Reglim yine gecikti..🤦🏻‍♀️

Ben artık doğal yolla olmayacağını anladım..pes ediyorum..
Ben de aynı durumdayım neredeyse 1 yıldır deniyoruz. Eşim de ben de doktorun verdiği tüm testleri yaptık ve hiç bir sorun çıkmadı gelgör ki istediğimiz gibi olmadı ben önceden korunmasam direk hamile kalırım sanıyordum hiç öyle değilmiş. 65 kiloyum belki ondan da olabilir ama pek ümidim kalmadı benim de

65 kilo cokmuki benim kardesim 85 le hamile kaldi olur insallah. bi sorunda yokmus olur Alalhin izniyle uzulme

Şunu okuyunca direkt sizi kendime benzettim. Ben de evliliğimin ilk yılı korunmaya o kadar dikkat ettim ki , biraz evliliğin tadı çıksın diye, sonra bebeğe hazır olunca ilk ay nası heyecanla beklemiştim anlatamam , hemen olacak sanmıştım aah ah

Sonradan oldu mu çocuğunuz, ben 33 yaşındayım yaşın da etkisi oluyor sanırım

Sonradan oldu mu çocuğunuz, ben 33 yaşındayım yaşın da etkisi oluyor sanırım
sonuç alamadım, 1 gebelik oldu ama 7. haftada sağlıksız olduğu için alındı. ben de 33 yaşındayım, bence etkisi vardır, inşallah Allah en yakın zamanda verir, ben bu aydan ümitliyim.

Bizde 1 buçuk senedir deniyoruz..bı dönem tüp bebek tedavisi bile olduk..bende yumurta tembelliği var

Kizlar adet 8gun gecikti test yaptım pozitif sonra kan verdim 38.41 bugüne sabah kan geldi duşukmu yaptım
Canım ben hiç deneyimli değilim henüz gebelik olayını hiç yaşamadım ama yerleşme kanaması falan diyorlar belki öyle bir şey olabilir bence en iyisi doktoruna git görün vakit kaybetmeden

Yumurta tembelliği hormon testlerinde çıkıyor mu? Bende de vardır belki tekrar doktora gidip hormon testi mi yaptırsam acaba :/
Doktorum beni düzenli çağırıp yumurtaları takip etmişti kan falan verdim o zaman yumurta tembelliği demişti mutlaka sizde görünün bı doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…