reglimi agri kesici mi kesti yoksa ustune mi gordum???

evrenoid

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
26
22
8
Kizlar herkese merhaba bir sorum olacak. Yaklasık 10 gündür neredeyse tum hamilelik belirtilerim mevcuttu psikolojik mi diye dusundum ama etrafimdakiler bile farketti degisimleri ancak dün degil ondan önceki gece regl oldum ve tam gununde geldi ama rengi ve yogunlugu degisikti. Bu arada cok basim agridigi icin agri kesici ictim ve aksam baslayan reglim ertesi gun kesildi dunden beri cok az damla damla geleyimmi gelmeyeyimmi diyor yani cok detay oluyor kusura bakmayin ama pedim tertemiz diyebilirim. Kisacasi sorum su sizce benim reglimi agri kesici mi kesti yoksa ustune mi gordum yardimci olur musunuz?? Bu arada sunuda belirteyim regli olmadan once 2 kere idrar testi yaptim ve negatif cikti boyle birseyi ilk kez yasiyorum lutfen yardimci olun..

Canım istersen bi kan testi yaptır aklında kalmasın en kesin sonucu testte görebilirsin inşallah gönlüne göre olur :)

Insallah canim sagol cevabin icin.. kan testini dusundum ancak okudugum kadariyla onun icinde erken diyorlar 1 hafta 10 gun daha beklemek daha iyi olur diyorlar. Ee bendede merak hat safada nasil beklerim bilmiyorum

Insallah canim sagol cevabin icin.. kan testini dusundum ancak okudugum kadariyla onun icinde erken diyorlar 1 hafta 10 gun daha beklemek daha iyi olur diyorlar. Ee bendede merak hat safada nasil beklerim bilmiyorum
erken değil bence hamile isen kesin normalden hcg hormonun yüksek çıkar. idrar testi bile sonuç verir. benim regl tarihim eylül 22 idi. 24 ekim de idrar testi ikinci çizgi silikti ama bariz gözüküyordu. sadece 2 günlük gecikme ile çıktı yani. hem de 5 liralık ucuz gebelik testlerinden almıştım.

erken değil bence hamile isen kesin normalden hcg hormonun yüksek çıkar. idrar testi bile sonuç verir. benim regl tarihim eylül 22 idi. 24 ekim de idrar testi ikinci çizgi silikti ama bariz gözüküyordu. sadece 2 günlük gecikme ile çıktı yani. hem de 5 liralık ucuz gebelik testlerinden almıştım.
Canim mesajini yeni gordum hala test yapmadim ama yarin kasinlikle yapmaya kararliyim.. haber vericem..

Back
X