Reglken hamile olduğumu öğrendim, kanamam durmuyor

c_ynr38

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2022
13
14
8
26
Merhabalar ben adetimin 3. Günü spiral taktırmaya gittim ve prosedür gereği yaptıkları betahcg testinde 104 değerini görerek hamile olduğumu öğrendim. İki gün sonra ise 216 ya çıkmıştı değerim ve bana hayırlı olsun dediler. Ancak sorun şu ki adetim tam gününde başladı ancak 7-8 gün olmasına rağmen hala bitmedi ve kasıklarımda ara ara gelip giden ağrılar var ve sanki reglimin ilk günü gibi yoğun bir şekilde kanamam oluyor. Ben reglken olduğum için başlarda önemsemedim ama artık korkmaya başladım. Sizce bu durum nedir? Yaşayan var mı?

Çok enteresan. Reglken hamile miymissiniz yani?

Merhabalar ben adetimin 3. Günü spiral taktırmaya gittim ve prosedür gereği yaptıkları betahcg testinde 104 değerini görerek hamile olduğumu öğrendim. İki gün sonra ise 216 ya çıkmıştı değerim ve bana hayırlı olsun dediler. Ancak sorun şu ki adetim tam gününde başladı ancak 7-8 gün olmasına rağmen hala bitmedi ve kasıklarımda ara ara gelip giden ağrılar var ve sanki reglimin ilk günü gibi yoğun bir şekilde kanamam oluyor. Ben reglken olduğum için başlarda önemsemedim ama artık korkmaya başladım. Sizce bu durum nedir? Yaşayan var mı?
Doktora gittimiz mi ya öyle yoğun kanama olması normal değil sanki

Evet yarın yine gideceğim ama korkuyorum gitmeden önce fikir almak istedim
Korkma ltfn.Yani gebeliğin devam da edebilir yakın bir akrabamız hamileliği boyunca regl olmuştu.Düşükte olabilir şuan anlamak zor.Takipte kalmanız gerekli sadece.yeni başlayan bir gebelik o yüzden vücut kendi atar eğer düşükse akside olabilir

Kanama boyutunuzu en iyi siz kiyaslarsiniz.

Regl kanamaniza yakin veya daha coksa buyuk ihtimal kimyasal ya da molar gebelik yasamissiniz ve su an vucudunuz dusukle tahliye islemi yapıyor.

Doktora gorunseniz iyi olur.
Kanamaniz kirmizi renkte mi? Kahverengi ve tonlari halinde mi?

Kanama boyutunuzu en iyi siz kiyaslarsiniz.

Regl kanamaniza yakin veya daha coksa buyuk ihtimal kimyasal ya da molar gebelik yasamissiniz ve su an vucudunuz dusukle tahliye islemi yapıyor.

Doktora gorunseniz iyi olur.
Kanamaniz kirmizi renkte mi? Kahverengi ve tonlari halinde mi?
Kanamamın yoğunluğu fazla sanki böyle reglimin ilk iki günü gibi yoğun. Rengi ise bazen koyu bazen açık kırmızı görüyorum kahverengi değil ama.

Yaşadığınız regl değil ki.
Ya yerleşme kanaması istisna bile olsa uzun sürmüş bu da bi risktir.
Ya da kimyasal gebelik olacak kanama devam ederse.

Kanamamın yoğunluğu fazla sanki böyle reglimin ilk iki günü gibi yoğun. Rengi ise bazen koyu bazen açık kırmızı görüyorum kahverengi değil ama.
Kanamaya rağmen hcgdeki bu artışı gören kadın doğumcunuz sizinle ilgilenmedi mi anlamadım. İlaç vermedi? Muayene etmedi? Dış gebelikse ne olacak? Ya da sizin için tehlikeli bir durumsa? Nasıl doktora gitmeden duruyorsunuz? Kan tahlilinden önce mutlaka muayene olmaya önem vermeniz gerekmekteydi. Buraya başlık açana kadar neden doktora gitmiyorsunuz bunca gündür kanamanız varmış?

Back
X