Reglinize kaç gün kala beta hcg pozitif gördünüz ?

3 gün gecikmeyle 797 ile öğrendim . Reglme 4 gün kala idrar testim negatif çıkmıştı ama kan vermemiştim

Hadı ınsallah hamılesındır canım, hcg degerının her gun ıkıye katlaması gerekıyor . oyle olursa gebesın ınsallah

Hadı ınsallah hamılesındır canım, hcg degerının her gun ıkıye katlaması gerekıyor . oyle olursa gebesın ınsallah
Güzel dileğin için teşekkür ederim, hayırlısı canım bakalım :) negatif diye görünce çok umutlanmak istemedim. Rabbim bilir doğru zamanı, herkes güzel haberler alsın inşallah

Normal sanırım sat 20 ağustostu 25 eylülde keseyi gördük çarşamba da kalp sesini dıymaya gideceğiz inşallah doktor onun için çağırdı
Insallah canim guzel haberleri alirsin rabbim saglikli sihhatli kucagina almayi da nasip etsin insallah

kızlar benim aşılma sonrası 15 günde kan verdim negatif çıktı regl gelmedi hala çarşamba tekrar ver ilaca devam et dedi doktor
çok fazla akıntım oluyor dün de pembemsi bir şey vardı sanki akıntı ile kan gelmiş gibi ara ara kasık ağrılarım oluyor

Kızlar hepinize selam. Ben zaten regle 5 gün kala negatif çıkınca pozitfleşmeyeceğini biliyordum ama insan yine de hep bi umut besliyor sanırım. Yarın regl günüm. Bugün kahverengi akıntım oluyor. Ben elendim anlayacağınız umarım sizlerde durum pozitifle sonuçlanır.

Benimde sizin gibi ayın 17 si yumurtlama günüydü 16-17 yi değerlendirdik. adetime 1 gün kaldı. 3 gun once Evde yaptıgım test negatif cıktı benımde. Adeti bekleyin gec dollenme olabılır belkı.
Canım geç döllenme sadece geç yumurtlama ile olur. Yani 17si yumurtlama olup 2 3 gün sonra döllenme olmaz. Ne zaman yumurtladıysan 24-36 saat içinde döllenme olur.

Benimde sizin gibi ayın 17 si yumurtlama günüydü 16-17 yi değerlendirdik. adetime 1 gün kaldı. 3 gun once Evde yaptıgım test negatif cıktı benımde. Adeti bekleyin gec dollenme olabılır belkı.
18 ekim adet günümdü olmadım hala 5 gün gecikti erken gebelik yaotm negatiff hala olacak gibi degilim gectigimiz iki ay düzenli adet gördüm çok garip vucudumuz artk arastrmaktan beynim yandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…