- 27 Ekim 2025
- 14
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi fatosteacherrr
-
Benzer başlığı biraz önce bende açtım canım, benimde 1 ekimdi söylediklerine göre asıl belirtilerin doğruluğu gecikmeden sonra oluyormuş bekleyeceğizHerkese merhaba. Son Regl tarihim 30 Eylül ve 12 , 15 Ekim tarihlerini değerlendirdik. Bunun sonucunda yarın Regl olmam gerekiyor ama hissettiğim belirtiler ve yaptığım bütün testler Silik çizgi çıkıyor. Buraya gelmeden önce son dakika yaptığım testi de paylaşıyorum. Belirtilerim Regl öncesi semptomlara çok benziyor ekstra olarak sağ tarafta bazen batma ve sarı akıntım varama kan vermek için kendimi beklemeye aldım geçen ay hayal kırıklığı yaşamıştım. Yardımcı olur musunuz hanımlar ?
Çok teşekkür ederim Yaren hanım cevap için. Siz test yapmış mıydınız?Benzer başlığı biraz önce bende açtım canım, benimde 1 ekimdi söylediklerine göre asıl belirtilerin doğruluğu gecikmeden sonra oluyormuş bekleyeceğiz
Bu sabah yaptım canım silik bile yok ama benimde belirtilerim varÇok teşekkür ederim Yaren hanım cevap için. Siz test yapmış mıydınız?
Bizde 19 unda değerlendirdik bakalım çok erken benim için daha ama sende bir silik çizgi var inşallah bebiştirAnladım hayırlısıyla inşallah olur
Evet evet özellikle dün akşam çok şiddetli yaşadım yerleşme ağrısı mı diye düşündüm ama bilemeyiz tabi beklemekte çok zor zaman geçmiyorYani inşallah ikimiz içinama Silik çizgi emin olamıyorum çok kafa karıştırıcı bir durum. Geçen ay pozitif gördüm Silik testlerle birlikte ama kan verdiğimde negatif. Bu sebepten dolayı bir hafta beklemeyi düşünüyorum. Belirtilerimiz neredeyse aynı canım
Evet çok zor biliyorumEvet evet özellikle dün akşam çok şiddetli yaşadım yerleşme ağrısı mı diye düşündüm ama bilemeyiz tabi beklemekte çok zor zaman geçmiyor
Aha baş düşmanım gelmişYumurtlamadan 12 gün sonra test yapabilirsiniz yani hemen hemen reglin 1. Gününe geliyor
Yarın tekrar test yapacağım yarın reglimin birinci günü olacak takvime göreYumurtlamadan 12 gün sonra test yapabilirsiniz yani hemen hemen reglin 1. Gününe geliyor
Aşk olsun sen orda millete sataşırken iyi demiAha baş düşmanım gelmiş
Sabah ilk idrarla yapın bir de elinizde laboquick test varsa onunla yapınYarın tekrar test yapacağım yarın reglimin birinci günü olacak takvime göre
Sataşmadım aşkım ben akıl almak isterken yargılanmak hoşuma gitmediAşk olsun sen orda millete sataşırken iyi demi
Ay at mutlakaYarın tekrar test yapacağım yarın reglimin birinci günü olacak takvime göre
Kimse seni yargılamadı ki zamanında test yap eczaneleri zengin etme yazmış gerçekten de öyle iyi testler en az 200 liradan başlıyor. Kan vermek bedavaSataşmadım aşkım ben akıl almak isterken yargılanmak hoşuma gitmedi
Mutlaka kan sonucuma kadar paylaşırım. Silik testleri hiç anlamıyorum var mı yok mu pozitif mi nedirAy at mutlaka
1 kere yaptım dedim ya zaten gecikmeyi bekleyeceğim danışmak muhabbet için yazmışız buraya bak arkadaşla normal konuştuk anlaştık sizde diğer arkadaşların gazına gelmişsiniz bence hemen hamilesin dememizi mi bekliyorsunuz diyorlar hayır fikir alıp bilgi sahibi olmak istiyorum dedim defalarcaKimse seni yargılamadı ki zamanında test yap eczaneleri zengin etme yazmış gerçekten de öyle iyi testler en az 200 liradan başlıyor. Kan vermek bedava
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?