Regliye 1 gün kala Erken Gebelik testi Çizgi var Ama Kaset teste yok Yardımcı olur musunuz kızlar

Nsydm

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2022
20
3
16
34
Kızlar Resim de gördüğünüz gibi yarın regli günüm sizce durum ne çok kafam karıştı

Vallahi bende yarin adet gunum 4 test yaptim kaset testlerde gebelik var erken testlerinde yok şaştım kaldim bi kac gün gecsin kan vericem testlerdemi oynaklik var komple anlamis degilim

Benimde dün regli olmam gerekiyordu asla şaşmaz suan sancım var biraz napıcam bilmiyorum
Eger olursa benim ikinci gebeligim olucak digerini kaybettim malesef sizin ilk gebelikmi benimde yarin adet olmam lazim belirti yok ve akintim fazla

Dün yaptım aynı böyle silik çıktı ilk olucak olursa inşallah 3 aydır deniyoruz ben biraz sabırsız davranıyorum galiba
Kendini serbest birak hersey olacagina varir bende dun 2 erken 2 kaset yaptim hepsi farkli markalardi kasetlerde silik cizgi erkenlerde hic birsey yok dünde birisi yazmis böyle çıktı hamile degilim diye var bi oynaklik bence testlerde en iyisi salı çarşamba adet olmazsak kan vermek

Bencede en iyisi kafamıza takmayalım sancın varmı peki şeninde olabilir diyorlar ama bilemedim kişiden kişiye değişir bence

Dün yaptım aynı böyle silik çıktı ilk olucak olursa inşallah 3 aydır deniyoruz ben biraz sabırsız davranıyorum galiba
Aynı durumdayız 3 aydır bizde deniyoruz ve bende çok sabırsız davranıyorum sanırım nasıl olcak bilmiyorum

Benimde yarın regli günüm ve sancım şuan yok mide bulantısı ve akıntı çok iyice stres oldum kafam karıştı ya
Bende teste harcadım paranın haddi hesabı yok illaki olucak zamanını bekliyor bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…