Gebeliğe Hazırlık Regliye 10 gün varken

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

202116

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2021
30
11
8
26
Kızlar reglime 10 gün var ama bende kasık ağrısı bel ağrısı gaz Kabızlık hepsi bir arada bugün de hafif miğde bulantısı yaşadım sizce hamile olma ihtimalim var mı yada test yapsam çıkar mı bilgisi olan yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler 😍

Kızlar reglime 10 gün var ama bende kasık ağrısı bel ağrısı gaz Kabızlık hepsi bir arada bugün de hafif miğde bulantısı yaşadım sizce hamile olma ihtimalim var mı yada test yapsam çıkar mı bilgisi olan yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler 😍
Canım regl belirtileri de olabilir. Biraz daha bekle günün geçerse test yap.

Yumurta çatladıktan sonra da kasık ağrısı olabiliyor. Bulantı gibi belirtiler normalde beklenen regl geçtikten sonra başlıyor diye biliyorum.

Bunca belirtinin 10 gun kala olmasi imkansiz… ozellikle mide bulantisi 6. Haftadan sonra baslar. Biraz kafada kurmussunuz piskolojikk

Back
X