Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir bence normalEki Görüntüle 3598009 Eki Görüntüle 3598010 Regl dönemime 4 gün kaldı ovülasyon testim pike yakın
Regl dönemine yakın pik olunca hamilelik var diyorlar o yüzden sordumOlabilir bence normal
Evet ama sizin pik değil bence yarında yapın koyulaşma olacak mı diyeRegl dönemine yakın pik olunca hamilelik var diyorlar o yüzden sordum![]()
Elimde ovülasyon kalmadı regl gününü beklemeyi düşünüyorumEvet ama sizin pik değil bence yarında yapın koyulaşma olacak mı diye
Benmkide hemen hemen böyle ama bu pik değil canım pikte aynı c de ki gibi koyuluk olması lazımEki Görüntüle 3598009 Eki Görüntüle 3598010 Regl dönemime 4 gün kaldı ovülasyon testim pike yakın
Evet pik değil yakın gibi sankiBu pik değil bence. Yine de koyulaşmasını bekleyin
aa benimde 31 Mayıs yada 1 Haziran sen ovülasyon testini gönderir misin burayaBenmkide hemen hemen böyle ama bu pik değil canım pikte aynı c de ki gibi koyuluk olması lazımbende bekliyorum bat 1 haziran
Çekmedim canm koyu olmayınca. Ama yarın akşama yine yaparsam atayım. Aslında ümidim yoktu benm ama 24 mayısta kanama geldi sonrasında kahverengi leke aha hasta oldum dedim devamı gelmedi. İki gündür predictor yapıyorum negatif. Dr umda kan ver dedi ama bekliyorum bakalım. Cuma vercem sanırım kan.aa benimde 31 Mayıs yada 1 Haziran sen ovülasyon testini gönderir misin buraya
Yanlış anlayıp ovulasyon testimi attım ama yardımcı olur size de belkiaa benimde 31 Mayıs yada 1 Haziran sen ovülasyon testini gönderir misin buraya
At mutlaka canım predictor regle bir gün varken bile negatif çıkarabiliyormuş bu aradaÇekmedim canm koyu olmayınca. Ama yarın akşama yine yaparsam atayım. Aslında ümidim yoktu benm ama 24 mayısta kanama geldi sonrasında kahverengi leke aha hasta oldum dedim devamı gelmedi. İki gündür predictor yapıyorum negatif. Dr umda kan ver dedi ama bekliyorum bakalım. Cuma vercem sanırım kan.
Teşekkür ederim evet normalde ikisi de aynı renkte koyulukta oluyor ama sanki benimki yarın tam pik olcakmış gibiYanlış anlayıp ovulasyon testimi attım ama yardımcı olur size de belki
Bilmiyorum ki canım bakalım cumayı beklicem dayanabilirsemAt mutlaka canım predictor regle bir gün varken bile negatif çıkarabiliyormuş bu arada
Ama her gebelik bir değil diyorlarBilmiyorum ki canım bakalım cumayı beklicem dayanabilirsemekim ayında kimyasal yaşadım onda kanda 55 ken bile çok çok silik çıkarmıştı predictor.
Regl dönemime 4 gün kaldı ovülasyon testim pike yakın
Bugünkü canm.aa benimde 31 Mayıs yada 1 Haziran sen ovülasyon testini gönderir misin buraya
Bugünkü canm.
Benimkiyle aynı gibiiiiBugünkü canm.
Aynen canm dedim yaBenimkiyle aynı gibiiii
10 dk sonraki hali. Genelde 10 dk bekleyin diyolar ya.Benimkiyle aynı gibiiii