Reglim pantolonuma geçmiş ve fark etmeden yaymışım rezil oldum

O kadar rezil hissediyorum ki. 2 saat önce takmıştım normalde olmazdi bitki çayı içmiştim söktürücü olarak ondan pantolonuma geçmiş fazla açık renk olmasa koyu bir pantolon da değildi. Dışarda fark ettim otobuste gidiyordum inince dokundugum da fark ettim. Islak mendiller sileyim dedim yaymisim alt arka tarafimin her yerine!! Öyle cok utaniyorum ki eve yürüyüp geldim otobuste ve yürürken fark edilmiştir cok utaniyorum :KK43: anksiyete de var kriz geçirme aşamasina geldim çok utandim beni rahatlatin normalde dikkat ederim 2 saat oldu diye değiştirme geregi duymamistim ah aptal kafam :KK43:
utanacak ne var, her kadın gibi regl olmuşsunuz oda her önlemi almanıza rağmen taşmış. olmuş bitmiş

Insanlık hali utanacak bişey yok hepimizin başına gelebilir ama tedbirli olmakta fayda var ben dışarı çıkarken genelde uzun olanları üstüste gelecek şekilde koyuyorum rahat ediyorum kayma riski olmuyo bütün çamaşırımı kapladığı için

Otobüsten inip ıslak mendille nasıl sildiniz yolda ben ona şaşırdım :KK57: Asıl bu dikkat çekmiştir direkt yolunuza devam edeydiniz keşke.

Amaaan sallayın gitsin çoğu insanın başına gelen bir olay. Gördülerse de dünyanın sonu değil sonuçta bir daha görmeyeceğiniz insanlar. Maskeniz yok muydu tanınmazsın da zaten bi daha görseler bile
Yol herkesin ortasinda silmedim metroya indim kimse yoktu orda silmeye calistim yakinda tek metro vardi ama silerken baya yaymisim o kotu oldu azken ben çok yaptim. Maske vardi diyorum iyi ki

Insanlık hali utanacak bişey yok hepimizin başına gelebilir ama tedbirli olmakta fayda var ben dışarı çıkarken genelde uzun olanları üstüste gelecek şekilde koyuyorum rahat ediyorum kayma riski olmuyo bütün çamaşırımı kapladığı için
Bitki cayini hesap edemedim baya sökme durumu olmus :(

Daha önce bir hemcinsimi uyarmıştım dışarıda, hiçte rezil olmadı gözümde. Tam tersi hırkamı verdim beline bağladı, telefon numaramı aldı iade etmek için.
Benim de işyerimde başıma geldi, hemde 2-3 kez. Birinde kumaş sandalye ye geçtiği için erkek arkadaşların gördüğünü düşünüyorum. Onlara çaktırmadan silmek için kırk takla atmıştım. Şimdi olsa yine dikkat çekmemeye çalışırım ama o zaman ki kadar kafaya takmam. Hepsinin karısı/kızı var, bir şekilde heberdarlar durumumuzdan.

Neden utanıyorsunki canım normal bişey... Yani her kadında olagan bir durum kasma kendini bendede oldu bosver

O kadar rezil hissediyorum ki. 2 saat önce takmıştım normalde olmazdi bitki çayı içmiştim söktürücü olarak ondan pantolonuma geçmiş fazla açık renk olmasa koyu bir pantolon da değildi. Dışarda fark ettim otobuste gidiyordum inince dokundugum da fark ettim. Islak mendiller sileyim dedim yaymisim alt arka tarafimin her yerine!! Öyle cok utaniyorum ki eve yürüyüp geldim otobuste ve yürürken fark edilmiştir cok utaniyorum :KK43: anksiyete de var kriz geçirme aşamasina geldim çok utandim beni rahatlatin normalde dikkat ederim 2 saat oldu diye değiştirme geregi duymamistim ah aptal kafam :KK43:
Canosum gayet nirmal bir durum bu.katil oldun da ondan mi kanadi.her kadinin basina gelir yani.kimse girmedi goren de gitti zaten.unut gtsin .hic onemseme.Allah baska dert vermesin

Daha önce bir hemcinsimi uyarmıştım dışarıda, hiçte rezil olmadı gözümde. Tam tersi hırkamı verdim beline bağladı, telefon numaramı aldı iade etmek için.
Benim de işyerimde başıma geldi, hemde 2-3 kez. Birinde kumaş sandalye ye geçtiği için erkek arkadaşların gördüğünü düşünüyorum. Onlara çaktırmadan silmek için kırk takla atmıştım. Şimdi olsa yine dikkat çekmemeye çalışırım ama o zaman ki kadar kafaya takmam. Hepsinin karısı/kızı var, bir şekilde heberdarlar durumumuzdan.
Evett sadece geçmesi ve benim onu yaymam rezil hissettirdi ama saatler geçti suan daha iyiyim kriz durumum da geçti gerçekten sagolun herkesin yorumu iyi geldi

Rezilliğiniz böyle olsun boşverin, ne rezil insan müsveddesi yaratıklar utanmadan dolanıyorlar ortalıkta. Ne yaptınız ki sadece regliniz geçmiş, belki fark edilmedi bile bacak aranızda kaldı görülmeyen yerde. İnsanlar görseler bile aaa rezil oldu kız dememişlerdir, insanlık hali diyip geçmişlerdir, normal insanlar öyle der yani.

Yol herkesin ortasinda silmedim metroya indim kimse yoktu orda silmeye calistim yakinda tek metro vardi ama silerken baya yaymisim o kotu oldu azken ben çok yaptim. Maske vardi diyorum iyi ki
Boşverin gerçekten düşünüp düşünüp kendinizi tetiklemeyin. Maskede varmış tanımaz kimse sizi zaten

Önemli bir şey degil ya. Ben de ne kadar dikkat etsem de birkaç damla bulaşıyor. Bir arkadaşım ilk günlerinde akıntı fazla olduğu için bebek bezi kullanırdı. Bana da mantıklı geldi dışarı çıkarken falan kullanilabilir

Ablam ilk günlerinde sürekli kullanırdı, onun ki yatak döşek batıran boyutta oluyor çünkü. Şimdi tampon artı ped kullanıyor, daha rahat.

Son düzenleme:
Back
X