rehber ogretmenin düşüncesizligi

Ilk aklimdan gecen reddetmek oldu ama dagitittilar kagitlari cikardilar muhtemelen git gonullu baska bi arkadasla degistir biz degistiremeyiz derler anneler gununu de kimse almak istemez cunku 12 mart canakkale zaferi ve anneler gunu kutlama programi oluyo is yuku var kimse istemez bana kalir o yine

Görevi kabul etmeme gibi bir lüksünüz yok maalesef,duygularınızı işinize karıştırmamanız gerekiyor.

O z

Oyleyse Allaha havale et

Sayet seni yaralamaksa amaci

Bilki onuda yaralayan cikacaktir

Senin gibi cani aciycaktir

O herseyi bilendir

Cok cok cok amin diyorum size insallah oyle olur yha hic konusmadiim biri olsa denk gelmistir diycem ama bu konu hakkinda cok konustuk hassas oldugumu bilio artik allah biliyor ne dusundugunu

Görevi kabul etmeme gibi bir lüksünüz yok maalesef,duygularınızı işinize karıştırmamanız gerekiyor.
Ewet ama bizim isimiz sadece profesyonel olarak yapilan bi is degil ister istemez duygularimizda karisiyor tabiki gorevi kabul edicem yapicam ama gercek bi anne bu goreve daha uygun olurdu ki okulda 8 tane var

cidden düşüncesizlik yapmışlar
kötü miyet olmasa bile
bu yapılan tamamen düşüncesizlik

haklısınız aama belkide o günde sizi tek bırakmayıp kafanızı dağıtın diye yanınızda olmak istemişlerdir ?

Sordum bugun bu kadar anne varken bana verilmesi ilginc olmus dedim sagolsun diger arkadaslar da destekledi insallah o zaman bir anne adayi olursun dediler

çok ince bir düşünce. Akıl edememişlerdir diyeceğim. Yoksa hiç bir kimse böyle hassas bir konudan dolayı senin üzülmeni istemez.
"İlk başta ne olacak ki temsili bir gün işte" dedim. Ama sonra empati yaptım, ben de babamı 4 ay önce kaybettim. Bana da babalar günü için bir şey verilse, bu tarz günleri hiç önemsemesem bile zor olurdu.

Bencede kesinlikle oyle oldu onemsemediler dolayisiyla uzulur diye dusunmediler

Bencede kesinlikle oyle oldu onemsemediler dolayisiyla uzulur diye dusunmediler
evet canım yoksa kaç yaşındaki insanlar hem de okul ortamında böyle bir şey yapmaz bence.
en azından inşallah öyledir diyelim. Ama sen rahatsızsan değiştirilmesini isteyebilirsin. Değilsen bence kalsın böyle, temsili bir gün de geç.

ınsallah oyledır ugrasıom zaten bebek için belkıde o anda anne adayı olurum zevkle yaparım

Canım öncelikle geçmiş olsun Ben de karnımda iki bebeğimi kaybettim Çok zor. Sen konuşup gülüp normal hayatına geçince herşeyi unttuğunu zannediyorlar halbuki için kan ağlıyor.Ama insanların inan ki aklına bile gelmiyor. Ancak yaşayan bilir. Bence o arkadaşın hiiiiç aklına bile gelmemiştir.Kasıt yok yani. O senin yaşadıklarını unutmuştur bile.İnsanların pek çoğu böyle. Mazur gör Kimbilir belki biz bile yapıyoruz bunu. Hata aekadaşına bunu uygun bir dille söyleyebilirsin bak nasıl düşünemediği için özürler dileyecek senden..

Cok guzel dedin cnm yasamayan unutur gider akillarina bile gelmemistir dedigin gibi sana da cok gecmis olsun allah bol sabir versin cnm kucaklarimiz dolsun

Rehber öğretmen tanrı değil kalbinizdeki herşeyi bilsin. İdarecinize gidin bu günü özel durumunuz nedeniyle değiştirmek istediğinizi söyleyin. O rehber ogretnense sizde fen bilgisi ogretmenisiniz kendinizi ifade edebilirsiniz. Sizinde epey yanınızda olmuş. Bu mesleği nedeniyle yapmak zorunda olduğu bir davranış değil sizinle arkadaşliktan kaynaklı. Hemen her şeye alinmani duygusal durumunuzdan sanırım

Okuldaki kutlama takvimini belirlemede rehber öğretmen mi görevli değilki okul idarecileri üstlenir. Tabi bir nevi angarya olduğu için rehber öğretmen yapmış olabilir o da rastgele günleri dağıtmıştır. Kalbini bozma bence art niyet yok. Bazen o yazı angaryaları öyle üst üste gelirki o an senin o durumda olduğun akıllarına bile gelmez. Bir de Anneler günü öyle çok ayrıntılı kutlanan birgün olmadığı için vermiş olabilirler bir 23 Nisan ya da 19 Mayıs daha çok zorlanabilirdin iş bakımından.

23 nisani vermisler zaten cnm mudur ve rehber ikisi birlikte dagitmislar ama o anda gordugum anda icim nasil burkuldu anlatamam benden baskasi yokmuydu kutlanacak gun mu yoktu da bunu bana verdiler hatta yeni gelen rehberlikciye sordum benden badkasi yokmuydu bu gunu verecek bissuru kadin var okulda 40 ogretmeniz ne bilim yhaa ben dusunurdum ben mi ince dusunceliyim

Tabi onun da etkisi var cok alinganim beni uzmek isteyen birinin hic ugrasmasina gerek yokhemen herseye uzuluyom aliniyom yada kiziom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…