reglin gecikmesi, ovulasyon testinde lh seviyesi yuksekligi

malukatulvahsi

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
27
97
288
35
agustos ayinda ovulasyon testi ile yumurtlama gunumu tespit ettim. yumurtlama gunum reglimin bitisinden itibaren 8.9. gune denk geldi. 1 eylul ve 2 eylul gunleriydi. bu 2 gun esimle iliskiye girdik. onceki reglimin baslangici 18 agustos idi. normalde 14-15-16 eylul gibi su anki reglimin baslamasi gerekiyordu. dongum 27-28 gunde oluyor. 15 eylul gunu cok cok az bir kanama oldu. yok denecek kadardi. regli oldugumu dusundum. fakat hala reglim gelmedi. bugun ovulasyon testi yaptim. lh seviyemi merak ettim. cift cizgi gordum. t ve c birbirine yakin renkte, koyulukta.

cumaya kadar regli olmazsam, cuma gunu kan tahlili verirsem gebelik durumunun olup olmadigi ortaya cikar mi? kan tahlili icin adet gecikmesinin 5. gunu normal mi?

bazi belirtiler: surekli kucuk tuvaletin gelmesi, vucutta siskinlik, adetin 2 gun gecikmesi, goguslerde hassasiyet. baska belirti yok. agri vb durumlar yok.

Gebelik varsa şu an kanda çıkar. Lh testlerine güvenmeyin diyorlar ama gebeliğini bu sekilde öğrenen de var. İnşallah güzel sonuçlar alırsın

kan vermeden de ıdrarda yapsan cıkar zaten yumurtlama tarıhın bellı netıcede :) 2 si ovulasyonsa su an 15. gun bıtmıs olur. 5 gun gecıkme demem ben bu durumda 14 gun u baz aldıgım ıcın. 1 2 gun gecıkme derım . lh ben de yaptım hamılelıklerımde . adet oncesı piklemişti sılık bhcg de bıle lh koyuydu. adet gecıktıgı donem artık t c den daha koyu olmustu. kan vermek dahakolaysa senın ıcın ver hemen ogrenırsın zaten :)) hakkında hayırısı olsun

Sonuncunuz ne oldu acaba

Yaaa saglicakla kucağınıza alın
Bende regliye 6 gün kala ovulasyona başladım koyulaşma görünce devam ettim son iki gün kaldı en son ki bugün den inşallah sizin gibi sonuçlanir benimde
erken gebelik alin, sizki de pozitifi andiriyor. insallah yakin zamanda cok guzel haberler alirsiniz :))

Dün leke başladı sonra kanama oldu regli başladı sandım bugünde yeniden lekelenmeye döndü kahve böyle koyu yarın bi sağlık ocağına gidicem değerlerim için beta da baktrcm bakım
lekelenmeler yerlesme kanamasi olabilir. benimde bir gun kanamam oldu regl sandim. sonra 48 saat gelmeyince iskillendim.

yarin bir test verin, cok merak ediyor insan:)

lekelenmeler yerlesme kanamasi olabilir. benimde bir gun kanamam oldu regl sandim. sonra 48 saat gelmeyince iskillendim.

yarin bir test verin, cok merak ediyor insan:)
Sİz hamilemisinizz
Ovulasyon yaptım oda silik çıkıyor yani pek gebelik sanmıyorum keşke olsa ama vericem yine de bi

Kızlar bende 5 gün geciktim 5 günlük takibim ovülasyon testi ile

Eklentiler

• IMG_6750.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 73
Diğerleri nasıl çalışıyor bilmiyorum ama bizdeki bu kağıt testler lh ile birlikte betayıda görüyor. Çok iyi markanın erken gebelik testleri çok silik çizgi çıkarırken bu kâğıt markaların lh testleri betayı da görüyor. Benim gözlemimde kontrol çizgisinden daha koyu oldu 2.çizgi diğer lh lar için geçerli midir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…