Reglim pantolonuma geçmiş ve fark etmeden yaymışım rezil oldum

Maskeli değil miydin ? Tekrar görseler tanımazlar takılma :)

Erkekler gördü ve dalga geçmiştir diye dusunup kendimi kötü hissediyorum belki kizlar da sagolun inanin suan daha iyiyim
Onlar kendileriyle dalga geçsinler. Her şeyi çeken biz, her türlü rezilliğe katlanan biz bir de ağızlarını açıp gülecekler. Yırtarım o ağzı ben

Kimse sizin regl kanınızı konuşmuyordur sakin olun, 3, 5 dakika dikkatlerini çekip unutmuşlardır herkes kendi hayatına devam ediyordur. Gayet doğal bir şey bu. Benim çalışırken pantolonumun apış arası yırtılmıştı hem de kamera vardı

Seni rahatlatır mı bilmem ama benim de fena bir anım var bu konuda.
Lisedeydim, ilk günüydü bir de. O gün de son ders beden eğitimi. Altımda siyah eşofman, üstümde beyaz bir tişört. Sınıfta oturuyoruz iki üç arkadaşla, arkamda da hoşlandığım çocuk oturuyor.
Ben ara sıra arkamı dönüp çocukla konuşuyorum, gülüyorum falan haha.
Tişörtüm biraz uzundu, üstüne oturduğumu farketmedim. Bir süre sonra ayaklandık gideceğiz, ben kalktım ayağa üstümü falan düzelttim. Son bir kez gülcemaline bakayım da gideyim niyetiyle arkamı döndüm ki çocuk tişörtüme bakmamaya çalışıyor ama gözü kayıyor. Kendi kendime sırtım mı açıldı ne oldu diyorum. Aklıma da hiç gelmedi.
Püh keşke yırtılsaydı boydan boya. Hahah

Lavaboya gittim, arkamı dönmemle başımdan aşağı kaynar sular aktı. Elim ayağım dolandı.
Benim beyaz tişört artık beyaz-kırmızı olmuş meğersem. Popo baskılı.
Tarlası yanmış emmi gibi başımı ellerimin arasına alıp ufuklara dalasım geldi.

Eve gidene kadar çıldıracaktım. Üstelik okul koridorunda da gören oldu.

Çocuk hiç ima bile etmedi. Mezun olduktan 1 sene sonra da sevgilim olmuştu. Sevgiliyken de hiç sormadı.

Üzülme yani, herkesin başına geliyor. regl olmasaydı insanlık nesli tükenirdi. Erkekler regl olsa çıkarır gezerlerdi. Boşveeeeer.

Arabamızı ilk aldigimiz gun yanimizda esim ve arkadasi da vardi on koltukta oturuyordum koltuga ve ustume gecmis hep ortalığa bir koku yayildi ustelik markete gitmek zorunda kaldik indim ve tekrar bindim arabaya koltuk berbat olmustu ama insanlik hali napiyim sizde uzulmeyin

Regl utanılacak birşey değildir, nefes almak, yemek içmek dışkılamak gibi birşey. Bundan utanmanız çok gereksiz, ne olmuş pantolona çıktıysa? İnsanlık halidir, olur öyle şeyler. Ben koca birgün turist olarak gittiğim yurtdışındaki bir şehri lekelenmiş pantolonumla gezmiştim İki kişi (biri kadın biri erkek) uyardı, gayet iyi niyetle, ben de şehri gezmek için tek bir günüm olduğunu ve otelin çok uzakta olduğunu söyleyip gülmüştüm
Ben bu problemi çok sık yaşadığımdan artık yoğun günlerde tampon kullanıyorum, size de tavsiye ederim. Dışarı çıkmak zorunda olduğum ya da ofise gittiğim günlerde kurtarıcım oldu.

Bu utanilacak birsey degil, inan. Gecmis olsun. Uzulup canini sıkma. Ben gorduklerini sanmiyorum. Gorselerdi uyarirlardi sanirim. Kimsenin dikkat edecegini dusunmuyorum. Gorseler de utanilacak birsry degil. Insanlik hali.

Yağmurda sırılsıklam donuma kadar ıslandım ve hastaydım eşimin kuzeninin arabasına apar topar bindim e koltuk kıpkırmızı her yerim batmış . Eşimin kuzenine söyledim hemen abla ben hastaydım koltuğa geçmiş kusura bakmayın diye Ama yerin . Saçmalama nolacak sanki ne var bunda demişti ama koltuğun hali içler acısıydı utandım ama elden ne gelir .

Haklisin ve insan zaman geçince siliyor o an yaşadığını ne güzel şey şu zaman :) 1 hafta geçti üstünden ayni otobuse bugun binmeye başladım attim gibi kafadan :)

Teşekkürler tavsiyeleriniz icin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…