Regliye 10 gün kala gebelik belli olur mu?

Bett55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2018
512
296
53
31
Kizlar merhaba bu ay 2. Çocuk için denemelerde bulunduk yumurtlama günlerinde. Reglime şu an 10 gün var. Grip oldum ve inanılmaz hastayım çok ağrım var ve ilaç kullanmadım suphelendigim için. İnanılmaz mide bulantım ve kasik, bel ağrım var. Oğlumda hiç böyle erken zamanda midem bulanmamisti. Sabahları 4 gündür çıkarıyorum. Eğilip dogruldukca kasigima batmalar oluyor. Acaba hastalıktan mi yoksa hamile olabilir miyim? Gidip test alsam çok mu erken
Not: kizlar gidip test alıp yaptım idrar pozitif çıktı kan da verdim hamileymisim 🥰 cevaplarınız için teşekkür ederim. Allah isteyen herkese sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah 🤲🏻

Son düzenleme:
Merhaba bende gebelikten şüpheleniyorum ama hastalık başka, bence önce sağlık antibiyotik dahi içiyorum şuan
Haklisiniz ben en iyisi bı eczaneden erken gebelik testi yapıyım gerçi 10 gün var daha gebelik varsa onda da çıkmaz sanırım

Kizlar merhaba bu ay 2. Çocuk için denemelerde bulunduk yumurtlama günlerinde. Reglime şu an 10 gün var. Grip oldum ve inanılmaz hastayım çok ağrım var ve ilaç kullanmadım suphelendigim için. İnanılmaz mide bulantım ve kasik, bel ağrım var. Oğlumda hiç böyle erken zamanda midem bulanmamisti. Sabahları 4 gündür çıkarıyorum. Eğilip dogruldukca kasigima batmalar oluyor. Acaba hastalıktan mi yoksa hamile olabilir miyim? Gidip test alsam çok mu erken
Aynısı şuan bendede var benım bata 1 hafta var tabı dayanamayıp test yaptım demın negatıf cıktı. Günümü beklıcem 🥲

Aynısı şuan bendede var benım bata 1 hafta var tabı dayanamayıp test yaptım demın negatıf cıktı. Günümü beklıcem 🥲
Üzülme daha çok erken belki regli geçince belli olur bende sırf şuan bı ilaç içmek için Alicam testi .Bende şimdi almaya gidiyorum canım 5 dk ya eve geçerim yazarım sonucu yapınca

Haklisiniz ben en iyisi bı eczaneden erken gebelik testi yapıyım gerçi 10 gün var daha gebelik varsa onda da çıkmaz sanırım
Çok erken tabi çıkmaz ama grip benim bronşite çevirdi Allah kimseye göstermesin öksürükten uyuyamıyorum o yüzden erken önlem alın çok geçmiş olsun 🙏

Eklentiler

• IMG_20221103_142647.webp
    IMG_20221103_142647.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 472
İnşallah hemen çıktı ilk çizgiyle beraber🤲🏻 çok erken gerçi daha 10 gün var ama mide bulantısı ve bel ağrısından şüphelendim kan veririm bı kaç güne belli olur
Ya ne güzel , bence de kanda çıkar
İnşallah canım, Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla inşallah 🤲🏻
İnşallah ben kaset test yaptım ya burdakı erken gebelık testlerı aşırı pahalı anlamadığım şekılde ,senın gazına gelıp başka eczane bulcam nerdeyse 🤭😂

Benim de durumum biraz daha farklı malesef ,doğum kontrol hapı kullanmaya başladım 2. Ayım ilk ay lekelenme oldu sonra ki ayım bu ay yani , hemen grip gibi oldum ilaç kullandım ama antıbıyotık değil. Ve bir süre ishalle boğuştum. Hapın etkısı gectımı bılmıyorum. Eczacı ve aıle hekımım mıde bulantısı yapar dedı. Ama çok fazla yogun bu ay gecen ay yoktu. Ve 3 gundur başım donuyor bel ağrısı da cabası. O yüzden zaten hem korkuyorum hamileysem bebeğe zarar gelır dıye hemde tam koruyorsa bu kadar yoğun belirt olurmu hapla diye düşünüyorum

Ya ne güzel , bence de kanda çıkar

İnşallah ben kaset test yaptım ya burdakı erken gebelık testlerı aşırı pahalı anlamadığım şekılde ,senın gazına gelıp başka eczane bulcam nerdeyse 🤭😂
Benim yakında vardı çok var gününe diye erken gebelik aldım 20 tlydi buradaki eczanede canım test, inşallah sende de çıkar

Back
X