Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde de regl öncesi genelde beyaz akıntı oluyor. Ben ilk gebeliğimde daha çok yumurtlama akıntısı gibi akıntı yaşadım regl günüme doğru.Merhaba kızlar, Regliye yakın beyaz akıntı yaşayıp gebe kalan var mı ?
Evet canım benimki de öyle. Çocuk istemeye başlayalı bu 2. Ayımız. Olur mu diye çok umutlanıyorum. Dün gece karın ağrım oldu 2-3 gündür de ara ara kasık ağrım oluyor bir de bulantı olunca acaba mı dedim ama test negatif çıktıNormalde de regl öncesi genelde beyaz akıntı oluyor. Ben ilk gebeliğimde daha çok yumurtlama akıntısı gibi akıntı yaşadım regl günüme doğru.
Biliyorum canım yine de bir umut acaba olur mu diye bekliyorum. Akıntısı olup gebe kalanları okumuştum burda . Tecrübesizim bayaO normal kuzum. Özellikle yumurtlama günlerinde akıntı artar
Benimki hep öyle oluyo şuanda da öyle oluyo ama maalesef hamile kalamıyorum. Doktora gittim bir sorunum da yok eşim test yaptı onda da bişey yok rahim filmi çektim temiz çıktı ama hala hamile kalamıyorum çok üzülüyorum bu duruma![]()
Benimki hep öyle oluyo şuanda da öyle oluyo ama maalesef hamile kalamıyorum. Doktora gittim bir sorunum da yok eşim test yaptı onda da bişey yok rahim filmi çektim temiz çıktı ama hala hamile kalamıyorum çok üzülüyorum bu üz
Üzülme kuzum . Sorun yoksa er ya da geç olucaktır. Morelini hep yüksek tut. O geleceği zamanı bilir. Ne zamandır deniyorsunuz canımBenimki hep öyle oluyo şuanda da öyle oluyo ama maalesef hamile kalamıyorum. Doktora gittim bir sorunum da yok eşim test yaptı onda da bişey yok rahim filmi çektim temiz çıktı ama hala hamile kalamıyorum çok üzülüyorum bu duruma![]()
Kuzum gebelikte de akıntı artıyor ama genellikle 2.ayla birlikte bir artma oluyor. En güzeli ovulasyon takibiBiliyorum canım yine de bir umut acaba olur mu diye bekliyorum. Akıntısı olup gebe kalanları okumuştum burda . Tecrübesizim baya![]()
Regle kaç gün kala test yaptınız bazen gününüz geçmeden doğru sonucu vermiyoEvet canım benimki de öyle. Çocuk istemeye başlayalı bu 2. Ayımız. Olur mu diye çok umutlanıyorum. Dün gece karın ağrım oldu 2-3 gündür de ara ara kasık ağrım oluyor bir de bulantı olunca acaba mı dedim ama test negatif çıktı
Bugün regli olmam gerekiyordu akşam yaptım tek çizgiRegle kaç gün kala test yaptınız bazen gününüz geçmeden doğru sonucu vermiyo
1,5 yıldır evliyim ve evlendigimdem beri hep istiyorduk. Doktora gittik eşimle onda da sorun yok bende de yok. Reglime 1 hafta kaldı ve ara ara kasıklarıma ağrı giriyo. Ben ordan anlıyorum regl olacağımıÜzülme kuzum . Sorun yoksa er ya da geç olucaktır. Morelini hep yüksek tut. O geleceği zamanı bilir. Ne zamandır deniyorsunuz canım
Sabah aç karnına ilk idrarla test yapin o daha doğru sonuç veriyorBugün regli olmam gerekiyordu akşam yaptım tek çizgi
Regle kaç gün kala test yaptınız bazen gününüz geçmeden doğru sonucu vermiyo
Yaptım canım şimdi çok çok silik bir çizgi gördüm . Bilmiyorum belki de bana mı öyle geliyor. Kan vermeye gidicem şimdi hastaneyeRegle kaç gün kala test yaptınız bazen gününüz geçmeden doğru sonucu vermiyo
İnşallah sen de ben de bu ay istediğimiz haberi alırız canım1,5 yıldır evliyim ve evlendigimdem beri hep istiyorduk. Doktora gittik eşimle onda da sorun yok bende de yok. Reglime 1 hafta kaldı ve ara ara kasıklarıma ağrı giriyo. Ben ordan anlıyorum regl olacağımı
Amin inşallahİnşallah sen de ben de bu ay istediğimiz haberi alırız canım
Merhaba kan verdiniz mi benimde regl gecikti 5. GünYaptım canım şimdi çok çok silik bir çizgi gördüm . Bilmiyorum belki de bana mı öyle geliyor. Kan vermeye gidicem şimdi hastaneye
Ne zaman çekindiniz rahim filminiBenimki hep öyle oluyo şuanda da öyle oluyo ama maalesef hamile kalamıyorum. Doktora gittim bir sorunum da yok eşim test yaptı onda da bişey yok rahim filmi çektim temiz çıktı ama hala hamile kalamıyorum çok üzülüyorum bu duruma![]()
Kaset test yaptınız mıMerhaba kan verdiniz mi benimde regl gecikti 5. Gün![]()