Sizin kimyasal gebelik olalı ne kadar oldu acabaEvet ama awox ve kaset testti benimki burda herkes öğreniyor onunla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin kimyasal gebelik olalı ne kadar oldu acabaEvet ama awox ve kaset testti benimki burda herkes öğreniyor onunla
İkinci ayım olacak regl olursamSizin kimyasal gebelik olalı ne kadar oldu acaba
Yaa daha cok yeni stres yapma hiç vücudun toparlanması da lazımİkinci ayım olacak regl olursam
Kimyasal için yeni olabilir canım ama benim 12.ayim bu ay. Bir yıldir gebelik istiyorum yani 10.ayimda kimyasal olduYaa daha cok yeni stres yapma hiç vücudun toparlanması da lazım
anladım canım benimde 8. Ayım korunmayı bırakalı hiç kimyasal vs benim bildiğim kadarıyla olmadı bendeKimyasal için yeni olabilir canım ama benim 12.ayim bu ay. Bir yıldir gebelik istiyorum yani 10.ayimda kimyasal oldu
Sağlıklı şekilde olsun canım boşver. Kimyasal olması üzdü beni tabi ama bı yandan da iyi biseymis onunla avutuyorum kendimianladım canım benimde 8. Ayım korunmayı bırakalı hiç kimyasal vs benim bildiğim kadarıyla olmadı bende
Yani evet sonuç olarak hamile kaldın öyle düşünSağlıklı şekilde olsun canım boşver. Kimyasal olması üzdü beni tabi ama bı yandan da iyi biseymis onunla avutuyorum kendimi
Happys sen gittin mi kan testineYaptığın saat idrar yoğunluğu falan da etkili oluyor canım. İlk idrarla yapmıcaksın bide iki saat sıvı almıcaksın diyolar.
Yani evet sonuç olarak hamile kaldın öyle düşün![]()
İnşallah canımÖyle canım rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin hepimize en kısa zamanda hayırlısıyla
![]()
Yeni gittim geldim canımHappys sen gittin mi kan testine![]()
Ayyy ben bile heyecanlandım zaten senin hamilelik varsa benimde vardır aynı ovülasyonumuz çünküYeni gittim geldim canım![]()
Ayyy ben bile heyecanlandım zaten senin hamilelik varsa benimde vardır aynı ovülasyonumuz çünkü
İnşallah canım 2 saate çıkar herhalde sonuçlarHadi bakalım inşallah vardır canım her ay yoruldumm eylül ekimden beri. Rabbim tabi öncelikle olmayanlara nasip etsin bu duyguyu ama![]()
Sürmez o kadar da yine de 1 saati bulur gibiİnşallah canım 2 saate çıkar herhalde sonuçlar
0.9 canımO zaman kaldı 40 dakika![]()
Yaa gerçektende mi e neden gelmiş o zaman o kanama acaba0.
0.9 canım
Bilmiyorum ki canım.Yaa gerçektende mi e neden gelmiş o zaman o kanama acaba
Olsun üzülme önümüzdeki aya kısmet muhtemelen o zaman bende de bebiş yokBilmiyorum ki canım.