Regliye 1 gün kala Erken Gebelik testi Çizgi var Ama Kaset teste yok Yardımcı olur musunuz kızlar

Benimde yarın regli günüm ve sancım şuan yok mide bulantısı ve akıntı çok iyice stres oldum kafam karıştı ya
Mide bulantisi bendede var ama kusturacak kadar degil birde bu ay adetimden beridir bembeyaz kokusuz krem kivaminda akintim oldu kasintim falan olsaydi derdimki enfeksiyon falan kaptim heralde öyle bir şey de yok idrarimda koku var kivami koyulasti birşeyler yedigimde gogusumun ucu sızlıyor birde haftanin basinda sol kasik oyulur gibi oldu sizde belirtiler nedir

Kızlar Resim de gördüğünüz gibi yarın regli günüm sizce durum ne çok kafam karıştı Eki Görüntüle 3089194
Pembe olan erken gebelik testi sanirim eger oysa hamilesindir diye dusunuyorum insallah tabi en onemlisi kan testi dikkat et kendine kan testi verene kadar canim umarim bekledigin sonucu alirsin

Pembe olan erken gebelik testi sanirim eger oysa hamilesindir diye dusunuyorum insallah tabi en onemlisi kan testi dikkat et kendine kan testi verene kadar canim umarim bekledigin sonucu alirsin
Evet pembe olan erken gebelik testi diğerinde hiç bir şey çıkmadı teşekkür ederim canım çok

Bende 3 gün önce sanki adet olcakmışım gibi kasık agrısı ve mide bulantısı çektim ve o gün geçti sadece mide bulantısı var evet kusacak kadar değil akıntım var ve kokusuz gayet beyaz bunlar dışında halsizlik var çok başka bir şey yok canım

Canim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah en iyisi bir kaç gün bekleyip kan testi yaptirmak

Kızlar Resim de gördüğünüz gibi yarın regli günüm sizce durum ne çok kafam karıştı Eki Görüntüle 3089194
Erken testler kaset testlere göre daha duyarlı canım yani kandaki çok az olan beta hcg yi algıladığı için ikinci çizgi çıkar ama kaset testte çıkması için bir kaç gün daha geçmesi lazım inşallah hamilesindir

Umarım inş canım dediğin gibidir

Değilim kızlar hamile Çünkü regli Oldum Hayırlısı..
Hayırlısı olsun ben ocak ayında ilk yaptığınız testten iki kere yaptığımda aynı siziniki gibi pozitif çıkmıştı sonra regl olmuştum, şubat ayında aynı testten yaptım böyle pozitif geldi kaset testte negatifti kan vermiştim çok düşük bir değerdi yani testler yanıltıcı da olabiliyor doğru da olabiliyor boşuma umutlanıp hayal kırıklığı yaşamamak için en iyisi kan testiyle öğrenmek

Kesinlikle Rabbim Doğru zaman ne zamansa o zaman vericek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…