Reglime 7 gün kala beta hcg

İlk 5 dk oluştuysa vardır canım ama sonradansa kuruma çizgisidir kan testinden öncemi yapmistiniz bu testleri
Evet canım enfeksiyon olunca ilaç kullanma durumu için önce evde kaset test yaptım sonra da kan tahlili verdim. Tahlil sonucuna çok şaşırdım pozitif bekliyordum. Bakalım adet gününü bekleyeceğim

Evet canım enfeksiyon olunca ilaç kullanma durumu için önce evde kaset test yaptım sonra da kan tahlili verdim. Tahlil sonucuna çok şaşırdım pozitif bekliyordum. Bakalım adet gününü bekleyeceğim
İnşallah vardır canım gebelik belli olmaz bekle bakalım yarın tekrar elinde test varsa yap çıkarsa tekrar başka yerde kannverirsin

Çok erken kan vermişsiniz gebelik olsa bile henüz kana karışmamıştır geç döllenme olmuş olabilir adetiniz gecikince tekrar test yapin
Canım merhaba. Tarihlerimiz birebir aynı . Sın adet tarihi 01 Ağustos ovülasyon 15 Ağustos beklenenen adet 29 Ağustos . Senin durumuna gelince çok çok erken kan tahlili vermişsin . Duygularını çık iyi anlıyorum bende aynılarını yaşıyorum ama biraz daha sabır. Ben de 2 gün öce aile hekimime gittim çok erken gebelik var yada yok denemez dedi ve beni gönderdi . Biraz bekle , bence adetinden bir iki gün önce erken gebelik testi yap ona göre kan verirsin tekrar . İnşallah bu ay oluşmuştur heyecanla bekliyoruz
Çok erken kan vermişsiniz gebelik olsa bile henüz kana karışmamıştır geç döllenme olmuş olabilir adetiniz gecikince tekrar test yapin

Canım merhaba. Tarihlerimiz birebir aynı . Sın adet tarihi 01 Ağustos ovülasyon 15 Ağustos beklenenen adet 29 Ağustos . Senin durumuna gelince çok çok erken kan tahlili vermişsin . Duygularını çık iyi anlıyorum bende aynılarını yaşıyorum ama biraz daha sabır. Ben de 2 gün öce aile hekimime gittim çok erken gebelik var yada yok denemez dedi ve beni gönderdi . Biraz bekle , bence adetinden bir iki gün önce erken gebelik testi yap ona göre kan verirsin tekrar . İnşallah bu ay oluşmuştur heyecanla bekliyoruz

Ben 3 gün kala yapmiştim negatif çıktı bugün yarın adetim gelmezse yarın kan veririm

Çok teşekkür ederim kafamı karıştıran hemşirenin yorumu oldu çıkmadıysa yoktur dedi banada ondan üzülmüştüm
Çok iyi anlıyorum hevesle gidip direkt yoktur denmesi üzüyor insanı ama hicbisey kesin değil tamamen umudunu kaybetme diye söyledim geç döllenme vs olabilir her zaman umut var, her şey gönlünce olsun inşallah

Çok teşekkür ederim ağzınıza sağlıkkk

Merhaba durumunuz ne oldu acaba aynı sonucu bende aldım 1.20 gebelik varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…