Evet benimde 10 dakika sonra bu şekildeydi sizin kaç Gün kaldı bata10 dk sonraki hali. Genelde 10 dk bekleyin diyolar ya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet benimde 10 dakika sonra bu şekildeydi sizin kaç Gün kaldı bata10 dk sonraki hali. Genelde 10 dk bekleyin diyolar ya.
1 haziran batEvet benimde 10 dakika sonra bu şekildeydi sizin kaç Gün kaldı bata
Benimde 1 HaziranBenmkide hemen hemen böyle ama bu pik değil canım pikte aynı c de ki gibi koyuluk olması lazımbende bekliyorum bat 1 haziran
Benimde 1 Haziran![]()
Evet benimde 10 dakika sonra bu şekildeydi sizin kaç Gün kaldı bata
Seninki bariz belli canım. Bnde yarın sabah vercem bakalım.Silik çizgi var gibi benimde böyle testlerim. Kan verdim ama sonucu çıkmadı daha. Umudum da yok açıkçası.
Sonucun çıkarsa haber ver mutlakaSilik çizgi var gibi benimde böyle testlerim. Kan verdim ama sonucu çıkmadı daha. Umudum da yok açıkçası.
Bugün yaptıklarımda yoktu maalesef ya da ben göremedim silikseSeninki bariz belli canım. Bnde yarın sabah vercem bakalım.
Hayırlısı canm bakalım. Sağlık ocağında mı verdin. Öyleyse çok geç çıkıyor ordaBugün yaptıklarımda yoktu maalesef ya da ben göremedim silikse
İnşallah. Evet ya. Valla bu kadar geç çıkacağını tahmin etmemiştimHayırlısı canm bakalım. Sağlık ocağında mı verdin. Öyleyse çok geç çıkıyor orda![]()
Benm ertesi gün çıktığı bile oldu. Eğer sana barkod verdilerse halksağlığının sitesindende bakabilirsin.İnşallah. Evet ya. Valla bu kadar geç çıkacağını tahmin etmemiştim
yok canım hiçbir şey vermediler. Püüü bende dün verdim hala yok sonuçBenm ertesi gün çıktığı bile oldu. Eğer sana barkod verdilerse halksağlığının sitesindende bakabilirsin.
Aaa dün bide.yok canım hiçbir şey vermediler. Püüü bende dün verdim hala yok sonuç
EvetAaa dün bide.
Negatif canm değer <2 den küçük yaniEvetböyle bir şey girmişler. Değer falan yazmıyor. Sanırım kendim gidip öğreneceğim
![]()
Evet öyleymiş. Hayırlısı artıkNegatif canm değer <2 den küçük yani![]()
Amin canm.Evet öyleymiş. Hayırlısı artık![]()
1 haziran bat
Amin canm.
Ay bir gün var aramızda bakalım neler olacak1 haziran bat
Bakalım yarın belli olur benmkiAy bir gün var aramızda bakalım neler olacak