- 15 Eylül 2022
- 1.788
- 865
- 53
- Konu Sahibi Anaymbenana
-
Ya ne bileyimola bilir test yap varsa zaten biyiklari cikmak uzere belli eder kendini
Beklerim ben ya alıştım artıkbekleye bilecenmiben gece yapmistim
ama cikar yapsanBeklerim ben ya alıştım artık
Yani evet ama ne bileyim kasıklarıma regl sancısı gibi ara ara sancı giriyor birde bugün biraz akıntım var regl öncesi böyle olur genelde..birde hep sabah ilk uyandığımda olmuş olurum yarın sabah bakayım yine olmamış olursam hemen test yaparım zaten yarın 35.gun..birde bı defasında reglim 38 i bulmuştu ama bu kadar gecikmezdi 23-24 bazen 30-32.gunde mutlaka regl olurdum.. inşallah bu ay bebeğim benimledirama cikar yapsan
İnşallahinsallah hamiş olursunama sabah yapmaya gerek yok aksamda cikar ben hep gece yaptim
selam, reglime 3 gün var ve bir birlikteliğim oldu kondomla. Ama en son içimden çıkarken kondom içeride kalmış hemen çıkarttık kondomun içi doluydu dışarı çıkmamıştı. Vajinamı da kontrol ettim beyaz bir sıvı yoktu. Partnerim de tam içerde kalmadığını söyledi kondomun. Sizce ertesi gün hapı kullanmama gerek var mıİnşallahbakalm ya şimdi eşim evde yapamam yine sabaha kaldı yani
Sıkılmadın mı her yere aynı şeye yazmaya ? Bu kadar stres yapıyorsan Burda çare aramak yerine zaman kaybetmeden ilaç al.selam, reglime 3 gün var ve bir birlikteliğim oldu kondomla. Ama en son içimden çıkarken kondom içeride kalmış hemen çıkarttık kondomun içi doluydu dışarı çıkmamıştı. Vajinamı da kontrol ettim beyaz bir sıvı yoktu. Partnerim de tam içerde kalmadığını söyledi kondomun. Sizce ertesi gün hapı kullanmama gerek var mı
Sadece farklı görüşler almak istemiştim yarın sabah alacağımSıkılmadın mı her yere aynı şeye yazmaya ? Bu kadar stres yapıyorsan Burda çare aramak yerine zaman kaybetmeden ilaç al.
hee supriz yapican heeİnşallahbakalm ya şimdi eşim evde yapamam yine sabaha kaldı yani
Kondom içinizde kalmış sperm akmış olabilir isterseniz yinede hapı içinselam, reglime 3 gün var ve bir birlikteliğim oldu kondomla. Ama en son içimden çıkarken kondom içeride kalmış hemen çıkarttık kondomun içi doluydu dışarı çıkmamıştı. Vajinamı da kontrol ettim beyaz bir sıvı yoktu. Partnerim de tam içerde kalmadığını söyledi kondomun. Sizce ertesi gün hapı kullanmama gerek var mı
Olursa tabikihee supriz yapican hee
Allah gonlune gore versin insallah hamis olursunOlursa tabikişuan hamile olduğumu öğrenirsem bizim için mucize olur regli bekliyorduk tüp bebek tedavisine başlamak için
Ay inşallah yaAllah gonlune gore versin insallah hamis olursun
Çok merak ettim yapınca yazın burayada test sonucunuzuAy inşallah ya
Ay benim de 5 Nisan ve 35 günde bir adet oluyorum hatta bazen 37 38 gün oluyor. bakalım ben de yarın test yapıcam ama kasıklarıma ara ara sancı giriyor adet olucam gibi inşallah olmam :)Reglim zaten düzensizdir ama bugün 34. günüm..hala regl olmadım..ara ara kasık sancım ve bel ağrım oluyor.. göğüslerimde bı şişkinlik yok yani ne regl belirtisi nede hamilelik belirtisi vardoktorum iki hafta öncesi kanlı kist gördü reglm kistten ötürü gecikmiş olabilir mi? Veya gebelik testi yapmalı mıyım...ramazan bayramına 3-4 gün kala inanilmaz derecede kasik ağrısı yaşadım bu 1 hafta kadar sürmüştü sizce gebelik olabilir mi? (En son 5 Nisan'da regl olmuştum)
insallah sende hamis olursun zaten adet gibi oluyo agri ama adet olmuyosun hamis oluyosunAy benim de 5 Nisan ve 35 günde bir adet oluyorum hatta bazen 37 38 gün oluyor. bakalım ben de yarın test yapıcam ama kasıklarıma ara ara sancı giriyor adet olucam gibi inşallah olmam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?