reglisini 1 gün kalanlar hamile miyiz acaba?

sumisali35.5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2008
62
2
86
39
İzmir
kızlar reglime 1 gün kaldı acaba hamilemiyim.aslında bazı regli belirtilerim var ama inanmak istemiyorum ben hamile kalmak istiyorum ya
inşallah da hamileyimdir.içimde bi umut var Allah büyük belkide hamileyimdir.sizde düşüncelerinizi paylaşın benle hadi bekliyom:1hug:

öncelikle inşallah hamişsindir inşallah allah gönlüne göre verir.bende reglime 1 gün kala test yaptım ve hemen sonuç vermişti :) hemde hiç umudum yokken.bütün belirtiler regli belirtisi yönündeydi ama meğer bebek varmış ondanmış o ağrılar belirtiler.sende test yapsan sonucu alırsın.

merhabalar, benimde 1 günüm var ama benümidimi çoktan yitirdim. bi de hiçbir belirti yok. ne hastalanacak gibiyim ne de hamile. sadece karnım şiş o kadar. ama bu aralar kilo aldım ondan sanırım.
inşallah sen hamilesindir :)

mrh. benimde bir gün kaldı ama ben 4 gündür hergün bu gün hasta olcam diyorum çok ağrım var bu gün kesin gözüyle olcam dedim yine olmadım bakalım yarında olmazsam belki..........inşaalah.

mrb kader arkadaşlarım benimde günleri inş olmam ve inş olmayız benimde ağrılarım var hatta bugün bekledim ama gelmedi ha geldi ha gelecek gibi anlıcanız değişiklik olarak midem yanıyor sol kasıkta batmalarım var arada onlarda başkada bişey yok haa bide rüyalarım var tabi:delphin: dün gece tavuk civciv grdüm kuluckaya yatırıyomuşum onları :roflol:neyse arık bugünde kolye taktımhihoyyyt hadi hayırlısı bakalım artık inş ALLAHIM hepimzim yüzünü güldürür inşşşşş:a015:

kızlar reglime 1 gün kaldı acaba hamilemiyim.aslında bazı regli belirtilerim var ama inanmak istemiyorum ben hamile kalmak istiyorum ya
inşallah da hamileyimdir.içimde bi umut var Allah büyük belkide hamileyimdir.sizde düşüncelerinizi paylaşın benle hadi bekliyom:1hug:

kızlar moralinizi bozmak için yazmayacam sadece bilgi için yazıyorum
ben adetimin 23. gününden bugüne kadar sanki adet olacakmışım gibi kasık ve bel ağrısı çektim ve şimdi adetimin 37.günü halen tık yok ben 34.günümde idrar testi yaptım negatif çıktı
bugün yaptım yine idrar testi yine negatif hatta gittim kan testi oda negatif
ve işin ilginç olan kısmı 35.gün ısım düştü ve bugün yükseldi
adetim 45.gününe kadar adet olmazsam dk um gel bakalım dedi
ve benim vucut kist falan oluşturmuyor. neden acaba diyede kafam karmakarışıksenağlama
bence gerçekten hamile gibi hissediyorsanız kendinizi en az 1 hafta bekleyin ve işiniz garantiye binsin:çok üzgünüm:
allah ım bebek isteyen kullarının kucaklarını boş bırakma
ve
hamişlerimizede kolay doğumlar nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:
mrb kader arkadaşlarım benimde günleri inş olmam ve inş olmayız benimde ağrılarım var hatta bugün bekledim ama gelmedi ha geldi ha gelecek gibi anlıcanız değişiklik olarak midem yanıyor sol kasıkta batmalarım var arada onlarda başkada bişey yok haa bide rüyalarım var tabi:delphin: dün gece tavuk civciv grdüm kuluckaya yatırıyomuşum onları :roflol:neyse arık bugünde kolye taktımhihoyyyt hadi hayırlısı bakalım artık inş ALLAHIM hepimzim yüzünü güldürür inşşşşş:a015:

inşallah hamişsindir canım bende dün rüyamda kolye ve künye taktım
benimde bugün adetim gelmesi gerekiyo bakalım ne olacak 1 haftadır gögüslerime dokunamıyom ayrıca iftardan diğer gün öğlene kadar mide şikayetlerim bitmiyo kusacak gibi oluyorum bu ay pek umudum yok ama yinede düşünmeden edemiyorum
Allahım inşallah bu mübarek güzel günlerde hepimizin yüzünü güldürür

merhaba arkadaşlar beim adet tarihim 16 ile 20 si arası bakalım hakkımızda hayırlısı bende belirti olarak göğüs uçlarım feci acıyo el değmiyo ama bazende hah hasta oldum galiba diyorum karnım kasıklarım ağrıyo

benimkide bugun gelcekti hala bekliyorum gelir belki bilmiyorum agrılarım var ama ilk hamileligimdede gelcek diye ped bıle koymustum :uhm:

inşallah hamişsindir canım bende dün rüyamda kolye ve künye taktım
benimde bugün adetim gelmesi gerekiyo bakalım ne olacak 1 haftadır gögüslerime dokunamıyom ayrıca iftardan diğer gün öğlene kadar mide şikayetlerim bitmiyo kusacak gibi oluyorum bu ay pek umudum yok ama yinede düşünmeden edemiyorum
Allahım inşallah bu mübarek güzel günlerde hepimizin yüzünü güldürür

slm canım inş olmayız canım benimde şu saat oldu daha gelmedi bakalım bel aırısı kasık ağrısı var ama gelen yok bilmiyorum ya bakalım benimde mide şikayetlrim var canım yanma oluyo bende mulantı yok
sahi nasıl kolye taktın benimki elmas gibi parlıyodu üstünde çocuk resimleri gibi bişeyler vardı sonra onu aldım boynuma taktım kolye rahmime kadar iniyodu bende diyorumki çok uzunmuş ama olsun diyom hihoyyyt hayırlı habirlerinizi bekliyorum kızlarrr :CüvCüv:

benim bugun gelmesi gerekiyordu ama gelmedi ama gelecek hissettiriyor. dun zaten clearblue dijital gebelik testi yaptim. olsa onsa kesin cikardi. reglimi bekliyorum.

Benimde Çarşamba günü ama hiiiççç belirti yok ..Sadece karnımın sağ tarafı ağrıyor ..Bakalım hayırlısı çok kaptırmak istemiyorum kendimi..Aylardır yanılıyorum çünkü.:bbo:..Hep diyorumki gelse ,anne ben burdayım der ya midemi bulandırır ya kasıklarımı ağrıtır ya göğüslerimi şişişirdi :emir_bebek:..Ama belki haber vermez bellimi olur:Saruboceq:

slm canım inş olmayız canım benimde şu saat oldu daha gelmedi bakalım bel aırısı kasık ağrısı var ama gelen yok bilmiyorum ya bakalım benimde mide şikayetlrim var canım yanma oluyo bende mulantı yok
sahi nasıl kolye taktın benimki elmas gibi parlıyodu üstünde çocuk resimleri gibi bişeyler vardı sonra onu aldım boynuma taktım kolye rahmime kadar iniyodu bende diyorumki çok uzunmuş ama olsun diyom hihoyyyt hayırlı habirlerinizi bekliyorum kızlarrr :CüvCüv:

canım benim artık geldi artık umutlar gelcek aya taktığım kolye küçük küçük pembe taşları olan çok güzel bi kolyeydi hayırlısı inşallah sizlerden güzel haberlei alırımsenağlama

canım benim artık geldi artık umutlar gelcek aya taktığım kolye küçük küçük pembe taşları olan çok güzel bi kolyeydi hayırlısı inşallah sizlerden güzel haberlei alırımsenağlama

üzülme canım hayırlısı napalım hep öyle dua etmiyomuyuz canım hayırlıysa olsun diye demekki bu ayda değilmiş üzülme sakın ben daha bekliyorum bakalım belim kopuyo ağrıdan ama gelmedi daha eli kulağındadır eminim :icecream:

Back
X