- 21 Ağustos 2024
- 1.126
- 317
- 38
Belli olmaz canm kısmet.Olsun üzülme önümüzdeki aya kısmet muhtemelen o zaman bende de bebiş yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belli olmaz canm kısmet.Olsun üzülme önümüzdeki aya kısmet muhtemelen o zaman bende de bebiş yok
Evet öyle yapmak lazım normalde ama kan gelince benimde bir kafam karıştı sendeBelli olmaz canm kısmet.bnde söz verdim artk kendime günüm geçmedikçe takılmıcam böyle şeylere. Çok sıkıntı yapıyorm kendi kendime.
Aynen bende ondan ümitlenmiştim zatenEvet öyle yapmak lazım normalde ama kan gelince benimde bir kafam karıştı sende
Yerleşme kanaması değil de ovülasyon kanaması olamaz mıAynen bende ondan ümitlenmiştim zaten
15 i falandı yumurtlama uygulamaya göre. Bilmiyorum ki kıpkırmızıydı daha önce yaşamadım hiç ne ovüde ne yerleşmede o yüzden bilmiyorumYerleşme kanaması değil de ovülasyon kanaması olamaz mı
Evet bende anlayamadım ne olduğuna15 i falandı yumurtlama uygulamaya göre. Bilmiyorum ki kıpkırmızıydı daha önce yaşamadım hiç ne ovüde ne yerleşmede o yüzden bilmiyorum
Dr a yazdım bakalım bayramdan önce regl olursam gideyim bi kontrole yine başlarız iğneye falan.Evet bende anlayamadım ne olduğuna
Evet git bencede muhakkakDr a yazdım bakalım bayramdan önce regl olursam gideyim bi kontrole yine başlarız iğneye falan.
Evet o da gel dedi bakalım araya bayram girmezse.Evet git bencede muhakkak
Olmadı bayramdan sonra gidersinEvet o da gel dedi bakalım araya bayram girmezse.
Direk reglyken gidicem ya canm. Şimdi olursa daha iyi olur yoksa temmuz başına kalırOlmadı bayramdan sonra gidersin![]()
Canm naptın oldun mu regl?Olmadı bayramdan sonra gidersin![]()
Son durumun nedir? Benim de ovu testim koyulasti bugun tam cikti alttaki test, ama kan testim negatif ciktiDirek reglyken gidicem ya canm. Şimdi olursa daha iyi olur yoksa temmuz başına kalır2/3/4/5. Günlerden birinde gel dedi bakalım. Hayırlsı artık.
Baya koyu seninSon durumun nedir? Benim de ovu testim koyulasti bugun tam cikti alttaki test, ama kan testim negatif cikti
Evt koyu pic yasadim’resmen bugun cok degisik birsey ama kan testim negatif cikti bugunBaya koyu senin
Ben daha regl bekliyorum 1 hazirandı bat.
Ama döngüm uzuyor benm geçen ay 37.günde olmuşum.
Şimdi daha 33.günüm. Beklemedeyim
Merhaba sizce pik mi adetin 27. GünüBencede adet gecikmesi bekle canım ben gecikmemin ikinci günü regl olmuştum çok gecikmiyor kimyasal olduğunda öyle demislerdi