- 13 Ocak 2020
- 46.332
- En iyi cevaplar
- 2
- 179.190
- 598
- 33
- Konu Sahibi Karamela32
-
Kız onlar da hamile kalamamıstır denk gelmiştir abooovv. Beni de süt korudu o zaman hiç doğurmamıştım gittim tüp bebek yaptım.Bi kaç arkadaşımın da var sütü koruyan süt korumadi demek 1 2 Sena Regal görmemek zaman değişebilir tabi
Telefon kendi düzeltiyor yazilariSut korumuyor arkadaşlar yaşadım tecrübe ettim onaylıyorum kızım üç aylikti tekrardan hamile olduğumu öğrendim..bide regal değil regl li olacakti
Cehalete tahammülü yok kimsenin.Ni ye herkez on yargiyla yada salak salak cevap veriyor hiç hoş deil
Bulasici birsey olsa gerekNi ye herkez on yargiyla yada salak salak cevap veriyor hiç hoş deil
Sislik akıntı falan yokSüt tabiki korumaz. Ameliyat yerinizde ağrı şişlik varsa enfeksiyon kapmış olabilirsiniz. Hemen doktorunuza görünün.
Regalim gecikti siemensim yetiştiBenimkilerin hepsi Siemens. Memnunum valla, hiç sorun çıkarmadı beş senedir.
Siz tekrar düzeltip regl yazabilirsiniz. Mesela benim telefon da renk yazıyor önce, kendim düzeltiyorum.Telefon kendi düzeltiyor yazilari
Ağrı varmış ama. Zaten sezaryen sonrası muayene olmanız şart iyileşmenin takibi için. Gittiniz mi hiç?Sislik akıntı falan yok
Sizde geri düzeltin telefonun sizi yönetmesine izin vermeyinTelefon kendi düzeltiyor yazilari
Evet gittim herşey normaldiAğrı varmış ama. Zaten sezaryen sonrası muayene olmanız şart iyileşmenin takibi için. Gittiniz mi hiç?
2 gün süren kanamalarla ilgili ne dedi doktorunuz? Tüp bağlama operasyonuyla alakalı bir şey de olabilir.Evet gittim herşey normaldi
Niye süt korumuyo mu sezaryen yerlerimizi de?Ağrı varmış ama. Zaten sezaryen sonrası muayene olmanız şart iyileşmenin takibi için. Gittiniz mi hiç?
Bilmem, ben süt içmediğim için denemedim.Niye süt korumuyo mu sezaryen yerlerimizi de?
40 kim çıktık tan sonra hemen gitmiştim ozaman kanamalar yoktu. Sağlık ocağına gittigim de sordum baglatmayla alakalı değil hormon larla ilgilidir dedi2 gün süren kanamalarla ilgili ne dedi doktorunuz? Tüp bağlama operasyonuyla alakalı bir şey de olabilir.
3 tane epilepsi hastasıyım. Sezaryan arka arka ya olduğum için ve bebek le bana zarar verdiği için baglattimAyrıca kaç tane doğurdunuz 23 yaşında tüp bağlatacak kadar?
Siz gidin bir daha doktora. Bir muayene olun, içiniz rahat etsin. Ben gebelik olduğunu düşünmüyorum ama başka bir sorun olabilir.40 kim çıktık tan sonra hemen gitmiştim ozaman kanamalar yoktu. Sağlık ocağına gittigim de sordum baglatmayla alakalı değil hormon larla ilgilidir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?