Uygulama takvimi mi kullanıyorsunuz ovulasyon testleri mi ..Böyle bişey başına gelenlerden cevap bekliyorum 5 gün zor geçicek sanırım
Ovulasyon testi kullandım bu ay reglin in 12.günü yumurtlama gördüm o günleri değerlendirdikUygulama takvimi mi kullanıyorsunuz ovulasyon testleri mi ..
Lh pik olduktan sonra diğer yumurtlamaya kadar pik olmaz diye biliyorum. Ara ara lh dalgalanmaları olur. Eğer gittikçe artarsa haber verin bende merak ettim acaba gebelik midir diye?Arkadaşlar normalde reglime takvime göre 5 gün kaldı 4 mayıs yumurtlama 5 mayıs çatlama oldu daha sonrasında yaptığım ovülasyon testleri çok çok silikti ve bugün yaptığım ovülasyon testim silik fakat diğerlerine göre koyulaşma oldu ilerleyen saatte tekrar yapıcam fakat regliye yakın bir zamanda tekrar yumurtlama olması normal olur mu?
Yarın tekrarlıcam şuan saat geçtiği için nasıl olur bilmiyorum haber vericem sizedeLh pik olduktan sonra diğer yumurtlamaya kadar pik olmaz diye biliyorum. Ara ara lh dalgalanmaları olur. Eğer gittikçe artarsa haber verin bende merak ettim acaba gebelik midir diye?
Bu da 10 bucukta yaptığım test daha da koyulaştı yarın yapacaktım ama dayanamadım yarın da devam edicem bakalım nolacakLh pik olduktan sonra diğer yumurtlamaya kadar pik olmaz diye biliyorum. Ara ara lh dalgalanmaları olur. Eğer gittikçe artarsa haber verin bende merak ettim acaba gebelik midir
Hayırlısı inşallah gebelik vardır.Bu da 10 bucukta yaptığım test daha da koyulaştı yarın yapacaktım ama dayanamadım yarın da devam edicem bakalım nolacak
Hayırlısı inşallah gebelik vardır.Pazar günü benimde döngüm. Var mı gebelik yok mu bilmiyorum. Hiç belirtim, hissiyatım yok ama yinede beklemedeyim.
İnşallah bende sizden güzel haberler bekliyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bende 1 yıldır olması için bekliyorum.Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah kürtaj olalı 1 seneyi geçti hiç bir problem olmamasına rağmen nasip olmadı işte artık vakti gelmiştir canım güzel haberlerini bekliyorum
Hamilelik var mo acabaRabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah kürtaj olalı 1 seneyi geçti hiç bir problem olmamasına rağmen nasip olmadı işte artık vakti gelmiştir canım güzel haberlerini bekliyorum
Hayır malesef regli oldum ve bitmek üzere umutlar bu aya inşallahHamilelik var mo acaba
Bende kürtaj olalı bi sene oldu bu aya bizde iyi haber alırız inşallahHayır malesef regli oldum ve bitmek üzere umutlar bu aya inşallah
İnşallah Rabbim isteyen tüm annelerin kucağını boş bırakmasınBende kürtaj olalı bi sene oldu bu aya bizde iyi haber alırız inşallahGüzel haberler alırsınız inşallah sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?