• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglime 4 gün varken ovülasyon testim pike yakın

İnşallah çok teşekkür ederim 🌺 sizlerden güzel haber duyarım inşallah... Galiba tam hatırlamıyorum ama ucunda değildi ben burda uçlarda diyenleri çok gördüm ama benim öyle değildi. Sık idrara çıkmada olmadi. Sadece iştahım kesilmişti
İnşallah rica ederim 😊😊evet benimde ucunda değil ondan kafam karıştı bende de şuan sık idrara çıkma yok

İnşallah rica ederim 😊😊evet benimde ucunda değil ondan kafam karıştı bende de şuan sık idrara çıkma yok
Takılma bence. Burda yazanların aksi oldu nerdeyse bende. Hatta dudaklarım nasıl kötüydü ben hiç duymadim burda dudakları catlayani kuruyani. Vücut farklı belirtiler veriyor herkeste

Evet doğru diyorsun her vücut ve her gebelik farklı yani
Öyle tabi rabbim hayırlısını versin hepimiz için. Ben şimdi ovulasyon testi yaptım hala lh yüksekliği var dalgalanma olsa gitmezmiydi ya

Eklentiler

• 1000063264.webp
    1000063264.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 12
Beynimizin oyunu hepsi var ya en ufak şeyi ona yoruyoruz sonu hep hüsran ama.
Ama önceki gün bildiğin silikti yok gibj biseydi ikidir de böyle koyulaşmiş öncekine göre değerlendiriyorum işte ne bileyim kimyasal gebelik yaşadığımda da böyle az çok düşünmüştüm ama pik değil diyerek umursamamistjm sonradan pik olmuştu

Ama önceki gün bildiğin silikti yok gibj biseydi ikidir de böyle koyulaşmiş öncekine göre değerlendiriyorum işte ne bileyim kimyasal gebelik yaşadığımda da böyle az çok düşünmüştüm ama pik değil diyerek umursamamistjm sonradan pik olmuştu
Kaç gün var peki bata

Yaptığın saat idrar yoğunluğu falan da etkili oluyor canım. İlk idrarla yapmıcaksın bide iki saat sıvı almıcaksın diyolar.

Yani o zamanda sonradan koyulaşma olmuş sizde belki regl gününe kadar pik gibi olur daha varmış çünkü
Hiç bilmiyorum ki gebelik testleri negatif çıkınca umudum kırıldı bide bu markayı ilk kez kullanıyorum. İnnovita kullanmıştım iki ay..

Back
X