Reglinize kaç gün kala beta hcg pozitif gördünüz ?

Umutvari

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2023
2.520
7.147
88
Kızlar selamlar. Bu ay ayın 17 sinde ovülasyonda pik gördüm 17 si ve 18 i değerlendirildi. Yani bugün ilişki sonrası 11. Gün. Şuan reglime 4 gün var. Kan testi verdim negatif çıktı. Artık pozitife dönme ihtimali var mı yoksa bu ay direkt geçti mi artık

Benimde sizin gibi ayın 17 si yumurtlama günüydü 16-17 yi değerlendirdik. adetime 1 gün kaldı. 3 gun once Evde yaptıgım test negatif cıktı benımde. Adeti bekleyin gec dollenme olabılır belkı.

Benimde sizin gibi ayın 17 si yumurtlama günüydü 16-17 yi değerlendirdik. adetime 1 gün kaldı. 3 gun once Evde yaptıgım test negatif cıktı benımde. Adeti bekleyin gec dollenme olabılır belkı.
İnşallah öyledir ya çok moralim bozuldu

Benimde 17 si çatlamaydı iki üç tane testte silik çizgi gördüm kan verdim negatif çıktı 10.günde bugün 12.günüm kaset test yine negatif

Daha erken adetin gecikmesi lazim benim adetim 5gun gecikince çikmişti net 2cizgi

Bebeğim neden modunu düşürüyosun, her zaman çat diye tutmaz, ben 2,5 senedir bekliyorum
Ya çok haklısınız hemen olmayacağını biliyordum bende ama kan testi vermiştim. Doktorum da çocuk için acele et diyince panik oldum sanırım

PaArtesi günü negatifse muhtemelen negatiftir pzt tekrar bakın

Benim de 3 günüm var sabah test yaptım gölge gibi bişey gördüm ama pozitif diyemem herkes de aynı olmaya biliyor benim ilk gebeliğimde 5 gün gecikti ona rağmen çok silikti test

Benim de 3 günüm var sabah test yaptım gölge gibi bişey gördüm ama pozitif diyemem herkes de aynı olmaya biliyor benim ilk gebeliğimde 5 gün gecikti ona rağmen çok silikti test
Sağlıklı bir gebelik miydi peki acaba. Yani öyle geç olunca beta değeri haftasına göre düşük falan diyorlar ya forumda okuyorum hep bilmediğim için soruyorum

Canını sıkma. Stres yaparsan olacak olanda olmaz. Rahat ol. İnşallah bizde hamiş olacağız. ben inanıyorum. Vakti zamanı var demek ki.
Öyledir illa ki. Bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum sonra diyorum ki rabbim daha iyisini bilir biz bilemeyiz. Demek ki şu an doğru zaman değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…