- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.146
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
Amin saol cnm biz defalarca konustuk bu konuda ne kadr hassas oldugumu az cok biliyo bebek hamile anna cocuk bu kelimeler gectiginde. Bile aglayabiliyorum iki yildir beraber calisiyoruz eger teselliyse bu nasil teselliAcaba size bir teselli olsun diye mi yaptı? Eğer öyleyse kaş yaparken göz çıkarmış. Bebekleriniz için çok üzüldüm. Rabbim başka bir bebekle acılarınızı unutturur inşallah.
Insallahhhhh uzulmuyum ama o gun geldiginde ben o kutlamayi programi nasil hazirliycm onu bilemiyorumcanıım belki kötü niyetle yapılmış bi şey değildir ? arkadaşmızın da dediiği gibi teselli olsun diyedir belki de ? üzülme sıkma canını inşallah en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın
Ben kesinlikle kötü bir niyet görmedim.Merhaba kizlar
Ben mi alinganlik ediyorum yoksa bu normal mi
Fen ogretmeniyim bu haftanin basinda belirli gun ve haftalarim kimler tarafindan kutlanacagi dagitilmis ve bana anneler gununu vermisler gorunce sok oldum agliycaktim resmen cunku bir 4 aylik bir alti aylik 2 cocuk kaybettim okuldaysa durumumu bilmeyen yok rehber ogretmen ve mudur belirlemis isimleri hadi mudur bi nevi erkek belki anlamayabilir ama rehber ogretmen hem bayan hem de ikinci dusugumu yapmadan once hastaneye benimle beraber gelmisti dusukten sonra evime basin sagolsuna gecmis olsuna geldi
Cok alindim cok zoruma gitti bebek kaybetmeyen maalesef bunu asla anlayamaz ama en azindan bunun beni uzebilecegini dusunmesi gerekmiyor muydu
Merhaba kizlar
Ben mi alinganlik ediyorum yoksa bu normal mi
Fen ogretmeniyim bu haftanin basinda belirli gun ve haftalarim kimler tarafindan kutlanacagi dagitilmis ve bana anneler gununu vermisler gorunce sok oldum agliycaktim resmen cunku bir 4 aylik bir alti aylik 2 cocuk kaybettim okuldaysa durumumu bilmeyen yok rehber ogretmen ve mudur belirlemis isimleri hadi mudur bi nevi erkek belki anlamayabilir ama rehber ogretmen hem bayan hem de ikinci dusugumu yapmadan once hastaneye benimle beraber gelmisti dusukten sonra evime basin sagolsuna gecmis olsuna geldi
Cok alindim cok zoruma gitti bebek kaybetmeyen maalesef bunu asla anlayamaz ama en azindan bunun beni uzebilecegini dusunmesi gerekmiyor muydu
ya hiç düşünemedi, bilinç altı çocuk kayıplarınızdan dolayı istemsiz olarak sizi aklına getirdi, o da düşünemeden yazdı isminizi. Ya da yine kayıplarınızdan dolayı en etkili sizin kutlayacağınızı düşündü.... ya da sizi mutlu etmek için bunu size vermişte olabilirler; hani siz de annesiniz sonu hüsranla bitmiş olsa bile.. mesajı içinde olabilir, istemiyorsanız konuşun, bakalım nasıl bir açıklama yapacaklar.
Insallah dediginiz gibidir aksini ben de yakistiramiyorum acikcasiBen kesinlikle kötü bir niyet görmedim.
Bence sizin yaşadığınız bu durumlardan dolayı özellikle vermiş olabilirler.
Öğrencilerinizle, anneler gününü birlikte kutlamanızın size iyi geleceğini düşünmüş olabilirler ki ben de öyle düşünürdüm.
Maalesef oyle hayat gercek ve cogu zaman kitaplarda yazilanlar gibi degilDusunmesi fazlasiyla gerekiyordu.birde rehber ogretmen olacak. Ahh bu rehber ogretmenlerii.. mesleklerini tam yerine getirseler sıkıntı olmayacak.. bende zamaninda rehber ogretmen ile ilgili sorun yasamistim.bazilari dusuncesiz malesef
Yarin sormadan duramam zaten bende kafamdan biseyler uretmek istemiyorum cunku tarafsiz olamam cok hassasim bu konudaKesinlikle katılıyorum. Üzüntülerinizi anlatacak kadar yakınmışsınız. Bence de sorun bakalım ne açıklama yapacak. Merak ettim ben de. Kırıldığınızı eklemeyi unutmayın.
anne olacağın günü düşünerek hazırla ve iyi bi öğretmenin yapması gerektiği gibi.güçlü ol dua et şükret canım her şey güzel olurInsallahhhhh uzulmuyum ama o gun geldiginde ben o kutlamayi programi nasil hazirliycm onu bilemiyorum
Tabiki oyle ilk ogrencilerimi bile unutamam hala umarim dediniz gibidirBen de tamamen iyi niyetle yapılmış bir şey olarak algıladım. Teselli etmek için yapılmış bence de, kırılmayın hiç, siz zaten öğretmensiniz, hepsi sizin çocuğunuz : )
Insallah canim hazirlarim elimden gelenin en iyisini yaparim icim acir elbetteanne olacağın günü düşünerek hazırla ve iyi bi öğretmenin yapması gerektiği gibi.güçlü ol dua et şükret canım her şey güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?