- 19 Şubat 2021
- 608
- 231
- 33
- Konu Sahibi portakalkek
-
Supheleniyorsan kan ver canım. Kanda çıkar hemen. Istersende testi 2 gün sonra tekrarla.Kızlar selam reglime 7 gün var bi kaç belirti yaşıyorum test yaptım ama 10 dakikadan sonra cıktı 20 30 dk sonra falan böyle oldu su tuttum geçmedi fotoğrafım netliğini arttırdım sizce bu kurumamıdır ? Bu arada erken gebelik testi değil bu
Acaba 7 gün varken cıkar mı kandaSupheleniyorsan kan ver canım. Kanda çıkar hemen. Istersende testi 2 gün sonra tekrarla.
Var gibi canmKızlar selam reglime 7 gün var bi kaç belirti yaşıyorum test yaptım ama 10 dakikadan sonra cıktı 20 30 dk sonra falan böyle oldu su tuttum geçmedi fotoğrafım netliğini arttırdım sizce bu kurumamıdır ? Bu arada erken gebelik testi değil bu
Tam 7 gün varken silik çizgi ile öğrenmiştim ama 10 dakika beklemeden hemen çıkmıştı.Acaba 7 gün varken cıkar mı kanda
İşte benimde keşke öyle olsaydı. Kafamı sadece hemen cıkmaması kurcalıyor 10 dk içinde cıksaydı birazcık umutlancaktımTam 7 gün varken silik çizgi ile öğrenmiştim ama 10 dakika beklemeden hemen çıkmıştı.
İnşallah vardır canım yaaVar gibi canm
Ne gibi belirtiler yaşadınız benim de 7 gün var daKızlar selam reglime 7 gün var bi kaç belirti yaşıyorum test yaptım ama 10 dakikadan sonra cıktı 20 30 dk sonra falan böyle oldu su tuttum geçmedi fotoğrafım netliğini arttırdım sizce bu kurumamıdır ? Bu arada erken gebelik testi değil bu
Kasık ağrısı, cok fazla göğüs ağrısı göğüslerime dokumamıyorum , bel ağrısı 2 gün önce daha fazlaydı bel ağrım şimdi biraz azaldı bu sefer kasık ağrım arttı bide akıntım var canım. Erken gebelik testi bulamadım normal kaset test yapıyorum geç çıkıyor bu çizgi kurumamııı yoksa bebiş mi bilmiyorummmNe gibi belirtiler yaşadınız benim de 7 gün var da
Aiyy inşallah vardır hayırlısı ileKasık ağrısı, cok fazla göğüs ağrısı göğüslerime dokumamıyorum , bel ağrısı 2 gün önce daha fazlaydı bel ağrım şimdi biraz azaldı bu sefer kasık ağrım arttı bide akıntım var canım. Erken gebelik testi bulamadım normal kaset test yapıyorum geç çıkıyor bu çizgi kurumamııı yoksa bebiş mi bilmiyorummm
Bende şüpheleniyorm bilmiyorm ama reglime daha 2 hafta var ve karın ağrısı ara ara kasık ağrısı arada bi bel ağrısı göğüslerim çok hassaslaştı ve arada sağ göğsüme ağrı vuruyo hafif akıntım var böyle gidiyo yani bilmiyorm ki var mı yok mu. Bi de genleşme isteği geliyo sürekli vücudumu genleşmek istiyorumKasık ağrısı, cok fazla göğüs ağrısı göğüslerime dokumamıyorum , bel ağrısı 2 gün önce daha fazlaydı bel ağrım şimdi biraz azaldı bu sefer kasık ağrım arttı bide akıntım var canım. Erken gebelik testi bulamadım normal kaset test yapıyorum geç çıkıyor bu çizgi kurumamııı yoksa bebiş mi bilmiyorummm
Yumurtlamanız ne zamandıBende şüpheleniyorm bilmiyorm ama reglime daha 2 hafta var ve karın ağrısı ara ara kasık ağrısı arada bi bel ağrısı göğüslerim çok hassaslaştı ve arada sağ göğsüme ağrı vuruyo hafif akıntım var böyle gidiyo yani bilmiyorm ki var mı yok mu. Bi de genleşme isteği geliyo sürekli vücudumu genleşmek istiyorum
14 aralık gibi o civardaydı sanırm tam net takipte edemedim yeni gebelik düşünen biriyim. Wc sık çıkıyo musunz siz?Yumurtlamanız ne zamandı
14 ?14 aralık gibi o civardaydı sanırm tam net takipte edemedim yeni gebelik düşünen biriyim. Wc sık çıkıyo musunz siz?
Kasım sanırım
Yumurtlama gününden kesin eminmisiniz yani doktorla yumurta takibi yada lh testiyle şu gün yumurtaladim ve üzerinden 7 gün geçince bu test cikdi diyorsaniz mümkün değil çıkması.ama günü normal düzeninize göre soyluyorsaniz günden emin degilseniz ve erken yumurtlamaniz olduysa bu ay o başka.yinede sonradan çıkan çizgi benim yüzümü hiç güldürmedi umitte etmedim açıkçası 2 üç kere cikdiktan sonra.bazi testlerde böyle oluyor.ben yumurtlama gününden emindim pik gördükten 11 gün sonra testim negatifdi ufacık bir çizgi dahi yokdu.15.gun kanda pozitif görünce yapdim ancak o zaman çizgi gördüm teste.varsa bile daha çok erken testte çıkması için.Kızlar selam reglime 7 gün var bi kaç belirti yaşıyorum test yaptım ama 10 dakikadan sonra cıktı 20 30 dk sonra falan böyle oldu su tuttum geçmedi fotoğrafım netliğini arttırdım sizce bu kurumamıdır ? Bu arada erken gebelik testi değil bu
Ben 25 kasımda regl oldum 8 aralık yumurtlama günü gösteriyodu. 14 diye yanlış yazmışm ya14 aralık gibi o civardaydı sanırm tam net takipte edemedim yeni gebelik düşünen biriyim. Wc sık çıkıyo musunz siz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?