- 3 Şubat 2022
- 12
- 8
- 1
- 26
- Konu Sahibi Karamela32
-
Normal de adet duzensizligim vardı doktor doğumdan sonra düzene girer demişti ilk dogumum dan sonra düzene girmiş ti 2 Cidede aynıydı 3 ünde böyle oldu Regal sancısı gibi ağırim var sol tarafimda ama Regal olmuyorumHamile kalan bir ablam var o şekilde olabiliyor bi test yaptır bakalım ne çıkacak
Ama daha yeni doğum yaptıysan adet düzensizliği olur zaten
Kaynanamin sütü korumuş 2 sene. İki oğlun dada öyleymiş bı kaç kişiden de duymuştum sütun korudugnuSüt nasıl korusun? Doktor hamile kalma ihtimali var dediyse ve korunmasız ilişki yaşadıysanız hamile olma ihtimaliniz var. Kan testi verin regliniz geçtiyse
Bilimsel bir karşılığı var mı peki?Kaynanamin sütü korumuş 2 sene. İki oğlun dada öyleymiş bı kaç kişiden de duymuştum sütun korudugnu
Inanmayin Boyle seylereKaynanamin sütü korumuş 2 sene. İki oğlun dada öyleymiş bı kaç kişiden de duymuştum sütun korudugnu
Süt korumaz o tamamen efsane 2. Olarak evet tüpler baglıyken hamile kalan tanıdıgım var olabiliyorMeraba 3 ay önce sezaryan ile doğum yaptım ve tuplerimi baglattim bu üçüncü dogumum. 40 kımdan sonra adet olmadim ama 10 15 gün sonra sürekli iki günde bi kanaamam oluyodu 1 2 gün şurup geciyodu 15 20 gün böyle devam etti 2 ay dan beri adet olmuyorum dikişlerim ağrıyor ve karnimda şişlik 1 haftadan beride karnım agriyor var doktor kordonlarini baglatigin halde hamile kalmayacagin anlamına gelmez demişti bı kaç hamilelik belirtisi var tuplerini baglatipta böyle hamile. kalan oldumu yada ilk cocuklarimda sütüm korumamisti sonrakilere korurmu
Şu regl i de düzgün yazın regal beyaz eşya markası regl o REGL!!Normal de adet duzensizligim vardı doktor doğumdan sonra düzene girer demişti ilk dogumum dan sonra düzene girmiş ti 2 Cidede aynıydı 3 ünde böyle oldu Regal sancısı gibi ağırim var sol tarafimda ama Regal olmuyorum
Ben memnunum abi yaa niye öyle dedin bulaşik makinem canavar2.kalite cunku. Bosh alsan gecikmezdi.
Denk gelmemiştir hamile kalamamıştır saçmalamayın ya gencecik insansınız.Kaynanamin sütü korumuş 2 sene. İki oğlun dada öyleymiş bı kaç kişiden de duymuştum sütun korudugnu
Çok şükür bu espriyi yapan olmuş. Yoksa ben yapacaktım.Benimde bekom arceligim
Arkadas baglatti hamile kaldi
Bi kaç arkadaşımın da var sütü koruyan süt korumadi demek 1 2 Sena Regal görmemek zaman değişebilir tabiDenk gelmemiştir hamile kalamamıştır saçmalamayın ya gencecik insansınız.
Benimkilerin hepsi Siemens. Memnunum valla, hiç sorun çıkarmadı beş senedir.2.kalite cunku. Bosh alsan gecikmezdi.
Kutsal süt sizi korusun ozamanBi kaç arkadaşımın da var sütü koruyan süt korumadi demek 1 2 Sena Regal görmemek zaman değişebilir tabi
Ni ye herkez on yargiyla yada salak salak cevap veriyor hiç hoş deilKutsal süt sizi korusun ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?