Reglim yine gecikti..🤦🏻‍♀️

Anaymbenana

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2022
1.788
865
53
Reglim zaten düzensizdir ama bugün 34. günüm..hala regl olmadım..ara ara kasık sancım ve bel ağrım oluyor.. göğüslerimde bı şişkinlik yok yani ne regl belirtisi nede hamilelik belirtisi var doktorum iki hafta öncesi kanlı kist gördü reglm kistten ötürü gecikmiş olabilir mi? Veya gebelik testi yapmalı mıyım...ramazan bayramına 3-4 gün kala inanilmaz derecede kasik ağrısı yaşadım bu 1 hafta kadar sürmüştü sizce gebelik olabilir mi? (En son 5 Nisan'da regl olmuştum)

ola bilir test yap varsa zaten biyiklari cikmak uzere belli eder kendini

ama cikar yapsan
Yani evet ama ne bileyim kasıklarıma regl sancısı gibi ara ara sancı giriyor birde bugün biraz akıntım var regl öncesi böyle olur genelde..birde hep sabah ilk uyandığımda olmuş olurum yarın sabah bakayım yine olmamış olursam hemen test yaparım zaten yarın 35.gun..birde bı defasında reglim 38 i bulmuştu ama bu kadar gecikmezdi 23-24 bazen 30-32.gunde mutlaka regl olurdum.. inşallah bu ay bebeğim benimledir

insallah hamiş olursun ama sabah yapmaya gerek yok aksamda cikar ben hep gece yaptim

İnşallah bakalm ya şimdi eşim evde yapamam yine sabaha kaldı yani
selam, reglime 3 gün var ve bir birlikteliğim oldu kondomla. Ama en son içimden çıkarken kondom içeride kalmış hemen çıkarttık kondomun içi doluydu dışarı çıkmamıştı. Vajinamı da kontrol ettim beyaz bir sıvı yoktu. Partnerim de tam içerde kalmadığını söyledi kondomun. Sizce ertesi gün hapı kullanmama gerek var mı

Sıkılmadın mı her yere aynı şeye yazmaya ? Bu kadar stres yapıyorsan Burda çare aramak yerine zaman kaybetmeden ilaç al.

Kondom içinizde kalmış sperm akmış olabilir isterseniz yinede hapı için

Ay benim de 5 Nisan ve 35 günde bir adet oluyorum hatta bazen 37 38 gün oluyor. bakalım ben de yarın test yapıcam ama kasıklarıma ara ara sancı giriyor adet olucam gibi inşallah olmam :)

Ay benim de 5 Nisan ve 35 günde bir adet oluyorum hatta bazen 37 38 gün oluyor. bakalım ben de yarın test yapıcam ama kasıklarıma ara ara sancı giriyor adet olucam gibi inşallah olmam :)
insallah sende hamis olursun zaten adet gibi oluyo agri ama adet olmuyosun hamis oluyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…