olacağını napmam gerektigini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…