reglin gecikmesi, ovulasyon testinde lh seviyesi yuksekligi

malukatulvahsi

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
14
66
288
35
agustos ayinda ovulasyon testi ile yumurtlama gunumu tespit ettim. yumurtlama gunum reglimin bitisinden itibaren 8.9. gune denk geldi. 1 eylul ve 2 eylul gunleriydi. bu 2 gun esimle iliskiye girdik. onceki reglimin baslangici 18 agustos idi. normalde 14-15-16 eylul gibi su anki reglimin baslamasi gerekiyordu. dongum 27-28 gunde oluyor. 15 eylul gunu cok cok az bir kanama oldu. yok denecek kadardi. regli oldugumu dusundum. fakat hala reglim gelmedi. bugun ovulasyon testi yaptim. lh seviyemi merak ettim. cift cizgi gordum. t ve c birbirine yakin renkte, koyulukta.

cumaya kadar regli olmazsam, cuma gunu kan tahlili verirsem gebelik durumunun olup olmadigi ortaya cikar mi? kan tahlili icin adet gecikmesinin 5. gunu normal mi?

bazi belirtiler: surekli kucuk tuvaletin gelmesi, vucutta siskinlik, adetin 2 gun gecikmesi, goguslerde hassasiyet. baska belirti yok. agri vb durumlar yok.

Gebelik varsa şu an kanda çıkar. Lh testlerine güvenmeyin diyorlar ama gebeliğini bu sekilde öğrenen de var. İnşallah güzel sonuçlar alırsın

Beni de ilk şüphelendiren ovülasyon testlerimin çok koyu çıkmasıydı, gecikmenin 3. Günü falan idrar testi pozitif çıktı 5. Günü beta 473 çıktı keseyi görmeyi bekliyoruz şu an

kan vermeden de ıdrarda yapsan cıkar zaten yumurtlama tarıhın bellı netıcede :) 2 si ovulasyonsa su an 15. gun bıtmıs olur. 5 gun gecıkme demem ben bu durumda 14 gun u baz aldıgım ıcın. 1 2 gun gecıkme derım . lh ben de yaptım hamılelıklerımde . adet oncesı piklemişti sılık bhcg de bıle lh koyuydu. adet gecıktıgı donem artık t c den daha koyu olmustu. kan vermek dahakolaysa senın ıcın ver hemen ogrenırsın zaten :)) hakkında hayırısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…