Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
devam etmiyor ama bugün olmam lazımdı halen olmadım çok stresliyim bir yerden sperm bulaşmış olabilir mi açık alan tuvaletleri falan ilk defa lekelenme yaaşadımBirşey olmaz özür niteliğinde bir lekelenme olabilir, devam ederse doktora gidin kist vs olmasın
Hayır o şehir efsanelerine inanmayın öyle bir şey mümkün değil. Biz çocuk isteyip, ilişki esnasında kalçamızın altına ne yastıklar koyuyoruz iyice içeri gitsin diye de yine de olmuyor.devam etmiyor ama bugün olmam lazımdı halen olmadım çok stresliyim bir yerden sperm bulaşmış olabilir mi açık alan tuvaletleri falan ilk defa lekelenme yaaşadım
evet ve halen regl olmadımAynı başlıkla daha kaç tane konu açacaksınız. Hamile olma ihtimalinizi mi düşünüyorsunuz?
bilmem halen regl olmadım psikolojim allak bullak olduHayır o şehir efsanelerine inanmayın öyle bir şey mümkün değil. Biz çocuk isteyip, ilişki esnasında kalçamızın altına ne yastıklar koyuyoruz iyice içeri gitsin diye de yine de olmuyor.
lekelenme niye oldu o haldeRobot değiliz yahu bunlar gecikme bile değil. 10 günü aşıyorsa gecikme deniyor ona.
Robot olmadığımız için :)) benim yumurtlama geçti hani yumurtlama kanaması da değil ama ara kanamam oldu lekelenme. Oluyorlekelenme niye oldu o halde
lekelenme 3 gün önce yaşandı ve lekelenmeden önce akıntı vardı 3 gündür yok ama bugün yine akıntım olmaya başladı şeffaf renkte regl oluyorumdur değil miRobot olmadığımız için :)) benim yumurtlama geçti hani yumurtlama kanaması da değil ama ara kanamam oldu lekelenme. Oluyor![]()
Muhtemelen evetlekelenme 3 gün önce yaşandı ve lekelenmeden önce akıntı vardı 3 gündür yok ama bugün yine akıntım olmaya başladı şeffaf renkte regl oluyorumdur değil mi