Reglime 7 gün kala beta hcg

aysecelikk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2023
20
7
1
24
Kızlar lütfen bana yardımcı olur musunux o kadar kötüyüm ve saatlerdir ağlıyorum 15 ağustos benim ovülasyon günümdü biz o gün ve ondan önceki günlerde gün sşıeı ilişkiye girdik sonrasında da gün sşıeı ilişkiye girdim eşimle,ayıptır söylemesi.bugğn kanda beta hcg baktırdım ve 1.20 çıktı ordaki hemşire bana dediki hamile değilsiniz evet biliyorum fakat sonra tekrar yaptıriyim mi diye sordum oda baba hayır gerek yok bu ay olmadı dedi 1 gün bile olsa çıkar dedi sizde gebelik olamadı ve olmayacak bu ay dedi regl günüm 28 ağustos ne yapmalıyım gecikme olursa test yaptırmalı mıyım tekrardan yoksa 2 3 gün sonra tekrar yaptırmalı mıyım lütfen bana yardımcı olun o kadar üzgünüm ki

Çok erken kan vermişsiniz gebelik olsa bile henüz kana karışmamıştır geç döllenme olmuş olabilir adetiniz gecikince tekrar test yapin

Çok erken kan vermişsiniz gebelik olsa bile henüz kana karışmamıştır geç döllenme olmuş olabilir adetiniz gecikince tekrar test yapin
Allah sizden razı olsun gerçekten bir nebze su serptiniz yüreğime kimseyede söyleyemiyorum kendi kendşme kafayı yedim beklicem inşallah güzel sonuçlar alırım

Bu hemşirelerin lüzumsuz lüzumsuz doktorluk taslamaları beni deli ediyor gerçekten.
Henüz çok erken, regl gününden 1-2 gün önce test yapabilirsiniz siz de benim gibi sabırsızsınız anladığım kadarıyla. Bekleyin bakalım sakin ve stressiz bir süreç geçirmeye özen gösterin yeter.

15 Ağustos ovülasyon gününüzse mantıken ve tıbben bebek 25-27 Ağustos arası rahme iner ve 14. Güne kadar tutunma sağlanır. 1.20 negatif demek ama ayın 27 sinde tekrar kan verebilirsiniz. Regl tarihinizden 1 hafta önce normal yollarla gebelik deneyip kan verdiğinizi söylemiş olsaydınız kan vermenizin şuan için gereksiz olduğunu kendisi size söylerdi. Ağlamaya yer aramışsınız biraz

Çok erken yapmişsin üzulme adetini bekle 5gun geciksin test yap evde inşallah hamile olursun
adet gecikmezse çikmaz zaten ilişkinin uzerinden belli bir sure gecmesi lazim 15gun gibi bir sure

Erken vermişsiniz. Gerçi ben de adetimden 4 gün önce belirtilerimdi var diye vermiştim aynı sonuç çıkmıştı yumurtlamadan sonraki 20 22. Gün kesin çıkıyor 10 gün sonra yani 1 hafta adetiniz gecikince verin. Bekleyemem derseniz adet günü de çıkar. Daha ilişkiden 1 hafta geçmiş yerlesmemis bile dolleniyor dur beta yükselmesi için yerleşmesi lazim

Çok teşekkür ederim kafamı karıştıran hemşirenin yorumu oldu çıkmadıysa yoktur dedi banada ondan üzülmüştüm

Biraz öyle oldu sanırım

Çok erken yapmişsin üzulme adetini bekle 5gun geciksin test yap evde inşallah hamile olursun
adet gecikmezse çikmaz zaten ilişkinin uzerinden belli bir sure gecmesi lazim 15gun gibi bir sure
Çok teşekkür ederim inşallah olur ya çok istiyorum benimdr annem babam yoktu öyle büyüdüm hayalim bir anne olmak

Çok teşekkür ederim inşallah olur ya çok istiyorum benimdr annem babam yoktu öyle büyüdüm hayalim bir anne olmak
Olucak inşallah Allahin izniyle sabirli olmak lazim malesef ha deyincede olmuyor ama en zoru ilk çocuk zaten ikincisi kendiliyinden surpriz sekilde bir anda olu veriyor

Benimde yumurtlama 14 u adet tarihimiz de aynı. Bu sabah test yaptım negatif. Ama öğlenden beri geçmeyen sancılarım var belim ağrıyor karnım ağrıyor bacaklarıma kadar vuruyor ağrı.

Benimde yumurtlama 14 u adet tarihimiz de aynı. Bu sabah test yaptım negatif. Ama öğlenden beri geçmeyen sancılarım var belim ağrıyor karnım ağrıyor bacaklarıma kadar vuruyor ağrı.
Benimde belim ve karnım çok ağrıdı ve akıntım hiç durmuyor bitkinim resmen kalkamıyorum yattığım yerden ama inşallah güzel acılae olur bunlar birlikte alırız haberi

Merhaba benim sat 1 Ağustos, bat 25-26 Ağustos diye tahmin ediyorum. İdrar yolu enfeksiyonu olunca dün kan verdim 0.1 çıktı. Ama evde yaptığım kaset testler giderek belirginleşen silik çizgi şeklinde çıkmıştı. Ben de şimdi adet gününü bekliyorum anlayamadım ilk gebeliğimi de evdeki kaset testten öğrenmiştim.

Eklentiler

• IMG_1074.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 209
Peki çizgi ilk 10 dk oluştu sonradan da kuruma çizgisi oluyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…