Rehbermelek'in Diyet Günlüğü : 85'den 70'e...

Ziyaretin için tesekkür ederim canım ben geçen sene bayagı yorulmuştum anem de sağolsun yok gözlerinin önü çökmüş yok yorgunsun falan diyerek vitamin almış ban bir de düstüm menüsküs gibi bir sey oldu onun için de vitamin aldım derken yıllardır 70 kiloyken birden 80 i gördüm böyle işte :)

sabah:
yr tabak menemen(bir haftasonu klasiği,aslında yanında hep patates kızartmasıda olurduda artık onu eledim.)
3 zetin
1 kk peynir
3 dl kepek ekmek

öğlen:
5 kaşık pirinç pilavı
5 kaşık nohut yahnisi
yarım kase yoğurt
yarım kase çorba

ara:
1 küçük muz

akşam:
1 patetesli gözleme

1385 kalori ilk gün için fena deil.
bolca temzilik yaptım.45 dakkada gezinti,yürüyüş.

sabah:
dünden kalma menemen,3 dl kepek ekmek,3 zeytin,1 kk peynir

öğlen:
1 avuç fındık,1 muz,1 mandalina

ara:
2 kuru incir

akşam:
1 tabak pırasa,yarım kaseden çok yoğurt,3 dl kepekli ekmek

ara:
3 tane yulaflı bisküvi

şuan 1362 kalorideyim. adet döneminde olduğum için kendime güvenemiyorum inşallah daha bişey yemem.
asıl bomba arkadaşıma pizza sözüm var yarın pizza yapıcam sabah öğlen arası gibi olacak.çok ipin ucunu kaçırmam inşallah.

Merhaba Melek :16: Afiyet olsun canım. İlk menün çok güzel, tebrik ederim. İkinci menünde fena değil aslında. Ama akşam 3 dilim ekmek yemesek mi acaba??

annemden geldikten sonra 1.100 gram inmişim. 81.100 bugünkü kilom.haftaya tekrar 80 i görmek istiyorum:16:

Tebrik ederim canım :nazar: :46: Bu hafta hamur işi ve kaçamak ıvır zıvırlar olmazsa 79 ları bile görebilirsin. Maşallah kolay kilo veriyorsun. :nazar:

sabah:
çeyrek beyaz ekmekten beyaz peynirli tost,2 dilim baklava

öğlen:
1 kase şehriye çorbası

ara:
1 mandalina,1 elma

ara:
1 neskafe

akşam:
az yağda kızarmış tavuk ve mantar,1 bardak ayran

ara:
az antep fıstığı,az yer fıstığı,yarım paket yulaflı bisküvi,2 bardak şekersiz çay

akşamki ara çok oldu ama 1500 kaloriyle günü tamamladım.

misafirim geldi pizza yapmıştım:)

Peki:)

sabah:
çeyrek beyaz ekmekten beyaz peynirli tost,2 dilim baklava

öğlen:
1 kase şehriye çorbası

ara:
1 mandalina,1 elma

ara:
1 neskafe

akşam:
az yağda kızarmış tavuk ve mantar,1 bardak ayran

ara:
az antep fıstığı,az yer fıstığı,yarım paket yulaflı bisküvi,2 bardak şekersiz çay

akşamki ara çok oldu ama 1500 kaloriyle günü tamamladım.

Afiyet olsun:) Baklava ve hazır bisküvi olmamış canım. Çaya şeker atmayınca yanında bisküvi yenmiş anlaşılan. Şekeri bırakırken ben de çok yaptım bu işi :9: Zaman içinde alışıyorsun, çiğ kuru yemişler daha faydalı olabilir.

sabah:
2 yumurta,1 kk peynir,3 dl ekmek

öğlen:
1 mandalina,1 elma

akşam:
karışık pide,1 çay fincanı kola.

hastayız evcek.ne bulduysak onu yedik diyebilirim.ben grip,eşim taş düşürüyo,oğlumda alerji olmuş...

sabah:
2 yumurta,1 kk peynir,3 dl ekmek

öğlen:
1 mandalina,1 elma

akşam:
karışık pide,1 çay fincanı kola.

hastayız evcek.ne bulduysak onu yedik diyebilirim.ben grip,eşim taş düşürüyo,oğlumda alerji olmuş...

Geçmiş olsun canım, Rabbim şifa versin kısa zamanda..

Son düzenleme:
sabah:
yr tabak menemen(bir haftasonu klasiği,aslında yanında hep patates kızartmasıda olurduda artık onu eledim.)
3 zetin
1 kk peynir
3 dl kepek ekmek

öğlen:
5 kaşık pirinç pilavı
5 kaşık nohut yahnisi
yarım kase yoğurt
yarım kase çorba

ara:
1 küçük muz

akşam:
1 patetesli gözleme

1385 kalori ilk gün için fena deil.
bolca temzilik yaptım.45 dakkada gezinti,yürüyüş.

Canım ben bu tür beslenince vermiyorum sabit kalıyorum bu yüzden protein ağırlıklı besleniyorum ekmek pilav yok

height unit:metric s.i. seçilip boyunuz metre cm olarak kutulara yazılacak.
pisküüt ün kilo çizelgesi başlığında 1. sayfa altlara doğru.başka birinin verdiği link var ordan yaptım ben.türkçe açıklıyor adım adım.

bu bkının kaç olası gerekiyor acaba?[/QUOTE]

canım bişi soracaktım kilomu değiştirmek istiyorum eskiden imza bölümünde kilolar görünüyor ve sadece rakamı değiştiriyordum ama şimdi öyle değil sen nasıl değiştiriyorsun

merhaba arkadaşlar.sonunda epey toparlandım. bebişimin alerjileride geçti.zaten o iki gün sürdü sadece çok şükür.ben baya grip olmuştum.bu sefer çok ilginç koku duyumu tamamen yitirdim diyebilirim.halada düzelmedi.%30 ancak koku alıyorum diyebilirim inşallah düzelir.
bu 1 hafatada yediklerime haliyle hiç dikkat edemedim.birde yılbaşında misafirlerim vardı.bol bol yedik içitik.yarından itibaren menü bildirimine dikkat etmeye yeniden başlamak istiyorum.geçmiş olsun diyen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.herkese bol sağlıklı günler diliyorum:)

sabah:
kendi yaptığım 2 küçük gözleme ıspanaklı

öğlen:
sebzeli tavuk
2 dl ekmek

ara:
1 neskafe

akşam:
3 yk pilav,3 yk yoğurtlu ev makarnası,1 kase çorba,2 dl sütlü irmik tatlısı

tatlıyı yemeyeydim iyiydi:(

Back
X