Reglim pantolonuma geçmiş ve fark etmeden yaymışım rezil oldum

O kadar rezil hissediyorum ki. 2 saat önce takmıştım normalde olmazdi bitki çayı içmiştim söktürücü olarak ondan pantolonuma geçmiş fazla açık renk olmasa koyu bir pantolon da değildi. Dışarda fark ettim otobuste gidiyordum inince dokundugum da fark ettim. Islak mendiller sileyim dedim yaymisim alt arka tarafimin her yerine!! Öyle cok utaniyorum ki eve yürüyüp geldim otobuste ve yürürken fark edilmiştir cok utaniyorum :KK43: anksiyete de var kriz geçirme aşamasina geldim çok utandim beni rahatlatin normalde dikkat ederim 2 saat oldu diye değiştirme geregi duymamistim ah aptal kafam :KK43:
İnsanlık hali...
Dert etmeyin.
Bir daha olmasın diye daha sık değiştirirsiniz.

Aynısını annem anlatmıştı bana kizin biri adet olmuş ama farkinda degil heralde diyo sonra gittim soyledim kiz cok utandı ne yapcagini sasirdi arkasını örtmeye çalışmış zaten o gunden sonra görmemiş yani korkma ayni kişiler orda bekleyip senin gelmeni beklemezler olan olmuş sende isteyerek yapmamissin

Ah canım üzülme belki fark edilmedi bile , çok kötü olsa bir kadın durdurup söylerdi bence. Bu tür durumlar için regl iken yanında daima bir hırka bulundu r beline bağlar psikolojik olarak rahatlarsın. Bu hırkayı beline bağlama stratejisini de zamanında Orkid reklami ifşa etmişti çok sinir olmuştum elimzdn böyle bir imkanı aldılar diye

Aynısı birkaç yıl önce benim de başıma gelmişti. Üzerimde açık renk pantolon vardı ve eve gidene kadar farketmemiştim:olamaz: Beni gören hiçbir insan hayatımda hiç karşıma çıkmayacaktı bunu biliyordum, o yüzden çok üzülmedim. Sizin de karşınıza çıkmayacak. Bunlar çok normal şeyler aslında, her kadının başına gelebilir. Sıkmayın canınızı

Gayet normal bir şey herkesin başına gelebilir. Sırf regl olduğu için de insanlar kanamaz bacak aralarından.

Belki ameliyat oldunuz o kanama yaptı.
Belki hamilesiniz ve düşük yapıyorsunuz...

Gibi gibi bir sürü de senaryo var. Erkekler de dalga geçmiyorlar, kendi yakın arkadaşım bir kadını uyarmıştı, kadın sonradan farkedip de utanmasın diye. Dalga da geçmedik ki çocuk yaştaydık.

Regl değil de bir de yukarıdaki senaryoları düşünün, mutlaka biri farketsin ve uyarsın isterdiniz.

Rahatlayın; sokakta kusan, altına kaçıran, nöbet geçiren, ayılan bayılan, ...... bir sürü insan göreceksiniz, her şey insana dair, utanılacak bir şey yok. Bu da onlardan biri.

Gayet normal bir şey herkesin başına gelebilir. Sırf regl olduğu için de insanlar kanamaz bacak aralarından.

Belki ameliyat oldunuz o kanama yaptı.
Belki hamilesiniz ve düşük yapıyorsunuz...

Gibi gibi bir sürü de senaryo var. Erkekler de dalga geçmiyorlar, kendi yakın arkadaşım bir kadını uyarmıştı, kadın sonradan farkedip de utanmasın diye. Dalga da geçmedik ki çocuk yaştaydık.

Regl değil de bir de yukarıdaki senaryoları düşünün, mutlaka biri farketsin ve uyarsın isterdiniz.

Rahatlayın; sokakta kusan, altına kaçıran, nöbet geçiren, ayılan bayılan, ...... bir sürü insan göreceksiniz, her şey insana dair, utanılacak bir şey yok. Bu da onlardan biri.
Bir daha görmeyecek olma gerçeği daha iyi hissettiriyor yoksa gerçekten fazlaydi regl değil de farkli bir kanama gibi düşük yaptigimi sanan bile olmuştur belki o kadar fazla. Sagolun daha iyiy bugun

Lise son sınıfta aynı şey benimde başıma geldi otobüste hemde avuç ici kadar büyük bir bölgeye arkama geçmişti kanamam inerken farkettim kac kişi gördü görmedi bilmiyorum çok koyu renk de değildi üstümdeki yanimda bir ceket belime bağlayacak bir şal vs hiç birşey yoktu birde duraktan eve kadar yürüdüm çantamı falan kapatmaya çalıştım o zaman kötü hissetmiştim ama eve girince güvende hissettim otobustekileri de bir daha gormedim zaten gorsende sorun yok belli birşey bu herkes regl oluyor ve ben birinde görsem insanlık hali olağan birşey diye düşünürüm
Benim de her gün bindiğim otobüs binmemeyi bile düşündüm ya biri tanirsa diye zaten o günki kiyafetlerimi kötü anı taşıdığı için atıcam sanirim:KK61:

Ay daha kötüsünü anlatayım da moralin yerine gelsin erkek arkadaşımın yüksek lisansı için okuluna gittik yeni değiştirdim pedimi, ben arabada bekliyorum isi uzadikca uzadı arabada uyuyakalmisim(maks 1 saat falandır) uyandim koltuğa olduğu gibi reglim geçmiş. Allah'dan yurdum yakındı hemen gittim üstümü değiştirdim. Artik arabanın anahtari ben de miydi hatırlamıyorum arabaya nasil girdim islak mendil su falan bulup koltuğu temizlemiştim sonradan erkek arkadaşıma doğruyu söyledim tabi. Olsun aşkım kaza sonuçta nolucak demişti. Halbuki benim gözümde olay çok büyümüştü kesin rezil olucam kesin kızacak kesin benden tiksinecek vs ... diye. Bazen biz bazı şeyleri gözümüzde cok büyütüyoruz. Kimsenin sizin poponuza bakmadigina da eminim ayrıca. Yolda görseniz tanimayacaginiz insanlar rahat olun.
Vallahi ben sanırım panik atak krizine girerdim dün bile şoka girdim ama sakin olmaya çalıştım tektim kapatcak bir sey yok sadece islak mendilim vardi. Ne zor durumlar yaşiyoruz regl doğal ama geçmesi nasil utandiriyor

Takmayın kafaya, pantolonunuz açık renk değilse fark edilmemiş bile olabilir. Hem fark edilse ne olacak herkesin başına gelebilir. Ben size benim bir kere başımdan geçeni anlatayım da şükür edin halinize, bir oh deyip rahatlayın bari: Lise son sınıftaydım dershaneye yazılmıştım. O zaman reglilerim çok düzensizdi. Ne zaman geleceği belli olmuyordu. Sabah denize girmiştim öğleden sonra da dershaneye gittim. Sınıfta oturuyorum bir ıslaklık hissettim. Teneffüste bir tuvalete gittim ki elbisemin tüm arkasına bulaşmış ve elbisem de düz beyaz bir elbise! Şimdiki aklım olsa doğru taksiye biner eve dönerdim ama O zamanlar ders ekmekten falan çok korkardım, ve ben tuvalet kağıdı sıkıştırıp doğru sınıfa geri döndüm. Sınıfa girerken bir baktım arkamdan fizik hocası geliyor (erkek), gördü tabi, suratında da aptal bir sırıtma vardı. Dersler paydos olana kadar yerimden kalkmadım, sınıf boşalınca kalktım ama sınıftan çıkıp eve gidene kadar bir sürü insan gördü. Bir de otobüs durağında otobüs bekleyip otobüse bindim o halde. Hiç unutmam o günü...

O kadar rezil hissediyorum ki. 2 saat önce takmıştım normalde olmazdi bitki çayı içmiştim söktürücü olarak ondan pantolonuma geçmiş fazla açık renk olmasa koyu bir pantolon da değildi. Dışarda fark ettim otobuste gidiyordum inince dokundugum da fark ettim. Islak mendiller sileyim dedim yaymisim alt arka tarafimin her yerine!! Öyle cok utaniyorum ki eve yürüyüp geldim otobuste ve yürürken fark edilmiştir cok utaniyorum :KK43: anksiyete de var kriz geçirme aşamasina geldim çok utandim beni rahatlatin normalde dikkat ederim 2 saat oldu diye değiştirme geregi duymamistim ah aptal kafam :KK43:
Sadece size olmuyoki bu kadar takmayin kafaniza benim liseli zamanimda ders bitti sinifdan cikarken kiz sandalyeden bi kalkdi sandelye kan olmus kiza dedim gecirmissin diye valla hic tinlamadi silmedi bile sandalyeyi olece birakdi gitti pantolonunun ustune jilesini cekdi bende herzaman yedek pet olur aldi benden deyisdi aksama kadar olece durdu

bosver gorup de sana söylemeyen, dikkat edin bakın boyle boyle olmus haberiniz olsun demeyenler utansın. hem okulda is yerinde falan rezil olmaktan daha iyidir bir daha asla gormeyeceginiz gorseniz de hatırlamayacagınız insanlar :KK70:
Şimdi benim de aklıma geldi. Ablamla bir yere gidecektik. Akşamdan giyeceklerimi hazırladım ama sabah giyinirken ayırdığım külotlu çorabı bir türlü bulamadım. Ablam da "geç kaldık çabuk" deyip duruyor. Ala acele giyindim çıktım. Yolda yürüyorum (ki epey yürümüştüm) karşıdan bir anne kız geliyor bana işaret ediyorlar falan, "çorap" diyorlar. Meğer o arayıp da bulamadığım külotlu çorap eteğimin arasına sıkışmış, aşağıdan sallanıyor böyle üçüncü bacak gibi :KK70: . O anne kız sağ olsun kim bilir kaç kişi gördü de bir şey demedi.

Vallahi ben sanırım panik atak krizine girerdim dün bile şoka girdim ama sakin olmaya çalıştım tektim kapatcak bir sey yok sadece islak mendilim vardi. Ne zor durumlar yaşiyoruz regl doğal ama geçmesi nasil utandiriyor
Ya oluyor öyle benim çok sık oluyor. Her adet dönemimde mutlaka kaza oluyor cok dikkatliyimdir halbuki saat başı lavaboya koşarım. Sanirim sadece tampon kullananlar bu sorunu yaşamıyordur. Hapşırsan arkana geçiyor napabilirsin ki hapşırmayayım mı diyeceksin ? İnsan utanıyor haklı olarak ama jeanler de falan cok acik renk değilse belli olmuyor geçtiği. Sandiginiz kadar dikkat çekseydi biri gelip uyarirdi mutlaka.

Ya oluyor öyle benim çok sık oluyor. Her adet dönemimde mutlaka kaza oluyor cok dikkatliyimdir halbuki saat başı lavaboya koşarım. Sanirim sadece tampon kullananlar bu sorunu yaşamıyordur. Hapşırsan arkana geçiyor napabilirsin ki hapşırmayayım mı diyeceksin ? İnsan utanıyor haklı olarak ama jeanler de falan cok acik renk değilse belli olmuyor geçtiği. Sandiginiz kadar dikkat çekseydi biri gelip uyarirdi mutlaka.
Umarım öyledir. Hızlıca koştum çok görülmesin diye de normalde dikkatliyim ama söktürücü çay içtiğim için tahmin edemedim maalesef

Takmayın kafaya, pantolonunuz açık renk değilse fark edilmemiş bile olabilir. Hem fark edilse ne olacak herkesin başına gelebilir. Ben size benim bir kere başımdan geçeni anlatayım da şükür edin halinize, bir oh deyip rahatlayın bari: Lise son sınıftaydım dershaneye yazılmıştım. O zaman reglilerim çok düzensizdi. Ne zaman geleceği belli olmuyordu. Sabah denize girmiştim öğleden sonra da dershaneye gittim. Sınıfta oturuyorum bir ıslaklık hissettim. Teneffüste bir tuvalete gittim ki elbisemin tüm arkasına bulaşmış ve elbisem de düz beyaz bir elbise! Şimdiki aklım olsa doğru taksiye biner eve dönerdim ama O zamanlar ders ekmekten falan çok korkardım, ve ben tuvalet kağıdı sıkıştırıp doğru sınıfa geri döndüm. Sınıfa girerken bir baktım arkamdan fizik hocası geliyor (erkek), gördü tabi, suratında da aptal bir sırıtma vardı. Dersler paydos olana kadar yerimden kalkmadım, sınıf boşalınca kalktım ama sınıftan çıkıp eve gidene kadar bir sürü insan gördü. Bir de otobüs durağında otobüs bekleyip otobüse bindim o halde. Hiç unutmam o günü...
Aynı benim gibi olmuş aslında çok iyi anlıyorum otobüste biri görmüştür diye binemedim bile aslında normal saatimden daha erken binmiştim yani aynı kişilerle karşılaşma olasılığım az ama anksiyeteye söz geçiremiyorum gereksiz bir kaygı yaşıyorum hala

Bunda hiçbir şey yok ki. Ben kimsenin farkettiğini sanmıyorum farketseler bile bu o kadar normal o kadar olası bir şey ki. Hiiiiççç takılmaya değecek bir şey değil.
ayrıca bir daha o insanlarla karşılaşmayacaksın, hiç biride seni şuan aslaaaa hatırlamıyor.

Back
X