Reglim gecikmelide olsa oldu ama hamile hissediyorum.

Mavilim001

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2020
315
260
103
31
Merhaba arkadaşlar. Bu benim ilk konum ve aranıza yeni katıldım. Lütfen bana yardımcı olun🙏🏻 Ben düzenli adet gören biriyim ama bu ay 2gün geciktikten sonra regli oldum😒 4aydır eşimle korunmadan birlikte oluyoruz ama bi sonuç alamadık henüz. Reglim gayet normal ve yoğun geldi ve şuan bitti. Ama ben kendimi hamile gibi hissediyorum. Kasıklarım ağrıyor, belim ağrıyor, göğüslerimde hassasiyet yok ama uçları belirgin ve koyu. Evde 2kere Test yaptım ama negatif😒 bu şekilde daha sonra hamile olduğunu öğrenen oldumu? Lütfen yardımcı olun🙏🏻

Merhaba arkadaşlar. Bu benim ilk konum ve aranıza yeni katıldım. Lütfen bana yardımcı olun🙏🏻 Ben düzenli adet gören biriyim ama bu ay 2gün geciktikten sonra regli oldum😒 4aydır eşimle korunmadan birlikte oluyoruz ama bi sonuç alamadık henüz. Reglim gayet normal ve yoğun geldi ve şuan bitti. Ama ben kendimi hamile gibi hissediyorum. Kasıklarım ağrıyor, belim ağrıyor, göğüslerimde hassasiyet yok ama uçları belirgin ve koyu. Evde 2kere Test yaptım ama negatif😒 bu şekilde daha sonra hamile olduğunu öğrenen oldumu? Lütfen yardımcı olun🙏🏻

Canım inşallah vardır
Ama psikolojik gibi gözüküyor
Biz düşünerek kendimizi yıpratıyoruz aslında
Ama insan beklemeden ve düşünmeden edemiyor 😏
Hakkında hayırlısı olsun 🌸

Canım inşallah vardır
Canım inşallah vardır

Bende psikolojik olmasından korkuyorum ve eşimden habersiz doktorada gitmek istemiyorum ama ona söyleyip onuda umutlandırmak istemiyorum 😒 Allah yardımcımız olsun bu yolda🙏🏻

Kızlar merhaba,
1.5 senelik evliyim. Benimde yumurtlama tarihinde birlikteliğim oldu beklenen adet tarihim 30 ocaktı. 31 ocakta çok hafif açık kahverengi akıntım oldu. 2. Ve 3. Günde aynı şekilde azar azar akıntı şeklinde kahverengi lekelenme oldu ve bitti. Biraz araştırma yaptım üstüne görme olabilir diye düşündüm ve lekelenme bittikten 2 gün sonra idrar testi yaptım negatif çıktı. Hamile olabilir miyim acaba erken mi yaptım testi.

Bende psikolojik olmasından korkuyorum ve eşimden habersiz doktorada gitmek istemiyorum ama ona söyleyip onuda umutlandırmak istemiyorum 😒 Allah yardımcımız olsun bu yolda🙏🏻

Sabırla bekle..
Daha çok yeni bu kadar takılmamaya çalış..
İnşallah olur..
Yumurtlama günlerini değerlendir
İnşallag yakın zamanda gelir bebeğin 🤗🤗

Kızlar merhaba,
1.5 senelik evliyim. Benimde yumurtlama tarihinde birlikteliğim oldu beklenen adet tarihim 30 ocaktı. 31 ocakta çok hafif açık kahverengi akıntım oldu. 2. Ve 3. Günde aynı şekilde azar azar akıntı şeklinde kahverengi lekelenme oldu ve bitti. Biraz araştırma yaptım üstüne görme olabilir diye düşündüm ve lekelenme bittikten 2 gün sonra idrar testi yaptım negatif çıktı. Hamile olabilir miyim acaba erken mi yaptım testi.

Canım olabilir sonra bi daha test yapmadın mı
Seninde yaklaşık 7 günlük gecikmen var o zaman
Benim de 7 gün gecikmeö var
Test yaptım
Ben çizgi görüyorum ama eşim istediğin için görüyoraun dedi hayalii yani 😢😢
Yarın yeniden yapmak istiyorum bakalım 🙁
Eğer olmazsam yaparım
Sende bi daha test yap bence 🤗

Kızlar merhaba,
Bence hiç bekleme kan testi yaptır. Hayırlısı olsun🙏🏻

Canım olabilir sonra bi daha test yapmadın mı
Seninde yaklaşık 7 günlük gecikmen var o zaman
Benim de 7 gün gecikmeö var
Test yaptım
Ben çizgi görüyorum ama eşim istediğin için görüyoraun dedi hayalii yani 😢😢
Yarın yeniden yapmak istiyorum bakalım 🙁
Eğer olmazsam yaparım
Sende bi daha test yap bence 🤗
Hayır daha sonra test yapmadım, negatifi görünce çok üzüldüm :((

İnşallah hamilesindir :))

Back