rehberlik ve psikolojik danışmanlık (pdr) okumak isteyenler, buraya ! :)

biterim gibi keskin cümleler kurama bence.
elbette olmasını çok iste, elinden gelenin fazlasını yap.
ama bunları yaptıktan sonra artık sana düşen şeyler ortadan kalkıyor demektir.
sen gönlünün rahat edeceği şekilde çok çalış, çabala. dua et.
gerisini de oluruna bırak. herşeyin oluru vardır nasılsa.

evet haklısın görcez artık hayırlısı

ben:) 23 yaşındayım önlisans mezunuyum ve şu an işletme okuyorum ama içimde kaldı pdr okumak.Bu yıl sınava hazırlanıyorum pdr için:16:

ben:) 23 yaşındayım önlisans mezunuyum ve şu an işletme okuyorum ama içimde kaldı pdr okumak.Bu yıl sınava hazırlanıyorum pdr için:16:

bende eğer kazanamazsam içimde kalıcak.
bu aralar fena takmış durumdayım.
inşallah sende kazanırsın.
dershaneye falan gidiyor musun ?

bende eğer kazanamazsam içimde kalıcak.
bu aralar fena takmış durumdayım.
inşallah sende kazanırsın.
dershaneye falan gidiyor musun ?

hayır ben dershaneye gitmiyorum. Birinci bölümden bir korkum yok fakat lys'nin matematiğinden çok korkuyorum mat2 iyi değil benim pek:50:ama çalışıcam bakalım özellikle mat2 ye nasıl olucak internet üzerindende çalışılabilir diye düşünüyorum:40:

hayır ben dershaneye gitmiyorum. Birinci bölümden bir korkum yok fakat lys'nin matematiğinden çok korkuyorum mat2 iyi değil benim pek:50:ama çalışıcam bakalım özellikle mat2 ye nasıl olucak internet üzerindende çalışılabilir diye düşünüyorum:40:

internetten çalış. üstüne de soru çöz bol bol halledersinbir şekilde.
bende mat1den korkuyorum. mat2 formül ve ezber zaten

internetten çalış. üstüne de soru çöz bol bol halledersinbir şekilde.
bende mat1den korkuyorum. mat2 formül ve ezber zaten

benimde tam tersi mat1'im iyidir:) ama elimizin altında internet var yapilamaz diye hiç bir şey yok.
Bir de bana mat2 için güzel, ayrıntılı anlatan bir kaynak önerebilir misiniz?

benimde tam tersi mat1'im iyidir:) ama elimizin altında internet var yapilamaz diye hiç bir şey yok.

bizim dersane fdd verdi mat2 iyi değil benimde fem simetri aldım 4 kitaptan oluşuyo ayrıntılı anlatıyo beğendim ben kitabı kitapçılarda inceleyebilrsin

fem lys ilk adım al onla başla.
o sorular kolaydır ve çözebildikçe gaza gelirsin.
sonra diğer kaynaklara geçersin.
ama en iyisi fem, fdd vs.
dediğim gibi sen önce lys fem ilk adım konu anlatımlısını ve soru bankasını al.
bana baya bi faydası oldu lys konularında.

Son düzenleme:
bizim sınıfta bitiren var valla şaşıyorum onlara bende bitirmedim hocayla aynı gidiyorum yani gördüğümüz konuların sorularını çözüyorum

çok çalışıyorlar galiba onlar.
bense bu ara hiç çalışmıyorum nerdeyse :26:
bizimde çok çalışıp soru bankası bitirmemiz gerek.

çok çalışıyorlar galiba onlar.
bense bu ara hiç çalışmıyorum nerdeyse :26:
bizimde çok çalışıp soru bankası bitirmemiz gerek.

evet bitirmemiz lazımda bunun için konuları iyi bilmemiz gerekiyo ben problem yapamıyorum mesela diğer konularda bir sıkıntı yok kitapların problem kısmı boş hep hocayı bekliycem mecbur peki mat 2 edebiyat çalışıyomusun ceyda??

evet bitirmemiz lazımda bunun için konuları iyi bilmemiz gerekiyo ben problem yapamıyorum mesela diğer konularda bir sıkıntı yok kitapların problem kısmı boş hep hocayı bekliycem mecbur peki mat 2 edebiyat çalışıyomusun ceyda??

mat2 çalışıyorum ama henüz edebiyata başlamadım.
edebiyat sorun olmaz gibi geliyor. ezberim iyi çünkü.
şubatta falan başlarım edebiyat çalışmaya.
deneme sınavlarındada ne işlediysek onu yaparım artık.
zaten gelip tekrar etmek şart işledikçe.

biz biraz benziyoruz seninle sanırım bende mat 1 de bir tek problemlerde takılırım nedense ama oda çok önemli mutlaka yapmak lazım:19:

fem lys ilk adım al onla başla.
o sorular kolaydır ve çözebildikçe gaza gelirsin.
sonra diğer kaynaklara geçersin.
ama en iyisi fem, fdd vs.
dediğim gibi sen önce lys fem ilk adım konu anlatımlısını ve soru bankasını al.
bana baya bi faydası oldu lys konularında.

teşekkür ederim bu kaynakları inceleyeceğim

biz biraz benziyoruz seninle sanırım bende mat 1 de bir tek problemlerde takılırım nedense ama oda çok önemli mutlaka yapmak lazım:19:

canım ben nefret ediyorum problemlerden ya diğerlerinde bir sorun yok mat2 de bile ama bu problemleri sevmiyorum mat1 in yarısı da problemlerden geliyo sorular geçen yıl yanılmıyosam 15 tane çıkmıştı problem az değil yani yapamayan iyi bir bölüme yerleşemiyo ben çalıştığımı hatırlamıyorum problemlere ama çalışınca inş. yapabiliriz yapmak zorundayız yani :40:

canım ben nefret ediyorum problemlerden ya diğerlerinde bir sorun yok mat2 de bile ama bu problemleri sevmiyorum mat1 in yarısı da problemlerden geliyo sorular geçen yıl yanılmıyosam 15 tane çıkmıştı problem az değil yani yapamayan iyi bir bölüme yerleşemiyo ben çalıştığımı hatırlamıyorum problemlere ama çalışınca inş. yapabiliriz yapmak zorundayız yani :40:

problemler için soruyu iyi anlayıp analiz etmek şart.
ve tabiki de çok soru çözmek.
bizim hocamız çok iddialı problemler konusunda. kendine güveniyor baya. bakalım. :31:

Back
X