Reglima 3 gün kala leke oldu ama cinsellik yaşamadım

sefoli21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2023
21
-2
1
25
reglima 2 gün kaldı ama dün leke geldi regl sandım sancı da geldi ama yarım saatte geçti kan kırmızıydı normaldi değişiklik yok gibiydi ilk defa başıma böyle bir şey geliyor. Sizce neden böyle oldu yaşayan var çok stresliyim..

Birşey olmaz özür niteliğinde bir lekelenme olabilir, devam ederse doktora gidin kist vs olmasın

Birşey olmaz özür niteliğinde bir lekelenme olabilir, devam ederse doktora gidin kist vs olmasın
devam etmiyor ama bugün olmam lazımdı halen olmadım çok stresliyim bir yerden sperm bulaşmış olabilir mi açık alan tuvaletleri falan ilk defa lekelenme yaaşadım

devam etmiyor ama bugün olmam lazımdı halen olmadım çok stresliyim bir yerden sperm bulaşmış olabilir mi açık alan tuvaletleri falan ilk defa lekelenme yaaşadım
Hayır o şehir efsanelerine inanmayın öyle bir şey mümkün değil. Biz çocuk isteyip, ilişki esnasında kalçamızın altına ne yastıklar koyuyoruz iyice içeri gitsin diye de yine de olmuyor.

Hayır o şehir efsanelerine inanmayın öyle bir şey mümkün değil. Biz çocuk isteyip, ilişki esnasında kalçamızın altına ne yastıklar koyuyoruz iyice içeri gitsin diye de yine de olmuyor.
bilmem halen regl olmadım psikolojim allak bullak oldu

Robot değiliz yahu bunlar gecikme bile değil. 10 günü aşıyorsa gecikme deniyor ona.

Robot olmadığımız için :)) benim yumurtlama geçti hani yumurtlama kanaması da değil ama ara kanamam oldu lekelenme. Oluyor
lekelenme 3 gün önce yaşandı ve lekelenmeden önce akıntı vardı 3 gündür yok ama bugün yine akıntım olmaya başladı şeffaf renkte regl oluyorumdur değil mi

lekelenme 3 gün önce yaşandı ve lekelenmeden önce akıntı vardı 3 gündür yok ama bugün yine akıntım olmaya başladı şeffaf renkte regl oluyorumdur değil mi
Muhtemelen evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…