Mesing Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2020 1.604 394 73 23 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mesing #1 Reglinin son gunu hamile kalma olasiligi nedir sizce tutma imkani varmi
S selennn Evli mutlu ve çocuklu Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 6.330 En iyi cevaplar 1 16.497 448 40 Bursa 23 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mesing #2 Yumurtlama zamanınızı biliyor musun?yumurtlama zamanını değerlendir yumurtlama olmadığı zamanlarda hamile kalamazsın
Yumurtlama zamanınızı biliyor musun?yumurtlama zamanını değerlendir yumurtlama olmadığı zamanlarda hamile kalamazsın
Mesing Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2020 1.604 394 73 23 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mesing #3 selennn .!.: Yumurtlama zamanınızı biliyor musun?yumurtlama zamanını değerlendir yumurtlama olmadığı zamanlarda hamile kalamazsın Genişletmek için tıkla... Takvimim uygulamasindan devam ediyorum ama bu ay ovuslasyon deniycem bakalm insallah faydasi olur.
selennn .!.: Yumurtlama zamanınızı biliyor musun?yumurtlama zamanını değerlendir yumurtlama olmadığı zamanlarda hamile kalamazsın Genişletmek için tıkla... Takvimim uygulamasindan devam ediyorum ama bu ay ovuslasyon deniycem bakalm insallah faydasi olur.
S selennn Evli mutlu ve çocuklu Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 6.330 En iyi cevaplar 1 16.497 448 40 Bursa 23 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mesing #4 Mesing .!.: Takvimim uygulamasindan devam ediyorum ama bu ay ovuslasyon deniycem bakalm insallah faydasi olur. Genişletmek için tıkla... Bence de onu yap
Mesing .!.: Takvimim uygulamasindan devam ediyorum ama bu ay ovuslasyon deniycem bakalm insallah faydasi olur. Genişletmek için tıkla... Bence de onu yap
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok. Korkan yerinde saysın.🐢 Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 22.054 En iyi cevaplar 1 67.509 598 23 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mesing #5 Mesing .!.: Takvimim uygulamasindan devam ediyorum ama bu ay ovuslasyon deniycem bakalm insallah faydasi olur. Genişletmek için tıkla... Takvimdekiler tutmuyor her zaman.
Mesing .!.: Takvimim uygulamasindan devam ediyorum ama bu ay ovuslasyon deniycem bakalm insallah faydasi olur. Genişletmek için tıkla... Takvimdekiler tutmuyor her zaman.