Ay çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm gerçekten.
Sen regresyon terapisine girmişsin hep saçma bulmuşumdur. iyi ki gitmemişim.
Ben hipnoza gittim mesela benim dr kesinlikle dalmayacaksın uykuya dedi ve dalmadım dediği gibi sadece bana olumlama cümleleri fısıldadı kendimi biraz iyi hissettirdi telkin o kadar. Aynı olumlamaları kendi hayatına geçir her şeye olumlu bak dedi ben çok şanslıymışım dr konusunda çok şükür.
Şimdi fibromiyalji için bioenerji uzmanı araştırıyordum bunu okuyunca vazgeçtim korktum açıkçası.
Ah ah neler yaşadim. 1 ay boyunca geceleri annemle babamin ayaklarina yapistim kurtarin beni diye. Sakin gitmeyin. Hipnoz uygulayan uzman doktorlar var inatci rahatsizliklariniz icin onlari tercih
edebilirsiniz.
Her derde deva Amenerrasulu duasi var onu da okuyun iyi gelecektir insallah
Siz de anoreksiya varmış sanırım hala var mı?
Sadece bunun için mi gitmiştiniz.?
Bir de bioenerji uzmanına da mı gittiniz?
Ben hipnoza inanmıyorum bende kalıcı faydası olmadı çok şükür zararı da olmadı.
Teselkir ederim. Bu yaziyi yazacagim heryere. SIzde uyarin lutfen cevrenizdekileriÇok üzüldüm çok geçmiş olsun
Yok ben sadece uzulunce zayifliyordum. Su an iyiyim 47 kiloyum :)
Bioenerji ve regresyon yapan bir kadindi. Komple yerden yere vuramamam ama zararlari yararlarini orttu malesef.
Yazınız bana çokkk saçma geldi kusura bakmayın, Yok şeytan sesiymiş yok cin suratıymış, yok bi çift gözmüş, bence sizin sadece psikolojik sorun ve korkularınız var, gerisi hikaye
Şu mesajdan sonra kesin emin oldum psikolojik sorunların olduğuna... Çünkü bak ne yazmışsın ilk mesajında:Seytan sesini ben duymadim. Duyan birinden alinti yaptim.
Bu bir gercek. Sonuctaa beyinle oynaniyor. Boyutlar var. Inanmiyorsaniz arastirin.
Madem psikolojik sounlarim vardi neden kadina gittikten sonra boyle oldum.
Şu mesajdan sonra kesin emin oldum psikolojik sorunların olduğuna... Çünkü bak ne yazmışsın ilk mesajında:
"Artan kaygılarım ve kilomun 39 'a düşmesiyle birlikte; psikologlara kesik kesik gittiğimden bir fayda sağlayamadığımı düşünüp maalesef böyle bir yola başvurdum. Gitmez olaydım."
Şimdi de gelmiş bana madem psikolojik sorunlarım vardı diye başlayan soru cümlesi kuruyorsun
"Belli ki onun bir yakinisin." şunu da okuyunca yarıldım yeminleValla canim seninki kulp bulmaya benziyo . Kusura bakma da. Evet kaygularim vardi ama gozumu kapatinca goruntu gormuyordum ben.
Bu kadina gittikten sonra oldu. Hem seni inandirmak zorunda degilimki ben. Belli ki onun bir yakinisin. Sorun bende olsaydi doktor ailemi uyarirdi.
"Belli ki onun bir yakinisin." şunu da okuyunca yarıldım yeminlelütfen sağlığın için psikiyatrik ve psikolojik destek al... Yoksa gerçekten rahatsızlığın ciddi boyutlara ulaşıp hayatının önemli bi kısmını etkileyebilir
Valla sen burda kendine dert edip bizleri uyarmak için okadar konu açıp bunca yazıyı yazmışsın, karşılıksız bırakmak ayıp olurdu:)Hahaha çok komiksin :)
Doktora giittim ben yazimi tam okursan yorumuda gorursun. Hem sizi ilgilendirmiyor dert edinmeyin kendinize bu kadar :))
Valla sen burda kendine dert edip bizleri uyarmak için okadar konu açıp bunca yazıyı yazmışsın, karşılıksız bırakmak ayıp olurdu:)
Neyse bu kadar yeter, İyi akşamlar diliyorum sana :)
Yok ifşa etmeyecegim. Kimse kimseye gitmesin . Hepsi ayniKatiliyorum dediklerinuze .hepsi para tuzagi.büyük geçmiş olsun..kişinin ismini verseniz giden olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?