Gebeliğe Hazırlık Regliye 5 gün kala ovülasyon test

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ozdem0666

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2021
102
37
48
Arkadaşlar normalde reglime takvime göre 5 gün kaldı 4 mayıs yumurtlama 5 mayıs çatlama oldu daha sonrasında yaptığım ovülasyon testleri çok çok silikti ve bugün yaptığım ovülasyon testim silik fakat diğerlerine göre koyulaşma oldu ilerleyen saatte tekrar yapıcam fakat regliye yakın bir zamanda tekrar yumurtlama olması normal olur mu?

Eklentiler

• IMG_20210518_150226.webp
    IMG_20210518_150226.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 85
Arkadaşlar normalde reglime takvime göre 5 gün kaldı 4 mayıs yumurtlama 5 mayıs çatlama oldu daha sonrasında yaptığım ovülasyon testleri çok çok silikti ve bugün yaptığım ovülasyon testim silik fakat diğerlerine göre koyulaşma oldu ilerleyen saatte tekrar yapıcam fakat regliye yakın bir zamanda tekrar yumurtlama olması normal olur mu?
Lh pik olduktan sonra diğer yumurtlamaya kadar pik olmaz diye biliyorum. Ara ara lh dalgalanmaları olur. Eğer gittikçe artarsa haber verin bende merak ettim acaba gebelik midir diye?

Lh pik olduktan sonra diğer yumurtlamaya kadar pik olmaz diye biliyorum. Ara ara lh dalgalanmaları olur. Eğer gittikçe artarsa haber verin bende merak ettim acaba gebelik midir
Bu da 10 bucukta yaptığım test daha da koyulaştı yarın yapacaktım ama dayanamadım yarın da devam edicem bakalım nolacak

Eklentiler

• IMG_20210518_223935.webp
    IMG_20210518_223935.webp
    51 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_20210518_223705.webp
    IMG_20210518_223705.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 65
Bu da 10 bucukta yaptığım test daha da koyulaştı yarın yapacaktım ama dayanamadım yarın da devam edicem bakalım nolacak
Hayırlısı inşallah gebelik vardır.😊 Pazar günü benimde döngüm. Var mı gebelik yok mu bilmiyorum. Hiç belirtim, hissiyatım yok ama yinede beklemedeyim.

Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah kürtaj olalı 1 seneyi geçti hiç bir problem olmamasına rağmen nasip olmadı işte artık vakti gelmiştir canım güzel haberlerini bekliyorum 🤲🤲🤲☺️☺️
Hayırlısı inşallah gebelik vardır.😊 Pazar günü benimde döngüm. Var mı gebelik yok mu bilmiyorum. Hiç belirtim, hissiyatım yok ama yinede beklemedeyim.

Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah kürtaj olalı 1 seneyi geçti hiç bir problem olmamasına rağmen nasip olmadı işte artık vakti gelmiştir canım güzel haberlerini bekliyorum 🤲🤲🤲☺️☺️
İnşallah bende sizden güzel haberler bekliyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bende 1 yıldır olması için bekliyorum.😇

Hamilelik var mo acaba

Back
X