Belirtin var mı peki regl yada hamilelik gibiBakalım yarın belli olur benmki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belirtin var mı peki regl yada hamilelik gibiBakalım yarın belli olur benmki![]()
Yarın canm. Sabah randevu alabildim sağlık ocağındannÇizgi var gibi gözüküyor kan testi verecek misin
Aa haber ver mutlaka seninde zaten ovülasyon testin benim gibiydi senin bebiş varsa benimde vardırYarın canm. Sabah randevu alabildim sağlık ocağındann
Yok. Sadece yerleşme kanaması kafamı bulandırdı onun dışında hiçbir belirti yok sık idrara çıkıyorum sadece yarım saatte bir.Belirtin var mı peki regl yada hamilelik gibi
İnşallah bakalım daha önce ekimde kimyasal yaşamıştım ondada test yapmıştım ovü ama bariz belli onda bak atıyorumAa haber ver mutlaka seninde zaten ovülasyon testin benim gibiydi senin bebiş varsa benimde vardır
Aa yerleşme kanaması mı yaşadınYok. Sadece yerleşme kanaması kafamı bulandırdı onun dışında hiçbir belirti yok sık idrara çıkıyorum sadece yarım saatte bir.
Bu adete kaç gün kalaydıİnşallah bakalım daha önce ekimde kimyasal yaşamıştım ondada test yapmıştım ovü ama bariz belli onda bak atıyorum
Evet normalde sat 2 mayıs bat ta 1 haziran ya. 24 mayısta kan geldi ceviz büyüklüğünde sonrasında ertesi güne kadar kahverengi lekelenme oldu daha da gelmedi.Aa yerleşme kanaması mı yaşadın
Onda çatlatma iğnesi falan olmuştum. İğnenin 15./16. Günüydü. Adete iki üç kala sanırım.Bu adete kaç gün kalaydı
Aa yerleşme kanaması olabilir o evetEvet normalde sat 2 mayıs bat ta 1 haziran ya. 24 mayısta kan geldi ceviz büyüklüğünde sonrasında ertesi güne kadar kahverengi lekelenme oldu daha da gelmedi.
İşte dr uma yazdım salı günü. böyle böyle oldu diye oda kan ver dedi. Bekliyorum halaAa yerleşme kanaması olabilir o evet
2 gün kalayken belki o kadar belirgindir o zaman şuan 4 gün var diye tam belli değildir bugün yaptınız mı ovülasyon testiOnda çatlatma iğnesi falan olmuştum. İğnenin 15./16. Günüydü. Adete iki üç kala sanırım.
Yaptım atmıştım ya2 gün kalayken belki o kadar belirgindir o zaman şuan 4 gün var diye tam belli değildir bugün yaptınız mı ovülasyon testi
2 gün kalayken belki o kadar belirgindir o zaman şuan 4 gün var diye tam belli değildir bugün yaptınız mı ovülasyon testi
Mutlaka ver bekleme bence çünkü böyle bir şey yaşamışsınİşte dr uma yazdım salı günü. böyle böyle oldu diye oda kan ver dedi. Bekliyorum hala![]()
Ay doğru kusura bakma kafam karıştıYaptım atmıştım ya![]()
Benimde şuan 3 gün var o yüzden tekrar yapmak istemiyorum akışına bıraktımCanım gebelik olabilir.. yarına pik olur o.. ben reglime üç gün kala pik görmüştüm hatta o gun kan da vermiştim 60 di.. ama kan için acele etme derim.. bekle betan iyice yukselsin sonra skıntıya giriyor insan.. benim kimyasala dönmüştü.. reglime 4-5 gün kala seninki gibiydi ama 3 gün kala pikti bak şu şekilde
2 gün kalayken belki o kadar belirgindir o zaman şuan 4 gün var diye tam belli değildir bugün yaptınız mı ovülasyon testi
Elimdede hiç kalmadı lh testiCanım gebelik olabilir.. yarına pik olur o.. ben reglime üç gün kala pik görmüştüm hatta o gun kan da vermiştim 60 di.. ama kan için acele etme derim.. bekle betan iyice yukselsin sonra skıntıya giriyor insan.. benim kimyasala dönmüştü.. reglime 4-5 gün kala seninki gibiydi ama 3 gün kala pikti bak şu şekilde