• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglime 4 gün varken ovülasyon testim pike yakın

Aa haber ver mutlaka seninde zaten ovülasyon testin benim gibiydi senin bebiş varsa benimde vardır
İnşallah bakalım daha önce ekimde kimyasal yaşamıştım ondada test yapmıştım ovü ama bariz belli onda bak atıyorum

Eklentiler

• IMG_4121.webp
    IMG_4121.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 21
Canım gebelik olabilir.. yarına pik olur o.. ben reglime üç gün kala pik görmüştüm hatta o gun kan da vermiştim 60 di.. ama kan için acele etme derim.. bekle betan iyice yukselsin sonra skıntıya giriyor insan.. benim kimyasala dönmüştü.. reglime 4-5 gün kala seninki gibiydi ama 3 gün kala pikti bak şu şekilde

Eklentiler

• 1000060046.webp
    1000060046.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 21
Canım gebelik olabilir.. yarına pik olur o.. ben reglime üç gün kala pik görmüştüm hatta o gun kan da vermiştim 60 di.. ama kan için acele etme derim.. bekle betan iyice yukselsin sonra skıntıya giriyor insan.. benim kimyasala dönmüştü.. reglime 4-5 gün kala seninki gibiydi ama 3 gün kala pikti bak şu şekilde
Benimde şuan 3 gün var o yüzden tekrar yapmak istemiyorum akışına bıraktım

2 gün kalayken belki o kadar belirgindir o zaman şuan 4 gün var diye tam belli değildir bugün yaptınız mı ovülasyon testi

Elimdede hiç kalmadı lh testi🫣🥺 benmde ekimde erken öğrendim 14.5 le. 800 lere kadar çıktı sonra kimyasala döndü.

Back
X