Gebeliğe Hazırlık Reglime 7 gün varken normal genelik testi yaptım bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pardon ya yanlış yazmışım 25 kasımda regl olmuştum 8 aralık yumurtlama günü gösteriyodu öncesi ve sonrasıda dahil

Pardon ya yanlış yazmışım 25 kasımda regl olmuştum 8 aralık yumurtlama günü gösteriyodu öncesi ve sonrasıda dahil 2 şer gün
25Kasim regl , 8 Aralik yumurtlama period 28gun demissin .Beklenen adet 22 Aralik olur.8inde yumurtlama olduysa bile daha 2gun olmus.Dòllenmesi icinde zamana ihtiyaci var.Yumurtlamadan ennnnn az 12 gun sonra test yapabilirsin bence.Yani suan hamile degilsin , henuz belirtinde olamaz diye dusunuyorum.

Allah Allah bu yaşadıklarım ne olabilir acaba peki aşırı merak ettim ya cunku ben öle normal hayatımda da karın kasık ağrısı bel ağrısı tarzı şeyler yaşamazdım blmiyorum ki

Allah Allah bu yaşadıklarım ne olabilir acaba peki aşırı merak ettim ya cunku ben öle normal hayatımda da karın kasık ağrısı bel ağrısı tarzı şeyler yaşamazdım blmiyorum ki
Korunmayi yeni biraktiysan olabilir, yumurtlamayi telefondan uygulamadan baktiysan 8i degil de bugunlerde yumurtluyo olabilirsin, usutmus olabirsin.Ilk aklima gelenler.

14 aralık gibi o civardaydı sanırm tam net takipte edemedim yeni gebelik düşünen biriyim. Wc sık çıkıyo musunz siz?
14 aralıksa henüz yumurtlamamıssınız. Yumurtlama gününüz yaklasıyor ondan olabilir. Ben sık wc ye geceleri cıktım bi kaç gü önce sonra düzeldi cıkmıyorum cok fazla artık

Erken gebelik testi alip yapsan? Testin canina okumussun bisey soylrmek imkansiz

Ben 12.gün yumurtladım. Bakalım canım nasip

Korunmayi yeni biraktiysan olabilir, yumurtlamayi telefondan uygulamadan baktiysan 8i degil de bugunlerde yumurtluyo olabilirsin, usutmus olabirsin.Ilk aklima gelenler.
Evet korunmayı yeni bıraktım doğru. Ama sırf meraktan yinede bi erken gebelik testi alıcam bugün bakalım ne çıkcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…