- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.146
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
Ilk aklimdan gecen reddetmek oldu ama dagitittilar kagitlari cikardilar muhtemelen git gonullu baska bi arkadasla degistir biz degistiremeyiz derler anneler gununu de kimse almak istemez cunku 12 mart canakkale zaferi ve anneler gunu kutlama programi oluyo is yuku var kimse istemez bana kalir o yineRehber ogretmenlerin ne is yaptigini anlayamiyorum ben
Cocugumun okulundaki ya soliter oynuyor ya salca biber satiyor
Ustelik degisik bir bolum okumus
Konusunca anliyorsunuz zaten bombos biri
Buarada aklisin arkadasim istemiyorsan gorevi kabul etme
Ilk aklimdan gecen reddetmek oldu ama dagitittilar kagitlari cikardilar muhtemelen git gonullu baska bi arkadasla degistir biz degistiremeyiz derler anneler gununu de kimse almak istemez cunku 12 mart canakkale zaferi ve anneler gunu kutlama programi oluyo is yuku var kimse istemez bana kalir o yine
Cok cok cok amin diyorum size insallah oyle olur yha hic konusmadiim biri olsa denk gelmistir diycem ama bu konu hakkinda cok konustuk hassas oldugumu bilio artik allah biliyor ne dusundugunuRastgele yazmış olmalılar.Bilerek böyle şey yapılır mıAnneler gününün okulda kutlanması da saçma. Çocuğu olmayan var, annesi olmayan var. Ben olsam gidip söylerdim. "kaybettiğim bebeklerim adına teşekkür ederim, ne kadar düşüncelisiniz, " derdim. Derdim ki bir daha bu tür konularda dikkat etsinler.
Allah gönlünüze göre versin. Kucağınız bebek dolsun.
Umarim oyle degildir cnmO z
Oyleyse Allaha havale et
Sayet seni yaralamaksa amaci
Bilki onuda yaralayan cikacaktir
Senin gibi cani aciycaktir
O herseyi bilendir
Ewet ama bizim isimiz sadece profesyonel olarak yapilan bi is degil ister istemez duygularimizda karisiyor tabiki gorevi kabul edicem yapicam ama gercek bi anne bu goreve daha uygun olurdu ki okulda 8 tane varGörevi kabul etmeme gibi bir lüksünüz yok maalesef,duygularınızı işinize karıştırmamanız gerekiyor.
Merhaba kizlar
Ben mi alinganlik ediyorum yoksa bu normal mi
Fen ogretmeniyim bu haftanin basinda belirli gun ve haftalarim kimler tarafindan kutlanacagi dagitilmis ve bana anneler gununu vermisler gorunce sok oldum agliycaktim resmen cunku bir 4 aylik bir alti aylik 2 cocuk kaybettim okuldaysa durumumu bilmeyen yok rehber ogretmen ve mudur belirlemis isimleri hadi mudur bi nevi erkek belki anlamayabilir ama rehber ogretmen hem bayan hem de ikinci dusugumu yapmadan once hastaneye benimle beraber gelmisti dusukten sonra evime basin sagolsuna gecmis olsuna geldi
Cok alindim cok zoruma gitti bebek kaybetmeyen maalesef bunu asla anlayamaz ama en azindan bunun beni uzebilecegini dusunmesi gerekmiyor muydu
Merhaba kizlar
Fen ogretmeniyim bu haftanin basinda belirli gun ve haftalarim kimler tarafindan kutlanacagi dagitilmis ve bana anneler gununu vermisler gorunce sok oldum agliycaktim resmen cunku bir 4 aylik bir alti aylik 2 cocuk kaybettim okuldaysa durumumu bilmeyen yok rehber ogretmen ve mudur belirlemis isimleri hadi mudur bi nevi erkek belki anlamayabilir ama rehber ogretmen hem bayan hem de ikinci dusugumu yapmadan once hastaneye benimle beraber gelmisti dusukten sonra evime basin sagolsuna gecmis olsuna geldi
Cok alindim cok zoruma gitti bebek kaybetmeyen maalesef bunu asla anlayamaz ama en azindan bunun beni uzebilecegini dusunmesi gerekmiyor muydu
çok ince bir düşünce. Akıl edememişlerdir diyeceğim. Yoksa hiç bir kimse böyle hassas bir konudan dolayı senin üzülmeni istemez.Merhaba kizlar
Bencede kesinlikle oyle oldu onemsemediler dolayisiyla uzulur diye dusunmedilerçok ince bir düşünce. Akıl edememişlerdir diyeceğim. Yoksa hiç bir kimse böyle hassas bir konudan dolayı senin üzülmeni istemez.
"İlk başta ne olacak ki temsili bir gün işte" dedim. Ama sonra empati yaptım, ben de babamı 4 ay önce kaybettim. Bana da babalar günü için bir şey verilse, bu tarz günleri hiç önemsemesem bile zor olurdu.
Basin sagolsun aileden birini kaybetmek cok zor dirayetli ol kuvvetli olBencede kesinlikle oyle oldu onemsemediler dolayisiyla uzulur diye dusunmediler
evet canım yoksa kaç yaşındaki insanlar hem de okul ortamında böyle bir şey yapmaz bence.Bencede kesinlikle oyle oldu onemsemediler dolayisiyla uzulur diye dusunmediler
ınsallah oyledır ugrasıom zaten bebek için belkıde o anda anne adayı olurum zevkle yaparımevet canım yoksa kaç yaşındaki insanlar hem de okul ortamında böyle bir şey yapmaz bence.
en azından inşallah öyledir diyelim. Ama sen rahatsızsan değiştirilmesini isteyebilirsin. Değilsen bence kalsın böyle, temsili bir gün de geç.
Cok guzel dedin cnm yasamayan unutur gider akillarina bile gelmemistir dedigin gibi sana da cok gecmis olsun allah bol sabir versin cnm kucaklarimiz dolsunCanım öncelikle geçmiş olsun Ben de karnımda iki bebeğimi kaybettim Çok zor. Sen konuşup gülüp normal hayatına geçince herşeyi unttuğunu zannediyorlar halbuki için kan ağlıyor.Ama insanların inan ki aklına bile gelmiyor. Ancak yaşayan bilir. Bence o arkadaşın hiiiiç aklına bile gelmemiştir.Kasıt yok yani. O senin yaşadıklarını unutmuştur bile.İnsanların pek çoğu böyle. Mazur gör Kimbilir belki biz bile yapıyoruz bunu. Hata aekadaşına bunu uygun bir dille söyleyebilirsin bak nasıl düşünemediği için özürler dileyecek senden..
23 nisani vermisler zaten cnm mudur ve rehber ikisi birlikte dagitmislar ama o anda gordugum anda icim nasil burkuldu anlatamam benden baskasi yokmuydu kutlanacak gun mu yoktu da bunu bana verdiler hatta yeni gelen rehberlikciye sordum benden badkasi yokmuydu bu gunu verecek bissuru kadin var okulda 40 ogretmeniz ne bilim yhaa ben dusunurdum ben mi ince dusunceliyimOkuldaki kutlama takvimini belirlemede rehber öğretmen mi görevli değilki okul idarecileri üstlenir. Tabi bir nevi angarya olduğu için rehber öğretmen yapmış olabilir o da rastgele günleri dağıtmıştır. Kalbini bozma bence art niyet yok. Bazen o yazı angaryaları öyle üst üste gelirki o an senin o durumda olduğun akıllarına bile gelmez. Bir de Anneler günü öyle çok ayrıntılı kutlanan birgün olmadığı için vermiş olabilirler bir 23 Nisan ya da 19 Mayıs daha çok zorlanabilirdin iş bakımından.
Tabi onun da etkisi var cok alinganim beni uzmek isteyen birinin hic ugrasmasina gerek yokhemen herseye uzuluyom aliniyom yada kiziomRehber öğretmen tanrı değil kalbinizdeki herşeyi bilsin. İdarecinize gidin bu günü özel durumunuz nedeniyle değiştirmek istediğinizi söyleyin. O rehber ogretnense sizde fen bilgisi ogretmenisiniz kendinizi ifade edebilirsiniz. Sizinde epey yanınızda olmuş. Bu mesleği nedeniyle yapmak zorunda olduğu bir davranış değil sizinle arkadaşliktan kaynaklı. Hemen her şeye alinmani duygusal durumunuzdan sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?