Reglinin 15.gunu kanama

Orkide_sever

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2018
5.971
21.545
348
Merhaba kizlar. Adetimin 14.gunu hafif pembe lekelenmem oldu ki arada ovulasyon zamani bu olurdu. Dun aksam 15.gunuydu aksam bi usume geldi pesinden karnim gaz doldu neyse gece esimle birlikte olurken bi anda kan bosaldi benden pihtili ve kipkirmizi sanki adet olmusum gibi hemen banyo yaptim. Dun aksamdan beri lekelenmem kirmizi sekikde devam ediyo. Burda sormak durumundayim 2 kucuk bebegim var esim is degistirdigi icin mesaide gec geliyo yani hemen doktora gidemedim ayni durumu yasayan var mi merak ettim. Netten baktim ara kanama pembe veya kahvetengi olur yaziyo. Bu denli adet olmuscasina kan gelmesi korkuttu

Merhaba kizlar. Adetimin 14.gunu hafif pembe lekelenmem oldu ki arada ovulasyon zamani bu olurdu. Dun aksam 15.gunuydu aksam bi usume geldi pesinden karnim gaz doldu neyse gece esimle birlikte olurken bi anda kan bosaldi benden pihtili ve kipkirmizi sanki adet olmusum gibi hemen banyo yaptim. Dun aksamdan beri lekelenmem kirmizi sekikde devam ediyo. Burda sormak durumundayim 2 kucuk bebegim var esim is degistirdigi icin mesaide gec geliyo yani hemen doktora gidemedim ayni durumu yasayan var mi merak ettim. Netten baktim ara kanama pembe veya kahvetengi olur yaziyo. Bu denli adet olmuscasina kan gelmesi korkuttu
Daha once bendede olmuştu. Adet bitiminden 10 gün sonra eşimle birliktelikten sonra dus aldım geldim bi kac damla kan gordüm daha sonra 3.gün falan arttı normal adet oluyo gibi pıhtılı falan 10 gün kadar da devam etti hafifleyerek regli gibi bitti. Doktor ara kanama dedi yılda 1 kere her kadin yaşayabilir dedi. O ay ki reglimde 10 gün gecikmeli geldi. Bi sıkınti yaşamadim ondan sonra ama sen yinede bi doktora görün mutlaka. Belki baska biseydir herkeste ayni olmayabilir

Tesekkur ederim. Daha once de iliski sonrasi banyoda pihti gelmisti ama o adet bitimindeki zamana da denk geldigi icin ondan diye dusunmustum. Bu tam 15.gun ve cok garipti. Dun aksamda kizim yuzunden yerde yattim belim ondan mi agriyo yoksa bu kanamayla baglantili mi cozemiyorum. Bu aksama kadar kesilmezse yada kahverengine donmezse acil kadin dogumuna gitmeyi dusunuyorum.

Benim mayıs ayı komple kanamalı geçti. Yani heh tamam regl gibi gelecek bu şimdi dedim leke gibi azalarak bitti bi kaç gün sonra tekrar yoğunlaştı tekrar azaldı kıp kırmızı geldiği de oldu doktora gittim evet ben dokununca da başladı dedi ama yara tahriş vs göremedi. Sonra normal regl oldum tahlil yapıldı onlar da temiz çıktı. Böyle manasız bir şeydi.

Geçmiş olsun öncelikle benimde 19.gün ilişkiyle beraber pembemsi bir lekelenmem oldu zorlanmadım da aslında ama bebek istediğim için Farklı yorumluyorum inşallh ama devamı gelirse doktora gideceğim bence bir doktor görünmelisin sende baya yoğundu diyorsun tekrar geçmiş olsun

Back
X