- 15 Aralık 2019
- 2.078
- 2.142
- 83
- Konu Sahibi loveinnovember
Benim bacaklarmdan akmıştı..napalm akacak kan damarda durmuyo..evet o an kotu hssedlyo ama bi daha gormycksenz cabuk unutrsnz..unutuluyo yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de unuturlar heralde diyorum ama yasadigim icin benim gördüğümi gördüler givi oluyorumSağlık olsun sen bildiğin için herkes gördü sanıyorsun belkide farkeden olmadı bile.. görselerde kimsenin aklında saatlerce kalmaz unuturlar gider takma kafana.
İnşallah unuturum ama anksiyetemi tetikledi cok zorlandimBenim bacaklarmdan akmıştı..napalm akacak kan damarda durmuyo..evet o an kotu hssedlyo ama bi daha gormycksenz cabuk unutrsnz..unutuluyo yani
utanacak ne var, her kadın gibi regl olmuşsunuz oda her önlemi almanıza rağmen taşmış. olmuş bitmişO kadar rezil hissediyorum ki. 2 saat önce takmıştım normalde olmazdi bitki çayı içmiştim söktürücü olarak ondan pantolonuma geçmiş fazla açık renk olmasa koyu bir pantolon da değildi. Dışarda fark ettim otobuste gidiyordum inince dokundugum da fark ettim. Islak mendiller sileyim dedim yaymisim alt arka tarafimin her yerine!! Öyle cok utaniyorum ki eve yürüyüp geldim otobuste ve yürürken fark edilmiştir cok utaniyorumanksiyete de var kriz geçirme aşamasina geldim çok utandim beni rahatlatin normalde dikkat ederim 2 saat oldu diye değiştirme geregi duymamistim ah aptal kafam
![]()
Açık da degildi kottu ıslakligi belli ediyordu evet keske siyah giyseydimRegli günümde hep siyah giyinirim her ihtimale karşı sende öyle yaparsın artik :) seni gınayan senin goynegini giysin
Yol herkesin ortasinda silmedim metroya indim kimse yoktu orda silmeye calistim yakinda tek metro vardi ama silerken baya yaymisim o kotu oldu azken ben çok yaptim. Maske vardi diyorum iyi kiOtobüsten inip ıslak mendille nasıl sildiniz yolda ben ona şaşırdımAsıl bu dikkat çekmiştir direkt yolunuza devam edeydiniz keşke.
Amaaan sallayın gitsin çoğu insanın başına gelen bir olay. Gördülerse de dünyanın sonu değil sonuçta bir daha görmeyeceğiniz insanlar. Maskeniz yok muydu tanınmazsın da zaten bi daha görseler bile
Bitki cayini hesap edemedim baya sökme durumu olmusInsanlık hali utanacak bişey yok hepimizin başına gelebilir ama tedbirli olmakta fayda var ben dışarı çıkarken genelde uzun olanları üstüste gelecek şekilde koyuyorum rahat ediyorum kayma riski olmuyo bütün çamaşırımı kapladığı için
Ben de görmemeyi umuyorum maske de vardi iyi kiBoşverin olur böyle şeyler, benim de başıma gelmişti. İnsanız sonuçta. Hem ben aile üyelerine rezil olmuştum allahtan siz bi daha kimseyi göremeyeceksiniz böyle düşünün.
Erkekler gördü ve dalga geçmiştir diye dusunup kendimi kötü hissediyorum belki kizlar da sagolun inanin suan daha iyiyim
Canosum gayet nirmal bir durum bu.katil oldun da ondan mi kanadi.her kadinin basina gelir yani.kimse girmedi goren de gitti zaten.unut gtsin .hic onemseme.Allah baska dert vermesinO kadar rezil hissediyorum ki. 2 saat önce takmıştım normalde olmazdi bitki çayı içmiştim söktürücü olarak ondan pantolonuma geçmiş fazla açık renk olmasa koyu bir pantolon da değildi. Dışarda fark ettim otobuste gidiyordum inince dokundugum da fark ettim. Islak mendiller sileyim dedim yaymisim alt arka tarafimin her yerine!! Öyle cok utaniyorum ki eve yürüyüp geldim otobuste ve yürürken fark edilmiştir cok utaniyorumanksiyete de var kriz geçirme aşamasina geldim çok utandim beni rahatlatin normalde dikkat ederim 2 saat oldu diye değiştirme geregi duymamistim ah aptal kafam
![]()
Evett sadece geçmesi ve benim onu yaymam rezil hissettirdi ama saatler geçti suan daha iyiyim kriz durumum da geçti gerçekten sagolun herkesin yorumu iyi geldiDaha önce bir hemcinsimi uyarmıştım dışarıda, hiçte rezil olmadı gözümde. Tam tersi hırkamı verdim beline bağladı, telefon numaramı aldı iade etmek için.
Benim de işyerimde başıma geldi, hemde 2-3 kez. Birinde kumaş sandalye ye geçtiği için erkek arkadaşların gördüğünü düşünüyorum. Onlara çaktırmadan silmek için kırk takla atmıştım. Şimdi olsa yine dikkat çekmemeye çalışırım ama o zaman ki kadar kafaya takmam. Hepsinin karısı/kızı var, bir şekilde heberdarlar durumumuzdan.
Mesela is yerinde veya bi misafirlikte bunu yasadgnzi hayal edin. O zamn biraz daha takilablr bsy olurdu. Şu an siz bunu etrafnzda kmseye anltmzsanz yasanmams olduguna herkes inanir emin olun.İnşallah unuturum ama anksiyetemi tetikledi cok zorlandim
Boşverin gerçekten düşünüp düşünüp kendinizi tetiklemeyin. Maskede varmış tanımaz kimse sizi zatenYol herkesin ortasinda silmedim metroya indim kimse yoktu orda silmeye calistim yakinda tek metro vardi ama silerken baya yaymisim o kotu oldu azken ben çok yaptim. Maske vardi diyorum iyi ki
Eh maske de varmış, kim görsün tanısın. Tamamen avantajlısınız içimiz rahat olsun.Ben de görmemeyi umuyorum maske de vardi iyi ki
Önemli bir şey degil ya. Ben de ne kadar dikkat etsem de birkaç damla bulaşıyor. Bir arkadaşım ilk günlerinde akıntı fazla olduğu için bebek bezi kullanırdı. Bana da mantıklı geldi dışarı çıkarken falan kullanilabilir